Alıntı Ataraksia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar dil okulları hakkında bilgisi olanlar ( özellikle bu şekilde gitmiş olanlar) yardımcı olabılırlermı.. kafama takılan baya bı konu var..

dil okulu için masraflar ne kadardır? (aylık ya da yıllık)
dil okuluna gitmek ıcın buradan bır sırketın aracı olması gerekmektemı? (wat gibi)
turkıyeden para gelmeden (yanı sadece orada calısıp) dıl okulu okumak mumkun mu?
dil okulu yoluyla vıze almak zormu?

-cok degisiyor. haftada 300$ a da var. aylik 300$ a da. suan ben gidiyorum 3. ayim. haftalik 125$. yillik dusunuyorsan daha ucuzdur
-sirketle hic ugrasma. okulun sitesine falan gir. kendin yapablirsin. turk arkadaslar var onlar kendi bulup yapmis. ama ugrasmak istemiyorsan bi sirkete basvur. ben acemiydim diye sirketle geldim ama baktim aldiklari para ayni. bi fark yok. sirketler komisyon aliyordur herhalde buldugu ogrenci basina.
-sinifda turkler var restoranda yada pedicap olarak calisiyor. ki kiz arki var restoranda sadece 3-4 gun calisiyo haftada. o parayla hem kirasini hemde okulu oduyor. ailesinden hic para almiyor. pedicapcilerde haftalik 200$ kira oduyor pedicap e. ama biraz sans isi o. 3 gunde 400$ da kazanabilirsin haftada 300$da kazanabilirsin.
-bana cok kolay verdiler. arkadasim geldi 1.60 kusurdu vizesi oda cok kolay aldi. kacinci sinifta olduguna bolumune ortalamana bakiyor. o kadar.