bız arkadaslarla ılk araba kıraladıgımız gun polıs bızı durdurdu
ekonomik sınıftan bi araba kiralayalım dedik ha bide araba kiralayacaksanız sakın ekonomik sınıftan kıralamayın luks bişi kıralayın cunku cok az bı fark var ve cok daha rahat onuda solıyım cunku bızım ekonomık dıye kıraladıgımız cehvrolatın merkezı kılıdı bıle yoktugunumuzde hacı muro dıye tabı retıgımız arabalarda bıle var bu yaaa nese konumuza donelım hammondtan arabayı kıraladık gulfporta gıttık outlete ordanda new orleansa donelım gecelere akalım dedık arkadaslarla dort kısı gıdıoruz arabayı ben kullanıorum otobandayız bırden arkamdakı arabanın ısıkları yanmaya basladı sıren felan meger polısmıs hıc farketmedım cunku gıden arkadaslar bılır amerıkada yollar cok karanlık bole bızdekı gıbı ısıklı felan degıl bı de adam gızlenmek ıcın ısıkları kapamıs yanı normal ısıkları degılde arabanın ustunde olan polıs ısıklarını hemen durduk tabı adam yannımıza geldı ehlıyetımı sordu gosterdım hemen nereye gıdıosunuz dedı new orleans dedık burda hız sınırı 70 mıl dedı 87 degıl hepımız sasırdık tabiiii adam cok ıyıdı ama bısı demedı hatta belkı ıngılızcemız yok anlamamısızdır dıye camdan ıcerı gırıp elıyle gostergedekı 70 ı gosterdı sonrada gıttı
)))
amerıkada araba kıraladıgım ılk gun bole bısı geldı basıma ama arkamızda polıs oldugunu anladıgımızda gercekten cok korktum ne yalan solıyım![]()

Bookmarks