-Massachusetts de süpermarket iþi saatlik 9 - 13,5 dolar arasý. Sizce nasýl?
-Massachusetts de süpermarket iþi saatlik 9 - 13,5 dolar arasý. Sizce nasýl?
benim bi arkadasým süpermarkette calýsýyodu keyfi yerinde gibi görükoyudu paso biseyler yediðini söylüuodu.ama parasý ii deildi onun iþinin senin paran ii ben ii iþ derim...
Beni Çekemeyenler,Anten Taksýn
bence süper zatn benmde seçeneklerim arasýnda Massachusetts gelme ihtimali yüksek.. süper market iþinide iice araþtýrdým þirkeetimdn de dinledim Massachusetts bi iki market vsr bnlsr süpermiþki ücrete bakýlýrsa snnkide nlardan biri ben kaçýrma derim eyalet gsl iþ gsl para gsl...
süpermarket iþlerinde belli bir kiloya kadar yük tasýyacagýnýzý bilmekte fayda var eger bunu göze alýyorsanýz oldukca keyifli bi iþ olabilir
benim arkadasým butun yazý karpuz çilek keserek gecirdi yediðide yanýnda cabasý....
Beni Çekemeyenler,Anten Taksýn
parasý iyi eyalette iyi ama saat veririlermi orda onuda araþtýrmak lazým..bide markett nerde oda önemlii..2. iþ için??
ya doru geniþçe araþtrmk lazým yani içinin rahatlamasý için ben öle körü körüne atýom kendimi ateþe olacaksa tam macera olsn die ama eðer bn tam emn olmadan karr veremm diosan her yönünü araþtýr ve iþ verenle konuþ için rahatlasýn en azýndan...bu arada çilek kesme olayý süper dilerm bana onu yaptýrýrlar...
Bu koli kaldýrma olayý yüzünden belini inciten WATçýlar duymuþtum.
Biraz saðlam olmak lazým herhalde.![]()
Þu WAT olayý bana zehir olsun da beþ kuruþ kazanamadan, Amerika'yý gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsanýz Wildwood -New Jersey tam size göre.![]()
ABD'de eðitimle ilgili geniþ bilgi için:
http://www.turkishwat.net
Marketin farklý yerlerde þubeleri var ayný eyalet içinde hangisi olacaðý belli deðil bi bakmak lazým sanýrým buna
arkadaþlar meraba colaradoda süpermarket iþi var saatlik 10 dolar nasýl sizceeee
10 dolar gayet iyi eger overtime bonus filan da varsa icinde kacirma bence.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks