Work and Travel
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ?dealsas

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arrow ?dealsas

Tavsiye eder misiniz bu ?irketi?

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Firma hakkinda cok bi bilgim yok fakat daha iyileri olabilir bence ... Kac yildir bu hizmeti verior ? Gidenlerin dusunceleri ne ? arastir bakalim . www.google.com iyi bir kaynak bunun icin .
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

firma iyi pek bilinmeyen bir firma,eskide sayilir zaten biraz dil kursu,egitime fean yogunlasmis kucuk bir firma ,isleri hazir onune sunuyorlar sen onlarin arasindan seciyorsun ben o firmayla 3 kere katildim, sikinti cekmedim..tavsiye ederim

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

sittin sene tavsiye etmem o firmayla bu sne giden 14 ki?i tan?yorum ve 1 tanesi bile mutlu de?il ya i?ten erken ayr?lmak zorunda kald?lar kimisi Türkiye'ye geri döndü bizde tatil yapmaya çal???yoruz her?ey paray? alana kadar...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Idealsas !

arkadaslar idealsas adl? ?irketle work and travel a gtmey? dusunenler sak?n diyorum!
    ben gittim,magdur edildim,i?siz kald?m,yalanlar söylediler,?irkettte ilk gün gördügüm ilgiyle amerikaya gittigimde kars?lasamad?m.
    erken donmek zorunda kald?m cunku saat alamad?m.halled?cekler?n? soyled?ler,hep yaland?.zor dayand?m,1 bucuk ay kald?m ve ceb?mde 5 kurus olmad?g? ?c?n ger? donmek zorunda kald?m. bana dondugumde denilen laf : ben sen? oraya yollad?m zaten benden daha ne ?lg?s? bekl?yorsun !
    ?irketin vizyonu malesef geni? deil ! ?irketteki i? say?s? ocaga kadar 40d? ve haziran ay?n?n sonu geld?g?nde sadece 55 tane ?s ward? !
    arkadaslar k?sacas? bu srket? hc taws?ye etm?orm !magdur olmak ?stem?orsan?z sak?n denemeyin !

ayr?ca baska s?rket?n ad?na falan yazm?orm böyle kötüleyici seyler..gittim,gördüm,deneyimlerm bnlar.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

bende idealsas la geldim ?u anda da west virginia day?m genel olarak hiç bir problem yasamdm (yar?nda son i? günüm cumartesi travela boston la basl?yoruz in?.) aksine sorunlarda gerekli olan cevaplara ve cözümlere saatler içinde kavustum ?ahsen ben memnunun ama sanada s?kma kardes iyi firma demiyorum bu i? belli olmyor biraz ?ans galiba

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Standart ?dealsas ile

Giden arkada?lar olumlu olumsuz an?lar?n?z? bizimle payla??rm?s?n?z.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks