Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 90 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Florida

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Standart sonunda florida

arkadaslar sonunda isim ve gidecegim yer belli oldu florida orlandoya gidecegim garsonluk yapacaz bakal?m hadi hay?rlisi daha once gidenler varsa tavsiyelerini dinlemek isteriz is sozlesmem gelmis vizemde hallolmustu zaten s?md? b? tek ucak b?let? ?s? kald? bakal?m...

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

i? belli olmadan vizeyi nas?l ald?n?

Vizeyi ald?ktan sonra i? seçen biri olarak seni tebrik ediyorum

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

vize gorusmes?nde sordu nereye gitcen diye ben de daha kesin degil ama philadelphia istiom demist?m hatta saolsun bana oralar? anlatt? ama florida oldu.form doldururken de kalacak yerimi yazmam? istenen yerleri sponsor kurulusun adres?n? yazm?st?m iste bolee hay?rl?s? bakal?m

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

benim i?im de faketi ben oraya gidince buldum 1 günde 2 i? bulduydum valla süperdi ehueh

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

waybea superm?s walla dar?s? bas?m?za ?zled?g?n b? yol yontem tutum varsa sole b?z gar?banlara da faydalanal?m 1 gunde nas?l 2 is bulunur

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

garsonluk demeyin ya içim bi çe?it oluyor...Sadece paras? için de?il çok da sevdi?im için.....

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

hiç i? bulamassan?z american eaglea girin derim ben garanti i? ehueh

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

hay?rl? olsun seymusum tebrikler. dar?s? bizim bas?m?za lanet ds gelsede bende alsam hem vizemi hem ucak biletimi

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

saolas?n kaplan dar?s? herkes?n bas?na tum ds s? olmayanlar?n ucak b?let?n? henuz alamayanlar?n ve v?zeye g?demeyenler?n...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Standart re

bence güzel bi eyalet gezilip görülmesi gerekir

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

ya b? husus daha var tamam sonunda florida ama ben?m cal?sacag?m yer kes?n bell? deg?l ve de pozisyon ben garsonluk d?yorum ama g?tt?g?m zaman mulakat olcakm?s 85k?s?y? yerlest?rceklerm?s islerin ?c?nde garsonlukta var ama housekeeper da var florida orlando (kissimmee). yerlest?recekler? yerlerde cok ces?tl? cafede var hotel de yan? ben pek b? sey kes?nlesmeden ya da h?c b? sey kes?nlesmeden g?d?yorum yaaa nas? olcak bu is ?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

o zaman sen ingilizceyi geli?tirmeye bak bence.Housekeeper nerdee garsonluk nerdeee...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

demi yaa ne alakaysa b?lm?om nolcak bakal?m hay?rl?s? d?yel?m art?k ?ng?l?zce ogretmenl?g? ama is konusmaya gel?nce zor ya var m? ben?m g?b? boyle tam pozisyonu belll? olmadan g?den forumda yaa?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

tam kar??nda duruyor

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

?c?m rahatlad? neysek? iyi ki varsin

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

arkada?lar bende wat2008 aday? olarak bu eyaletteki konaklama,ula??m,i? seçenekleri hakk?nda bilgi almak istiyorum,lütfen bi yard?mc? olsan?z...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

florida genelde ispanyollarin hakimiyeti altinda yani pek ingilizce duyamiyosun o yuzden tavsiye etmem ama genel olarak gusel ve canli bi eyalet ozellikle yazin diger bi cok eyaletten gezmek icin gelen insanlarla dolu bende orlandodaydim ve miamiye 3 saat uzakliktaydik gusel bi yaz gecirdim ama iste heryanimiz turklerle doluydu herzamanda soyledigim gibi COK FAZLA HAYAL KURDUYSANIZ BU PROGRAMA KATILMAYIN AZ BIRAZ PARA AZ BIRAZ GEZIYIM AZ BIRAZ INGILIZCE GELISSIN DIOSANIZ TAM SIZLIK YOKSA SU KADAR PARA KAZANCAM SOLE GELISTIRCEM INGILIZCE MI DIOSANIZ BUYUK HAYAL KIRIKLIGI YASARSINIZ AMA BANA KIM SORSA GIT DERIM FAZLA HAYAL KURMADAN AMA KESINLIKLE KATILIN WORK AND TRAVEL A

Profesyonel Watçı fatih26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    19

ispanyolca olay? benim ya?ad???m yerde yoktu.yani florida'n?n kuzey- bat?s?nda.burda hemen hemen herkes ingilizce konu?uyor.
    2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

o zaman ben orlando ve miami civari icin konusuyum ingilizce konusan insan sayisi bayaa bi kisitli genel eyalet hakkinda konusmayim

