Eğlenmemizdeki en büyük faktör orda tanışıtığımız arkadaşlardı. Hepsi birbirinden harika insanlardı. Hala görüşüyoruz kendileriyle. Biz şehir merkezine yakın bir evde kalıyorduk. İş yeri bizim için kişi haftalık 60 dolara ev kiralamıştı.8 türk kalıyorduk. Şehir merkezinde de pek fazla birşey yok tabi alışverişimizi süpermarke tarzı yerlerde yapıyorduk. Araba aldıktan sonra Burlington'a gittik. Oraları daha güzel alışveriş merkezleri daha fazla. Ayrıca Vermont'ta kıyafetlerde vergi yok aklında bulunsun. Araba alım satım işleri çok basit. Satarken bir form dolduruyorsun satacağın kişiye imzalayıp veriyorsun. Satın alırken ise satıcıdan aldığın formla Montpeiler'deki araç kayıt dairesine gidip aracın değeri üzerinden hesaplanan ufak bir miktar vergi ödeyip plaka satın alıyorsun. Daha sonra o plakanın geçerlilik süresini belirten sticker gönderiyorlar adresine o sticker ı plakana yapıştırıosun. Plaka ömür boyu senin oluyor artık. Arabayı sattıktan sonra yanında Türkiye'ye getirebilirsin. Ben öyle yaptım ) Aramızda advanced birisi yoktu ama çat pat biliyorduk ingilizceyi. Ayrıca orda neyin nasıl yapılması gerektiğini bu forum sayesinde öğrendim. Diğer arkadaşların yaşanmış tecrübeleri çok işe yaradı. Sana tavsiyem bütün forumu baştan aşağı oku. Çok faydası olacak. Amerikaya gittiğimde inan hiç yabancılık çekmedim. Hemen uyum sağladık.