-Massachusetts de süpermarket i?i saatlik 9 - 13,5 dolar aras?. Sizce nas?l?
-Massachusetts de süpermarket i?i saatlik 9 - 13,5 dolar aras?. Sizce nas?l?
benim bi arkadas?m süpermarkette cal?s?yodu keyfi yerinde gibi görükoyudu paso biseyler yedi?ini söylüuodu.ama paras? ii deildi onun i?inin senin paran ii ben ii i? derim...
Beni Çekemeyenler,Anten Taksýn

bence süper zatn benmde seçeneklerim aras?nda Massachusetts gelme ihtimali yüksek.. süper market i?inide iice ara?t?rd?m ?irkeetimdn de dinledim Massachusetts bi iki market vsr bnlsr süpermi?ki ücrete bak?l?rsa snnkide nlardan biri ben kaç?rma derim eyalet gsl i? gsl para gsl...

süpermarket i?lerinde belli bir kiloya kadar yük tas?yacag?n?z? bilmekte fayda var eger bunu göze al?yorsan?z oldukca keyifli bi i? olabilir
benim arkadas?m butun yaz? karpuz çilek keserek gecirdi yedi?ide yan?nda cabas?....
Beni Çekemeyenler,Anten Taksýn

paras? iyi eyalette iyi ama saat veririlermi orda onuda ara?t?rmak laz?m..bide markett nerde oda önemlii..2. i? için??

ya doru geni?çe ara?trmk laz?m yani içinin rahatlamas? için ben öle körü körüne at?om kendimi ate?e olacaksa tam macera olsn die ama e?er bn tam emn olmadan karr veremm diosan her yönünü ara?t?r ve i? verenle konu? için rahatlas?n en az?ndan...bu arada çilek kesme olay? süper dilerm bana onu yapt?r?rlar...

Bu koli kald?rma olay? yüzünden belini inciten WATç?lar duymu?tum.
Biraz sa?lam olmak laz?m herhalde.![]()
Þu WAT olayý bana zehir olsun da beþ kuruþ kazanamadan, Amerika'yý gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsanýz Wildwood -New Jersey tam size göre.![]()
ABD'de eðitimle ilgili geniþ bilgi için:
http://www.turkishwat.net
Marketin farkl? yerlerde ?ubeleri var ayn? eyalet içinde hangisi olaca?? belli de?il bi bakmak laz?m san?r?m buna

arkada?lar meraba colaradoda süpermarket i?i var saatlik 10 dolar nas?l sizceeee

10 dolar gayet iyi eger overtime bonus filan da varsa icinde kacirma bence.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks