Biliyorum belki biraz gec oldu ama gecde olsa yazmak istedim gidecek olan arkadaslara belki faydam dokunur 
Arkadaslar merhaba ben 2008 yaz?n? hammond/lou?sana da gec?rd?m kas?rgay? da gördüm  ve bu sitede okudugum birçok seyi orada bizzat yasad?m olumlu olumsuz bu yusden turkishwat’a gercekten cok tesekkur ed?yorum.
Benim için çok guzel bi deneyimdi forumda necro arkadas?m?z?n anlatt?g? gibi baz? yerleri harabe bi ?ehirdi new orleans bir ay kadar i?siz kald?m gercektende turk?ye de imzalad?g?n?z job offer ‘?n amer?kada h?c bir önemi yok çünkü orada size tekrar imzalat?yolar bi sürü belge.
Nese g?tt?m oaraya 1 temmuzda ordayd?m meshur hal?na(superv?sor) bizi ald? zen?th/meta?re ye goturdu b? ?nd?k arabadan en az 15 tane turk  heps? issiz ertesi gün on ki?ilik bi grup dokuzu türk chicagoya giiti seker fabr?kas?nda cal?smaya
sen new orleans diye gel chicagoya git  i?te Amerika gercegi arkadaslar ne zaman ne olacag? bell? olmuyo basn?nza her an hersey geleb?l?r g?tmeden once bunlar? dusunun haz?rl?kl? olun bole seylere.
Tab? o gurubun ?c?nde ben yoktum bizden paray? alan hal?na 400 dolar kayboldu araya 4 temmuz g?rd? falan baya b? bekled?m sona bana ded?k? shell gas stat?onda ?s var yaparm?s?n Mustafa d?ye b? arkadasla beraber b?ze o ?s? bulmus tamam ded?m demez olayd?m bi gittik east new orleans a berbat bi yer azg?ndan salya akan adamlardan tut alt?n d?sl? gac?lara kopru alt?nda karpuz satan adamlara d?lenc?lere kadar ne ararsan var 
Dort gun felan tra?n?ng yapt?m sona ded?m k? yok kardes?m ben bu ?s? yapam?orum bana baksa ?s bul hal?na ocag?na dutsum oda sagolsun hammond mc donaldsta baksa b? ?s buldu yan? ?k? hafta kadar b?r zaman ?c?nde yan? ben i?e tam 28 temmuzda baslad?m 1 ?nde geld?m ama 28 ?nde gercekten ?se baslayab?ld?m.
Yoruldum ara ver?yomm…

Alıntı
 ve az once bahsett?g?m gibi kend?ne has cok ilginc bi kokusu vard? bu adamlar?n kulland?g? cok acay?p b? sos var cok sev?olar onun kokusu herhalde...!

what's up nigga

amer?kaya g?tme duusnces? herzaman kafada ama ....

Bookmarks