azu iki yıl kuralı burda 90 gün kaldıkdan sonra kaldırabiliyorsun. Bunu biliyorum.Bunun yanınada bazı işletmeler manager düzeyinde direk eleman alıyorlar.Bunlarada başvurabilirsin. Ayrıca çalıştığın işletme seni tutduysa management düzeyde vize alman için yardım eder sana ve orda kalabilirsin. vize alman için senin emrinde çalışan 3 kişi gösterir ve vizesini alırsın.Arkadaşım vardı Colorado da intern olarak önbüroda başlamıştı işe ve yükseldi ve orda kaldı ama daha sonra sıkıldığından geri geldi
Tabi burda bence en büyük problem ASKERLİKo nasıl olcak? 3 yıl çalıştıkdan sonra bedelli mi yapcaz??
Dışardan bakıldığında öyle düşÃ¼nülebilir fakat farklılıkları var. Work&Travel e göre biraz daha uzmanlık gerektirir. WAT da her işte, her yerde çalışabilirsin ama intern de uzman olduğun alanlarda çalışabilirsin. Örneğin ben turizm alanında eğitimimi aldım ve stajlarımı yaptım turizm alanında çalışabilirim. Muhasebe alanında öğrenim gören biri muhasebe alanında çalışır. WAT a göre daha iyi ingilizce ister. Mülakatları sıkı geçer.

Alıntı
Bookmarks