daha önce amish markette çalýþan yada bu sene gidecek olan var mý newyork manhattanda??
daha önce amish markette çalýþan yada bu sene gidecek olan var mý newyork manhattanda??
Bizim burda New Jersey'de de Amish market var.
Duyduðuma göre milletin ucuzluk için gittiði birazcýk fakir yeri gibi birþey.
Þu WAT olayý bana zehir olsun da beþ kuruþ kazanamadan, Amerika'yý gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsanýz Wildwood -New Jersey tam size göre.![]()
ABD'de eðitimle ilgili geniþ bilgi için:
http://www.turkishwat.net
yok bu öyle bi yer deðil fotoðraflardan gördüðüm ve arkadaþlarýmýn anlattýðý kadarýyla
benim neredeyse butun arkadaslarým calýstý burda.. sen aventura ilemi gidiyosun. onlar gonderiyo cunku buraya.. cok iyi bi yer deil diye biliyorum. sahibi turk zaten calýsanlarýnda tamamýna yakýný turk.. pek tavsiye etmem. hele aventurayý hiç tavsiye etmem..
deðil ben experience usa ile gidiyorum geçen sene giden arkadaþým çok memnundu
dediðim gibi tavsiye etmiyorum orayý. iþ etiðine sahip bi yer olmadýgýný duydum dediðim gibi orda cok arkasým calýstý. zaten amerikadaki bi cok türk iþletmeleri iþ etiðinden yoksunlar. americaya gidiyosun o kadar alternatif varken neden türklerle calýsýyosunki. bi avantajýný goremezsin. turkiyede herhangi bir markette calýsmanýn bundan bi farký yok bence. benim tavsiyem bu yonde karar senin tabi.
benim calistigim yere cok yakin bir yerdi ve idareden bir arkadasla beraber kaliyordum.Oyle fakirlerer yonelik bir yer degil hatta pahali bil ediyebiliriz.zaten bakarsaniz manhattan in en guzel yerlerindedir.arkadas hakli turk ler maaslar turkiyeye gore cok yuksek oldugu icin tam verim alarak bunun hakkini vermni istiyorlar.amish de ne is yapacagina bagla cashier lik olabilir deliver olabilir ama raf duzenleme falan bilmiyorum nasil olur
Türk marketlerinden uzak durum derim. Tabi ne desem dinlemeyeceksiniz. Gidin görün, seneye yazarsýnýz buraya. Gerçi siz yazdýktan sonra da kimse dinlemeyecek. O yüzden mesajýmý burada bitiyorum![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks