Work and Travel
Toplam 23 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 23 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Yard?m:Nereyi Önerirsiniz?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Exclamation Yard?m:Nereyi Önerirsiniz?

Ben 2009 wat için karar a?amas?nda olan birisi olarak forumunuzdan çok fazla bilgi edindim geçmi?teki tecrübeleri okudum. hepinize çok te?ekkür ediyorum.

Forum da yaz?lanlarla dan??manl?k firmalar hakk?nda bilgi sahibi oldum.ama americada nerede ve hangi i?te çal???lmas? konusunda çok karars?z kald?m.
    ben 1300-1400$ al??veris+oradaki harcamalar (kalacak yer, yemek vb.)+etraftaki di?er eyaletleri gezmek için nerede çal??mal?y?m?

Yard?mlar?n?z? bekliyorum ?imdiden te?ekkürler!

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Virginiadan - Maine'e kadar olan çizgide herhangi bir yerde çal??man seyahat aç?s?ndan seni çok fazla zorlamaz

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

te?ekkür ederim bu kadar çabuk cevap gelecegini ummuyordum ?imdi kesin emin oldum dogru sitedeyim!!

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

peki ne i? önerirsiniz o taraflarda otellerin yogun oldugunu duymustum özellikle Virginia Beach te ne i?ler var

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Rica ederiz. yaln?z bu çizgide de gitmenin pek avantajl? olmad??? yerler var. Bunlar?da arkada?lar?n yorumlar?ndan anlayabiliyoruz. Örn gokcek50 ve ido Wildwood' a gitmeyin diyor. Atlantic city de cok turk olmas?ndan yak?nanlar var. Yer seçiminde forum sana yard?mc? olacakt?r merak etme.
    Konu Fiorex tarafından (25-11-2008 Saat 06:02 PM ) değiştirilmiştir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

http://www.kupon.turkishwat.net/ peki bu adresteki promosyon ne i?e yarar? örnegin benim wata kat?l?p kat?lmayacag?m kesin de?il bu formu doldurursam ne gibi avantaj?m olacak veya bir avantaj?m olmayacak m??

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

?lla da buras? olsun diye zorlama kendini.
    Daha çok i? ve kalacak yer seçenekleri üzerinden ilerle.

Bakt?n akl?na yatan i?ler var. Gel forumda sor, daha önceden giden var m?? Nas?ld?r? gibilerinden.

Ben bile ?uan Amerikada oldu?um halde seneye nereye gidiyim diye dü?ünüyorum ?imdiden.Hala karar veremedim.

?lk gidi?inse çevrende az buçuk güvenebilece?in arkada?lar?n varsa onlarla birlikte hareket edersen daha e?lenceli olur senin için.

Özellikle daha önce gitmi? olanlar varsa sana rehber olurlar birçok konuda.??lerin çok kolayla??r.
    Şu WAT olayı bana zehir olsun da beş kuruş kazanamadan, Amerika'yı gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsanız Wildwood -New Jersey tam size göre.

ABD'de eğitimle ilgili geniş bilgi için:
    http://www.turkishwat.net

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

New hampshire Eyaleti stratejik acida cok iyi bir konumda is kalacak yer bulmak zor degil New york city 4.5 saat Boston 45 dakika yazin ozellikle cok turistin ziyaret ettigi bir eyalet is imkani yuksek bir yer sezonda eglenceli ve yasamin diger eyaletlere nazaran ucuz olmasi yardimci olabilirim burdayim yasamaya karar verdim

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Moreys Piers'da çal??maya ba?alamadan önce "orientation"da Amerikal? görevli,

"Wildwood uzak hem de çok uzak, o yüzden insanlar? buraya çekmeye çal???yoruz." dedi?i zaman art?k tamamen kabullenmi?tim; Wildwood'a gelerek ne büyük salakl?k etti?imi.
    Şu WAT olayı bana zehir olsun da beş kuruş kazanamadan, Amerika'yı gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsanız Wildwood -New Jersey tam size göre.

ABD'de eğitimle ilgili geniş bilgi için:
    http://www.turkishwat.net

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Eger merak ettiigin yerler olursa arama butonuna yaz cikan sonuclari oku tek tek . Zengin bi kaynak turkishwat .
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı break Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eger merak ettiigin yerler olursa arama butonuna yaz cikan sonuclari oku tek tek . Zengin bi kaynak turkishwat .
    kat?l?yorum 1seneye yak?n zamand?r üyeyim gercekten wat hakk?nda baya bi deney?mli oldum yane
    only GoD CaN JuDgE me!!!!!

"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
    TheN YoU GoT ThE PoWeR
    WheN YoU GoT ThE PoWeR
    YoU HaVe ThE WoRLd
    YoU HaVe ThE WoMeN...

LaNeT OlSuN İçiİmdeKi İnsAn SeVgİsine

nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

bence sen once nereleri gezek istedigini dusun new york disinda cunku her ihtimalle new york u gezersin. alisverisi de her yerde yaparsin. gezmek yasamak istedigin yerleri belirle ona yakin ucuz bi eyelatte is bak bence en mantiklisi bu .

