Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Konu Fiorex tarafından (25-11-2008 Saat 06:02 PM ) değiştirilmiştir.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Şu WAT olayı bana zehir olsun da beş kuruş kazanamadan, Amerika'yı gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsanız Wildwood -New Jersey tam size göre.![]()
ABD'de eğitimle ilgili geniş bilgi için:
http://www.turkishwat.net
New hampshire Eyaleti stratejik acida cok iyi bir konumda is kalacak yer bulmak zor degil New york city 4.5 saat Boston 45 dakika yazin ozellikle cok turistin ziyaret ettigi bir eyalet is imkani yuksek bir yer sezonda eglenceli ve yasamin diger eyaletlere nazaran ucuz olmasi yardimci olabilirim burdayim yasamaya karar verdim
Şu WAT olayı bana zehir olsun da beş kuruş kazanamadan, Amerika'yı gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsanız Wildwood -New Jersey tam size göre.![]()
ABD'de eğitimle ilgili geniş bilgi için:
http://www.turkishwat.net
Eger merak ettiigin yerler olursa arama butonuna yaz cikan sonuclari oku tek tek . Zengin bi kaynak turkishwat .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
only GoD CaN JuDgE me!!!!!
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
LaNeT OlSuN İçiİmdeKi İnsAn SeVgİsine
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar
bence sen once nereleri gezek istedigini dusun new york disinda cunku her ihtimalle new york u gezersin. alisverisi de her yerde yaparsin. gezmek yasamak istedigin yerleri belirle ona yakin ucuz bi eyelatte is bak bence en mantiklisi bu .
Konu emre91 tarafından (26-11-2008 Saat 12:08 AM ) değiştirilmiştir.
I was there....
Valla Alaska mantikli diil ya ben onermem acikcasi orta eyaletlerden birine gidip calismani daha mantikli buluyorum . 2. is sansinda olur hem .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Dessert Sun a katiliyorum eger gercekten iyi zaman ve para kazanmak istiyorsaniz buyuk sehirlere yakin kucuk sehirlerde is imkani arayin bunun en guzel ornegi bizim yasadigimiz sehire gelen ogrencilerdi Bostona 45 dakika ve newyork city e 4.5 saat uzaklikta her hafta sonu veya izinli olduklari zaman giderlerdi cok eglenceli bir gercekten insanlari saygili herkese tavsiye ederim
arastirin www.portsmouthnh.com a bakin
bende oyle duy dum
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks