Work and Travel
Toplam 28 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 28 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: !!!her firmayla alasaka olmaz!!!

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Arrow !!!her firmayla alasaka olmaz!!!

2 yýldýr alaskya gidiyorum ve orada birçok madur kiþi ile karþýlaþýyorum. gidecekseniz çok dikkat etmeniz gereken bazý þeyler var. bunlardan 1. si þirketinizin sizi yollayacagý fabrikanýn potansiyeli. fabrikanýn size sunduðu hizmetler. bence en önemlisi bu çünkü bazý fabrikalar oyle konaklama veriyorki tam bir miðde bulandýrýcý be bunun gibi birçok þey var. alakskada iyi balýk iþleyen ve uzun saat çalýþan birçok fabrikada bulundum. bilgi almak isterseniz yardýmcý olurum arkadaþlar.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

hocam wala cok ii olur ya bilgilendirsen bizi. hangi sirketle gittin mesela. hangi fabrikalara ve hangi sehirlere...

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

wallaha kardeþ aslýnda bütün firmalar alaska yapýyor ama gönderdikleri fabrikalar proccees olduðu için iþleri çok aðýr ve iðrenç bir kokusu var. eðer çalýþtýðýnýz þirket size fileto fabrikasý ayarlayabiliyorsa hiç arkanýza bile bakmadan gidin. bu arada size yumurta odasýnda veya konservede çalýþtýracaklar derlerse sakýn inanmayýn çünkü bu ne þirketin nede sizin elinizde yani sizin isteðiniz üzerine bir bölüme yerleþtirilmiyorsunuz. direk fileto ilk tercihiniz olsun. ben 2 yýldýr alaska da fileto fabrikasýnda çalýþýyorum bu yýl 3 olacak inþallah

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Valla process fabrkasýnda çalýþtým tek kokan yengeçti . Oda kýrýlan yengeçlerin beklemiþ kabuklarý kokuyordu . Baþka rahatsýz edici koku olmadý açýkçasý . Fileto fabrikasnda çalýþan duymadým daha önce ondan yorum yapmayacaðým . Bence Alaska deðil Amerika içi olsun ilk tercihiniz !!
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Hayalperest Watçý
    Yaþ
    35
    Tecrübe Puaný
    0

firma önerebilirmisiniz bu sene için

Hayalperest Watçý
    Yaþ
    35
    Tecrübe Puaný
    0

ve bu sene gideceklere sitede ulaþabiliceðim bir yer varmý

Tecrübe Puaný
    10

Alaska icin yeni konu acabilirsin orada toplanip giden kisilerle irtibat kurabilirsin!

Hayalperest Watçý
    Yaþ
    35
    Tecrübe Puaný
    0

bilgi için teþekkürler gidesiye kadar seni baya rahatsýz edicem break k. bkma þimdiden

Tecrübe Puaný
    10

Onemli degil elimden geleni yaparim.

Deneyimli Watçý
    Yaþ
    42
    Tecrübe Puaný
    17

alaska gercekten guzel bir tercih
    Konu metilfenidat tarafýndan (14-12-2009 Saat 11:44 PM ) deðiþtirilmiþtir.
    EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHÝBÝ.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

ben bu sene alaskaya gidicem ins.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Arkadaşlar ben daha önce Alaska da bulundum ve bu sene bir daha Alaska düşÃ¼nüyorum gidecek arkadaşlarla beraber gidelim haberleşip

Üstad
    Tecrübe Puaný
    26

@Alaskan nickli arkadasim,
    Kimligini, neden burada oldugunu ve seni ve ekurini daha once banladigimi adim gibi bilirim.
    Baska forumlarda guttugunuz reklam politikasi Ise yariyor olabilir AMA burada tam tersi etki gosterir
    haberin olsun.. Gercekten alaskaya gidecek (!)(specific bir lokasyonda belirtmemissin) arkadaslarla tanismak istiyorsan,
    "tanisalim" adli kategoriden bunu yapabilirsin.. Ama bilirim ki bu senin isine gelmez..

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Arkadaþlar ben Alaska'ya gitmeyi düþünüyorum bu sene.WAT program bedeli 2300 TL uçak bilet ive dier masraflar ile tam olarak 5000-5500 lirayý bulacak gibi.Sizce deðermi yaklaþýk ne kadar gelir elde edebilirim? Giden arkadaþlar ne önerirler ?

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

Alýntý ccandan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkadaþlar ben Alaska'ya gitmeyi düþünüyorum bu sene.WAT program bedeli 2300 TL uçak bilet ive dier masraflar ile tam olarak 5000-5500 lirayý bulacak gibi.Sizce deðermi yaklaþýk ne kadar gelir elde edebilirim? Giden arkadaþlar ne önerirler ?
    deðmez hocam yaz tatiliin ve paraný riske atma
    ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Ayný zamanda bu balýk mevsimi olursa para kazanýlýr yoksa kazanýlmaz olayýný iyice açýklayacak bir arkadaþ var mý?

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

Ayný zamanda bu balýk mevsimi olursa para kazanýlýr yoksa kazanýlmaz olayýný iyice açýklayacak bir arkadaþ var mý?
    bence o olay iþin rast giderse ve insan dýþý yeteneklerinle çalýþýrsan belki kazanabilirsindir

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý matador_36 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    deðmez hocam yaz tatiliin ve paraný riske atma
    balýk mevsimi olmadýðýndan mý yoksa baþka birþeyden mi dolayý az kazandý arkadaþýn? Ben her kimden duyduysam Amerika içinden daha fazla kazandýðý oluyor..Sorun tam olarak ne Alaskadaki?Saðol cevap verdiðin için arkadaþým

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

balýk mevsimi olmadýðýndan mý yoksa baþka birþeyden mi dolayý az kazandý arkadaþýn? Ben her kimden duyduysam Amerika içinden daha fazla kazandýðý oluyor..Sorun tam olarak ne Alaskadaki?Saðol cevap verdiðin için arkadaþým
    amaerika içinden fazla para kazanabilirsin ama ne kadar fazla 500 dolar için o çile çekilirmi 3 ay tmm kazananlar var alaskada ama sayýsý çok az bu kiþilerin ben programa 5 6 milyar para verecem sonra gidip alaskada 5 bin dolar yapýyým diye soðukta deliler gibi uyumadan gezmeden eðlenmeden çalýþacam bence çok mantýksýz.heleki hayatýnda hiç çalýþmamýþ bi sürü öðrenci var ve hiç düþünmeden gidiyor bence çok gereksiz

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

amaerika içinden fazla para kazanabilirsin ama ne kadar fazla 500 dolar için o çile çekilirmi 3 ay tmm kazananlar var alaskada ama sayýsý çok az bu kiþilerin ben programa 5 6 milyar para verecem sonra gidip alaskada 5 bin dolar yapýyým diye soðukta deliler gibi uyumadan gezmeden eðlenmeden çalýþacam bence çok mantýksýz.heleki hayatýnda hiç çalýþmamýþ bi sürü öðrenci var ve hiç düþünmeden gidiyor bence çok gereksiz
    Tabiki haklýsýn ama 5.000 TL programa harcayýp 5000 dolar kazanmak gayet güzel.Cünkü 5.000 $ 9.000 lira yapar.Buda sanýrým overtime'sýz yada çok az overtime alýnarak yapýlacak bir meblað diye düþünüyorum.Gözümüzü karartýp sadece eþek gibi çalýþmak için gideceksek Alaska iyi bir tercih mi arkadaþým?

