hakanocal çok sğl yazdıklarını not aldım çok yardımcı oldun peki bilmem gereken başka neler var.benim düşüncem bi kumarhanenin otel yada spa bölümünde çalışmak
hakanocal çok sğl yazdıklarını not aldım çok yardımcı oldun peki bilmem gereken başka neler var.benim düşüncem bi kumarhanenin otel yada spa bölümünde çalışmak
hocam walla çok büyük kumarhaneler war.ceasers,tropicana,ballys,....hepside birbirinden büyük...gideceksende dandik bi kumarhaneye gitme...ama yinede atlantic city e gitme derim..gelen wat öğrencilerinin % 70 i türk...otel istiosan iilede new jersey olsun diosan cape may e git derim...oranın gece hayatı güzell.hem daha iyi para kazanırsın...sabah8-öğlen 5 e kdar otelde çalışsan saati 9-10 dolardan haftada min. 400 dolar eder..tabi genelde otellerde bedava oluo konaklama..bide ingilzcen warsa akşam 7-gece 12 arası garsonluk yapsan haftada enaz 700 dolar yaparsın....bunlar sadece alternatifler...tabii bunları yaparken gidiceğin wat şirketine çok dikkat et derim..araştır bide...yinede özel soruların olursa özel mesajda atabilrsin hocam...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks