Arkadaslar siz sirketten ne bekliorsunuz..
tabiki daha once bu deneyimi yasamýmýs biri icin zor bir soru cunku orda ne gibi olaylarla karsýlasacagýný bilmiyor
bu program sýrasýnda abd de olen insan bile var ben ne kadar karamsar girmsi olsamda inanýn insanýn kendi kisiligi ile alakalý bi program
biz mahkemeye cýktýk hastaneye gittik arabýmýzý cektiler arkadaslarýmýýn nelerini caldýlar
ama biz hep hep pozitiftik sonucta ordaki gunlerinizi zehir etmenin anlamý yok
gelelim sorumuza
ben sirketten umudumu ucaga bindigim an kestim biliyordumki artýk bu benim sorumlugumda olan bi olaydý yuzlerce kilometre uzakta olan bi sirket ban nasýl yardým edebilirdiki
mesela benim gozum kor oluyordu az kalsýn
lens gozumu mahvetti ama ben naptým cok soguk kanlý bi sekilde ciee i aradým ve yardým istedim dediklerini a dan z ye uyguladým hersey yolunda oldu
demek istedigim sirketin size yapababilecekleri sunlardýr
1-size soyledikleri isi saglamak zosundalar (oraya gittiginizde is veren sizi beklemiyorsa bu kotu bir sirkettir)
2-sizden daha once soyledikleri kadar ucret almalýdýr(daha sonra ekstra cýkaran sirket kotu bir sirkettir)
3-orda basýnýza bisey geldiginde eger ciee ye ulasamýyorsanýz sirketiniz size bu baglantýyý saglamak zorundadýr(saglamýyorsa telefonlara cýkmýyorsa kotu bir sirkettir)
benim aklýma gelen bunlar dahada geldikce paylasýrým
bu programda sirketten deil kendinizden cok sey bekeleyin biraz cesaret![]()
![]()

Alýntý
Bookmarks