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

Tabiki haklýsýn ama 5.000 TL programa harcayýp 5000 dolar kazanmak gayet güzel.Cünkü 5.000 $ 9.000 lira yapar.Buda sanýrým overtime'sýz yada çok az overtime alýnarak yapýlacak bir meblað diye düþünüyorum.Gözümüzü karartýp sadece eþek gibi çalýþmak için gideceksek Alaska iyi bir tercih mi arkadaþým?
    bence deðil þartlar aðýr sezonun iyi geçmeme ihtimali var baþka yere gitsen günde 8 saat çalýþsan yine bu parayý yaparsýn ve o eziyeti çekmessin

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

bende bu sene ilk defa katýlýcam wat a.Açýkçasý bende ilk olarak alaskayý düþünmüþtüm çünkü çok fazla para kazanma ihtimali war. ama gerek giden bi arkadasýmýn memnun kalmamasý (kodiak adasýna gitmiþ) gerekse sitede yazýlanlar, tawsiyeler beni bu fikirden soguttu.doðunun sahil kesimlerindeki eyaletleri tercih etmeyi düþünüyorum, umarým herkes için hayýrlýsý olur..

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

bence deðil þartlar aðýr sezonun iyi geçmeme ihtimali var baþka yere gitsen günde 8 saat çalýþsan yine bu parayý yaparsýn ve o eziyeti çekmessin
    Baþka yerlere gidip çlaýþma durumunu gözden geçirdim.Ondada Amerika için 40 saat haftalýk oda 8$ dan 320 dolar yapýyor onuda 12 ile carpýnca 3840$ yapýyor.Birde orda konaklama yeme içme ve gezme gibi unsurlar çýkýnca parayý heba edip geliriz diye düþünüyorum.O yüzden Alaska daha iyi gibi duruyor gözümde kardþeim.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý blackeagle Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    bende bu sene ilk defa katýlýcam wat a.Açýkçasý bende ilk olarak alaskayý düþünmüþtüm çünkü çok fazla para kazanma ihtimali war. ama gerek giden bi arkadasýmýn memnun kalmamasý (kodiak adasýna gitmiþ) gerekse sitede yazýlanlar, tawsiyeler beni bu fikirden soguttu.doðunun sahil kesimlerindeki eyaletleri tercih etmeyi düþünüyorum, umarým herkes için hayýrlýsý olur..
    Walla bende bilmiyorum arkadaþým ama her koþulda Alaska'da daha fazla para kazanýlýyor anladýðým kadarýyla.Dediðim gibi diðer yerlerde kalma yeme içme masraflarý en az 3 misli Alaskadan.Tabi Alaska'da iþverenin yemek ve kalmayý karþýlayabiliyor bazen.Bu þansta mevcut..Benim brkaç arkadaþým AMerika içindeydi bu sene.Program bedelini çýkarmayý býrakýn birde ceplerinden 3 milyar harcadýlar.Çok gýcýk bir durum.Benim 1. amacým ingilizce geliþtirmek degil.Ýngilizcem çok iyi seveiyede.Sadece para artýrmak amacýyla gidicem WAT'a

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

hocam ingilizcen çok iyiyse ingilizce isteyen saatlik ücreti yüksek iþler mevcut cebinden 3 milyar yiyen insan çalýþmamýþtýr gezmiþtir ben o parayla 2 ay gezerim amerikada alaskaya gidenlerin çok az bir kýsmý para kazanýyor risk almaya deðmez eðer her giden para yapsaydý emin ol her yaz alaskaya bi ton adam giderdi bu program para yapma programý deðildir bence aklýnýzdan bunu çýkarmayýn

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alaska'da sezonun iyi geçmeme ihtimali balýk yönünden var araþtýrdýðým kadarýyla. Balýk varsa tamam ama balýk yoksa iþ yok iþ yoksa para yok para yoksa güle güle diyorlar sanýrým. Bunu göze alýyorsanýz gidin. Þahsen alamýyorum çünkü.

Tecrübe Puaný
    10

Bu programin amacini iyi kavramak lazim. @matador arkadasin dedigi gibi program para kazanma programi degil.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

iyi hoþda para kazanmak için gitmeyen adam niye alaskaya gitsin buzul görmeye mi?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)