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı break Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

zengin kaynak oldugu kesin herkese çok te?ekkürler

bir de New Hampshire kafama yatt? gibi ne gibi i?ler var orada bu i?lerin listesi fln var m? yada giden arkada?lar bildikleri kadar?yla yazarlarsa sevinirim.
    Konu emre91 tarafından (26-11-2008 Saat 12:08 AM ) değiştirilmiştir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Ben Colorado dayd?m tam ortada nereye gidece?imize bir karar veremedik do?umu bat? m? kuzey mi güney mi allak bullak olduk ama güzel bi eyaletti bence i?e bak eyalete deil
    I was there....

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ama oraya sadece çal??maya gidiyorsan alaskaya git.yok e?er birazda e?leneyim diyosan sadece i? yeterli deil tabiki eyalette önemli..dikkatli ara?t?r bende acemiyim bende ara?t?rma a?amas?nday?m.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bu arada site tam anlam?yla harika gereksiz hiç bir?ey yok resmen adamlar kopmu?lar wat konusunda

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende alaska derim amac para kazanmaksa eger sonra kazand?g?nla gezersin

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı muratbasaran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende alaska derim amac para kazanmaksa eger sonra kazand?g?nla gezersin
    alaska brz sans isi sezon tutmassa para olmaz ve bu seferde gezme olay? az olur pek b? yere g?demss?n... b?rde baska yere g?tmen demek taa alskadan tut oraya bura ucakla g?tmen lzm..cok para.. ben alskay? TR ye para ?le donmek ?steyen ve paras?n?n cogunlugunu teknoloj?ye yat?rmaz ?steyenlere oner?r?m, ?c?nde 1. olarak gezmek ?syenlere dey?l...

s?md? k?s?n?n nereye g?tmek ?sted?g?, kafas?nda kurdugu planlara ve amaclar?na gore deg?s?r... k?m?n?n 1. plan? gezmek, k?m?n para, k?m?n?n ?se brz para brz gezmek yeterl?... k?m? inglizce ?çin..g?b?s?nden...

para olmadan da pek gez? yap?lmaz, buyuk yerlerde cok para kazanamss?n?z.. SSN y? alma ztn 1 ay surecek o zarf ta 2. ?s bulam?caks?n?z, k?ralar pahal? g?b?.. buyuk seh?rde eger k? kazan?r?m dersen?n k? olur cok at?k olmal?sn?z ve ABD y? brz tn?y?p b?l?ncl? g?tmen?z lzm..ama buyuk seh?rlerde b? tan?d?k olursa kalcak yer saglayan o zmn bak oner?r?m buyuk seh?re g?tmen?z?...

bu yuzden bnm tafs?yem s?ze ozell?kle ?lk g?denler ?c?n soyluyorum... kucuk ama buyuk yerlere yak?n olan b? yere g?d?n der?m.. hem az cok para b?r?k?r hem de gez? bolumunuz gzl gcr.. cogu buyuk sehr? kolay ve az masrafl? b? gez? ?le gormus olurunuz...

b? de kucuk yere g?tsen?zde buyuk yere g?tsen?z de WAT?n her gunu gulluk gul?stanl?k gececek d?ye b? durum yok...bu yuzden bnm yukardak? buyuk yerlere yak?n kucuk yerler tafs?yem gzld?r...sonucta her yerde ortam var, sadece kucuk yerlerde cal?t?g?n?z sure zarf?nda cok farkl? yerler gorme ve cok gezme olay?n?z pek omaz..

s?md? de inglizce gel?st?rmek ?steyenlere gelel?m... bnm yukardak? tafs?yem onlar ?c?n pek gecerl? dey?l, cukn? nereye g?derseler g?ts?nler onler?ne TUrk c?kacakt?r...brz da onlara kalm?s b?r sey, eger k? cek?nmezlerse at?k ve tan?smac? olurlarsa cok rahat yabanc?larla da TUrk lerle tak?ld?klar?ndan fazla tak?labl?rler..

bence g?tt?g?n?z yerde brz Turk olmas? lzm bence, n?ye? cunk? hem oraya adapte yonunde s?z?n ac?dan yard?mc? olacakt?r, ozled?g?n?z Turk yemekler?n?n yapan b?r? c?kar belk?, TR ye gel?ce WAT h?kayen?z? paylas?cag?n?z b?r? olur, en guzel? de gezem bolumunde araba k?ralay?p gezme bolumunu ucuza kapatabl?rs?n?z... yabanc? lar la ?se bunu yapamss?n?z adamlar ztn oran?n vatandas? ztn gezm?slard?r b? de s?zle gezmek istemezler...