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

ya i?te banada görü?tü?üm firma taraf?ndan bu orlando'da universal studios'da foto?rafç?l?k yapabilece?imi sölemi?lerdi kafamada baya?? bi aytm??t? o aç?dan sordum zaten forumlarda zor,pahal? bi eyalet oldu?u konusunda herkes birle?iyor ama benim hedefim biraz ingilizceyi geli?tirmek oldu?u içib bu foto?raf olay? kafama yatm??t? e?er fazla ingilzice konu?ulmuyosa bunu ba?tan elerim yani..peki fatih 26 bu bahsetti?in floridan?n kuzeybat?s? nereler ba??ehri neresi belki oras?da olabilir ama tatil mekan? olmas?n? istedi?im için bu florida konusunda bask? yap?yorum ba?ka tatil yerleride oalbilir amerikada hem daha uygun bi eyalette bilen varsa yard?mc? olsun arkada?lar

Tecrübe Puanı
    19

Alıntı ssservet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya i?te banada görü?tü?üm firma taraf?ndan bu orlando'da universal studios'da foto?rafç?l?k yapabilece?imi sölemi?lerdi kafamada baya?? bi aytm??t? o aç?dan sordum zaten forumlarda zor,pahal? bi eyalet oldu?u konusunda herkes birle?iyor ama benim hedefim biraz ingilizceyi geli?tirmek oldu?u içib bu foto?raf olay? kafama yatm??t? e?er fazla ingilzice konu?ulmuyosa bunu ba?tan elerim yani..peki fatih 26 bu bahsetti?in floridan?n kuzeybat?s? nereler ba??ehri neresi belki oras?da olabilir ama tatil mekan? olmas?n? istedi?im için bu florida konusunda bask? yap?yorum ba?ka tatil yerleride oalbilir amerikada hem daha uygun bi eyalette bilen varsa yard?mc? olsun arkada?lar
    bu yaz ben destin'de kald?m,bu ?ehir florida'n?n ba?kenti tallahasee'nin bat?s?ndad?r.küçük bir tatil kasabas?d?r.burada al??veri? için outletler falan var.benim çal??t???m yer big kahunas water and adventure park t?.bu tarz yerler abd'nin heryerinde var.florida zaten turistik bi yer.destin hakk?nda ayr?nt?l? bilgi istersen forumdan 'destin' diye aratabilirsin
    Konu fatih26 tarafından (19-10-2007 Saat 12:30 PM ) değiştirilmiştir.
    2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı fatih26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu yaz ben destin'de kald?m,bu ?ehir florida'n?n ba?kenti tallahasee'nin bat?s?ndad?r.küçük bir tatil kasabas?d?r.burada al??veri? için outletler falan var.benim çal??t???m yer big kahunas water and adventure park t?.bu tarz yerler abd'nin heryerinde var.florida zaten turistik bi yer.destin hakk?nda ayr?nt?l? bilgi istersen forumdan 'destin' diye aratabilirsin
    karde? peki destin'deki i? yerine olan ula??m?n?n,kald???n yerin,birde oran?n hayat standartlar?n?n yani pahal?l?k ya?an?labilirlik falan onlardan bahsedersen daha çok faydan dokuncak..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

bide ben bu big kaunas'?n resmi internet sayfasona girdim ama pek bi?iy anlayamad?m bide ordan bahsetsen,ne i? yapt???n sana ne kadar para verdikleri konusunda bilgilendirirsende sevinirm,biraz masrafl? oldum ama

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

universal studios diosun yaa biz gezmeye gitmistik ve orda calisan bi suru arkadasim vardi bende fotografcilik isi yapmistim ama universal da deil baska bi yerde sirket hangi sirket fotografcilik isi deyince direkt benim gittigim sirket geldi aklima o deildir insallah amann amann
    Konu seymusum tarafından (20-10-2007 Saat 03:23 PM ) değiştirilmiştir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı seymusum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    universal studios diosun yaa biz gezmeye gitmistik ve orda calisan bi suru arkadasim vardi bende fotografcilik isi yapmistim ama universal da deil baska bi yerde sirket hangi sirket fotografcilik isi deyince direkt benim gittigim sirket geldi aklima o deildir insallah amann amann
    ya karde? bilmiyorum bana ?irketten universal studios'u sölediler,bi nevi ?irket oyunumudur bilmem,ama ?u dil olay?na kafam tak?lmaya ba?lad? orlandoda çok ispanyolca konu?uluyomu? ya ondan yan,bide ?u eyaletin pahal? olmas? falan filanda eklenince ben daha mütevazi bi tatil yöresi dü?lemeye ba?lad?m.Ama i? konusunda karar?m kesin e?lence park?nda bi görev isityorum.Pensylvania hershey park nas?l??

