Alıntı cancan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
2009 wat döneminde büyük ihtimalle kins domein e?lence park?nda çal??may? planl?yoruz yurt ortam? hakk?nda bil verirseniz sevinicem her katta banyo tuvalet vs. ortak kullan?m alanlar? hakk?nda yurt rahat m? ? ayr?ca new york virginia beach ve washinton a yak?nl???ndan bahsediliyor buralara ula??m ne ?ekilde mevcut ve kaç saat olarak süre verirseniz giden varsa sevinirim

Arkada??m bende bu sene oraya gidicektim son bir de?i?iklilkle farkl? yere gitmeye karar verdim o yer hakk?nda çok ara?t?rma yapm??t?m ve istedi?im yerin oras? olmad???n? farkettim. Ara?t?rmalar?ma dayanarak sana eksilerini ve art?lar?n? söyleyeyim

Art?lar
-?? garantisi var.
-?stendi?i kadar çal??ma süresi(overtime ücreti yok. sabit yani).
-Konaklama çok ucuz.
-Yurt ile çal???lcak yer aras? çok yak?n.
-E?lence park?ndaki imkanlardan yararlanma(?ndirimli yemek, free ticket vs.)
-Para harcan?cak yer olmad???ndan güzel para biriktirilebilir.

Eksiler
-En yak?n ?ehir merkezine -Richmond- 45 dakika uzakl?kta(Richmond sakin bir ?ehir pek e?lenilcek bir?ey yok).
-Kal?nan yerde Burger King, Seven Eleven ve kamyoncu lokantalardan fazla bir?ey yok.
-Çal??an ki?iler ortalama toplam 140 ki?iyse bunun 100 ki?isini türkler olu?turuyor yani türkiyedeki tatil yörelerindeki gibi çal??anlar türk mü?teriler yabanc? olucak ayr?ca yurtta edinilen arkada?lar türk oldu?u için pratik yapma imkan? pek yok.
-Kamp gibi bir?ey olucak amerikada ya?am?? gibi olmuyacak.

??te bu nedenlerle ben buraya gitmekten vazgeçtim. Ben daha çok pratik yapmak, amerikada hayat? 4 ay olsada ya?amak istiyorum para pek önemli de?il yani ya?ayacak kadar kazand?ktan sonra bana kat?lmayanlar olabilir tabi sayg? duyar?m. Ama benim bulabildiklerim bunlar

Bu arada akadir arkada??ma çok te?ekkür ediyorum msnden filan baya bi konu?mu?tuk karar? vermemde çok yard?mc? oldu.