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Valla Alaska mantikli diil ya ben onermem acikcasi orta eyaletlerden birine gidip calismani daha mantikli buluyorum . 2. is sansinda olur hem .
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı dessertsun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alaska brz sans isi sezon tutmassa para olmaz ve bu seferde gezme olay? az olur pek b? yere g?demss?n... b?rde baska yere g?tmen demek taa alskadan tut oraya bura ucakla g?tmen lzm..cok para.. ben alskay? TR ye para ?le donmek ?steyen ve paras?n?n cogunlugunu teknoloj?ye yat?rmaz ?steyenlere oner?r?m, ?c?nde 1. olarak gezmek ?syenlere dey?l...

s?md? k?s?n?n nereye g?tmek ?sted?g?, kafas?nda kurdugu planlara ve amaclar?na gore deg?s?r... k?m?n?n 1. plan? gezmek, k?m?n para, k?m?n?n ?se brz para brz gezmek yeterl?... k?m? inglizce ?çin..g?b?s?nden...

para olmadan da pek gez? yap?lmaz, buyuk yerlerde cok para kazanamss?n?z.. SSN y? alma ztn 1 ay surecek o zarf ta 2. ?s bulam?caks?n?z, k?ralar pahal? g?b?.. buyuk seh?rde eger k? kazan?r?m dersen?n k? olur cok at?k olmal?sn?z ve ABD y? brz tn?y?p b?l?ncl? g?tmen?z lzm..ama buyuk seh?rlerde b? tan?d?k olursa kalcak yer saglayan o zmn bak oner?r?m buyuk seh?re g?tmen?z?...

bu yuzden bnm tafs?yem s?ze ozell?kle ?lk g?denler ?c?n soyluyorum... kucuk ama buyuk yerlere yak?n olan b? yere g?d?n der?m.. hem az cok para b?r?k?r hem de gez? bolumunuz gzl gcr.. cogu buyuk sehr? kolay ve az masrafl? b? gez? ?le gormus olurunuz...

b? de kucuk yere g?tsen?zde buyuk yere g?tsen?z de WAT?n her gunu gulluk gul?stanl?k gececek d?ye b? durum yok...bu yuzden bnm yukardak? buyuk yerlere yak?n kucuk yerler tafs?yem gzld?r...sonucta her yerde ortam var, sadece kucuk yerlerde cal?t?g?n?z sure zarf?nda cok farkl? yerler gorme ve cok gezme olay?n?z pek omaz..

s?md? de inglizce gel?st?rmek ?steyenlere gelel?m... bnm yukardak? tafs?yem onlar ?c?n pek gecerl? dey?l, cukn? nereye g?derseler g?ts?nler onler?ne TUrk c?kacakt?r...brz da onlara kalm?s b?r sey, eger k? cek?nmezlerse at?k ve tan?smac? olurlarsa cok rahat yabanc?larla da TUrk lerle tak?ld?klar?ndan fazla tak?labl?rler..

bence g?tt?g?n?z yerde brz Turk olmas? lzm bence, n?ye? cunk? hem oraya adapte yonunde s?z?n ac?dan yard?mc? olacakt?r, ozled?g?n?z Turk yemekler?n?n yapan b?r? c?kar belk?, TR ye gel?ce WAT h?kayen?z? paylas?cag?n?z b?r? olur, en guzel? de gezem bolumunde araba k?ralay?p gezme bolumunu ucuza kapatabl?rs?n?z... yabanc? lar la ?se bunu yapamss?n?z adamlar ztn oran?n vatandas? ztn gezm?slard?r b? de s?zle gezmek istemezler...
    çok te?ekkür ederim
    valla çok dogru söylemi?sin ben gezmek al?sveris yapmak birde oradaki masraflar?m(kalacak yer yemek) ç?ks?n istiyorum birazda gelirken yol harçl?g? bana nereyi önerirsin?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Dessert Sun a katiliyorum eger gercekten iyi zaman ve para kazanmak istiyorsaniz buyuk sehirlere yakin kucuk sehirlerde is imkani arayin bunun en guzel ornegi bizim yasadigimiz sehire gelen ogrencilerdi Bostona 45 dakika ve newyork city e 4.5 saat uzaklikta her hafta sonu veya izinli olduklari zaman giderlerdi cok eglenceli bir gercekten insanlari saygili herkese tavsiye ederim
    arastirin www.portsmouthnh.com a bakin

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı emre91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok te?ekkür ederim
    valla çok dogru söylemi?sin ben gezmek al?sveris yapmak birde oradaki masraflar?m(kalacak yer yemek) ç?ks?n istiyorum birazda gelirken yol harçl?g? bana nereyi önerirsin?

Cok Turk olmas?ndan s?kayet etmessen Lake george ta cankurtaranl?k olbal?r.. cohas ?n ded?g? yer fena dey?l... brz da ?c eyaletlere bakabl?rs?n ch?cago yak?nlar?nda fln...orda fazla cal?san yok, o yuzden ?s ac?s?ndan gzl olur...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

bende oyle duy dum

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)