Tecrübe Puanı
    19

karde? peki destin'deki i? yerine olan ula??m?n?n,kald???n yerin,birde oran?n hayat standartlar?n?n yani pahal?l?k ya?an?labilirlik falan onlardan bahsedersen daha çok faydan dokuncak..
    i? yerine olan ula??m?n kald???n yere göre de?i?ir.konaklamay? en fazla 3mil olarak ayarlaman?zda yarar var.yoksa çok zorluk çekersiniz.ekonomik olarak bisiklet alabilirsiniz.çünkü destin de z?rt p?rt otobüs vs geçmiyor.sadece okaloosa transit var o da çok yava? ve s?k?c?d?r.zaten trafik de çoktur destin de.paran?z çoksa fort walton beach den 2.el ucuz bir araba alman?z iyi olur.çok rahat edersiniz valla.araba çok laz?m oralarda.hayat çok pahal? de?il ama gelen tatilciler abd de elit tabakad?r.zenci falan göremezsiniz orda.herkesin kendi arabas? vard?r..her türlü al??veri?lerinizi walmart store dan yapars?n?z.oras? ucuzdur.destin de çok güzel al??veri? merkezleri var.outletlerden indirimli giyim e?yalar? bulabilirsiniz.özellikle marshalls ve ross da çok ucuz ve kaliteli markalar? bulabilirsiniz.florida da vergi oran? yüzde 6 d?r.new york da ise yanl?? bilmiyorsam13.75 dir.yani çok pahal? bir yer de?il florida.destin de watç?lar için en büyük sorun ula??m d?r.yemek olay?n? evde kendiniz yaparsan?z ucuza gelir.ev kirlar? da haftal?k 75-100 aras? de?i?ir.bizim kald???m?z eve(her?eyi full) ben ayl?k 380 dolar verdim.destin e türkiye'den gelmek new york a göre pahal? ve zor olabilir.çünkü büyük havalanlar?na uzakt?r.benim ?imdiki akl?m olsa biraz daha büyük bir ?ehire giderim.destin çok güzel temiz güvenli ama bir süre sonra s?kabilir.çünkü yapacak pek fazla bir ?ey yok aç?kcas?.

Tecrübe Puanı
    19

bide ben bu big kaunas'?n resmi internet sayfasona girdim ama pek bi?iy anlayamad?m bide ordan bahsetsen,ne i? yapt???n sana ne kadar para verdikleri konusunda bilgilendirirsende sevinirm,biraz masrafl? oldum ama
    big kahunas,abd nin bir çok yerinde bulunan su parklar?ndan sadece bir tanesidir.palace entertaintment diye bir ?irkete aittir.intenetten bu ?irkete ait di?er su parklar?na da bakabilirsin.abd standartlar?na göre çok büyük bir park de?il.orlando da çok daha büyükleri varm??.ama güzel bir yer.park?n kapasitesi max.4000 ki?i faland?.ayr?nt?l? bilgi için a?a??daki konuya t?klayabilirsin.sorun olursa yaz ,cevap veririm.
    http://www.turkishwat.net/forums/for...ghlight=destin

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

fatih 26 yüksek deneyimlerini benim gibi amatör bir wat'ç? aday?yla payla?t???n için te?ekkür ediyorum.ama ben birazc?kta travel k?sm?nda amerika'n?n do?u k?sm?ndaki kozmopolit ?ehirleri(new york philedelphia..)gezmek için bu tip yerlere yak?n daha mütevazi tatil beldelerini istemeye ba?lad?m.Forumlarda da zaten pensylvania,carolinia'daki e?lence parkalr?n? övmü?ler.Bu konuda ne dü?ünüyorsun?(msn adresini yazarsan eklerim daha ayr?nt?l? konu?abiliriz)

Tecrübe Puanı
    19

fatih 26 yüksek deneyimlerini benim gibi amatör bir wat'ç? aday?yla payla?t???n için te?ekkür ediyorum.ama ben birazc?kta travel k?sm?nda amerika'n?n do?u k?sm?ndaki kozmopolit ?ehirleri(new york philedelphia..)gezmek için bu tip yerlere yak?n daha mütevazi tatil beldelerini istemeye ba?lad?m.Forumlarda da zaten pensylvania,carolinia'daki e?lence parkalr?n? övmü?ler.Bu konuda ne dü?ünüyorsun?(msn adresini yazarsan eklerim daha ayr?nt?l? konu?abiliriz)
    o konuda ne desem yalan olur.oralar? bilmiyorum ben.sadece nyc de 1 gün kald?m o kadar.bilenler vard?r mutlaka forumda onlar yard?mc? olsunlar lütfen.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

dostum süperr orlando bence gidebilece?in en güzel yerlerden bi yer, bi arkada? orda mariott ta çal???yor.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)