Evet arkada?lar biraz erken ama ?imdiden açay?m istedim. Bu yaz için (2009) Kings Dominion dü?ünen arkada?lar var m?? Geçen sene ve daha önceden gitmi? arkada?lardan tavsiyeler alabilir miyiz?

Evet arkada?lar biraz erken ama ?imdiden açay?m istedim. Bu yaz için (2009) Kings Dominion dü?ünen arkada?lar var m?? Geçen sene ve daha önceden gitmi? arkada?lardan tavsiyeler alabilir miyiz?

yok mu kimse :S

Ben çal??may? dü?ünüyorum ama emin de?ilim yeri konusunda etraf? nas?ld?r gezilcek görülcek yerler nas?ld?r bilemiyorum edindi?im bilgilere göre iyi para kazanabiliyormu??sun ben ilk defa Wat a gidicem bilemiyorum

Doswell- virginia

arkada?lar geçen sene giden arkada?lardan yorum alabilirmiyiz ortam nas?l e?lenilebiliyormu yurt vam?? galiba yurt ortam?, kurallar? nas?l? Google earthten gördü?üm kadar?yla etrafta bi ?ehir filan yok 45 dakika uzakl?ktaki Richmond ?ehri var. Yorumunuza göre bi yer seçicem lütfen yard?mc? olabilirmisiniz bekliyorum....

hey guysben geçen sene kings dominiondayd?m,merak ettiklerinizi cevapland?rabilirim...

Arkada?lar bende doswell'de best western oteli ile garson olarak anla?t?m e?lence park?n?n kar??s?nda yan?lm?yorsam?. Burada bah?i? durumu ne olur biraz google'dan bakt?m çok bo? bir yer gibi ve herkes 7,5$'a anla??rken ben 2,5$+tips olarak anla?t?m fakat ?imdi görünce içim karard? dedim acaba yanl??m? yapt?m. Yorumlar?n?z? bekliyorum.
food hostu secmeyin derim..rahat is istiyosaniz lifeguard en kebab is tabi sicaga ve havuza dayanabilirseniz..ben gecen yaz food hostum secmenizi tavsiye etmem.yurt parkin yaninda 3 dakikalik mesafede..parkin yaninda hicbisey yok sadece burger king ve seven eleven var..kings dominionun nadir avantajlarindan biri virginia beach washington gibi sehirlere yakin olmasi..eger sorulariniz olursa facebooktan ekleyebilirsiniz..akadir guleroglu

way be süper ya,wallaha süper bir?ey.kngs dominion konusunu gorunce girip sorulara cevap vereyim dedim,cunku 2007 'de gitmi?tim oraya ve birden eski bir dostu gördüm. A.kadir. O gecen sene gitmeye karar verdi?inde yine burdan yaz?s?yorduk,tavsiyeler veriyordum.bu forum cok güzel bi forum ya.kafas?nda cok soru i?aretleri vard?.ne güzel bak ?imdi de o yeni gideceklere tavsiyede bulunuyor.tebrik ederim a.kadir'i.
ne demek....gidenlere her zman her konuda yardimci oluruz..gecen yil gidecegimiz yer hakkinda bilgi almak icin o kadar arayis icindeydik..saolasin sen yardimci oldun..simdi gitttik gorduk yardimci olma sirasi bizde..

Sa?olas?n a.kadir. Yaz?lmas? gerekenleri forum üzerine yazarsan seviniriz.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
doswell hakkinda ve kings dominion hakkinda bildiklerimi yaziyorum zaten..eger arkadaslar aklina takilan sorulari yazarlarsa elimden geldigince yardimci olmaya calisirim..ben tesekkur ederim..

2009 wat döneminde büyük ihtimalle kins domein e?lence park?nda çal??may? planl?yoruz yurt ortam? hakk?nda bil verirseniz sevinicem her katta banyo tuvalet vs. ortak kullan?m alanlar? hakk?nda yurt rahat m? ? ayr?ca new york virginia beach ve washinton a yak?nl???ndan bahsediliyor buralara ula??m ne ?ekilde mevcut ve kaç saat olarak süre verirseniz giden varsa sevinirim

Arkada??m bende bu sene oraya gidicektim son bir de?i?iklilkle farkl? yere gitmeye karar verdim o yer hakk?nda çok ara?t?rma yapm??t?m ve istedi?im yerin oras? olmad???n? farkettim. Ara?t?rmalar?ma dayanarak sana eksilerini ve art?lar?n? söyleyeyim
Art?lar
-?? garantisi var.
-?stendi?i kadar çal??ma süresi(overtime ücreti yok. sabit yani).
-Konaklama çok ucuz.
-Yurt ile çal???lcak yer aras? çok yak?n.
-E?lence park?ndaki imkanlardan yararlanma(?ndirimli yemek, free ticket vs.)
-Para harcan?cak yer olmad???ndan güzel para biriktirilebilir.
Eksiler
-En yak?n ?ehir merkezine -Richmond- 45 dakika uzakl?kta(Richmond sakin bir ?ehir pek e?lenilcek bir?ey yok).
-Kal?nan yerde Burger King, Seven Eleven ve kamyoncu lokantalardan fazla bir?ey yok.
-Çal??an ki?iler ortalama toplam 140 ki?iyse bunun 100 ki?isini türkler olu?turuyor yani türkiyedeki tatil yörelerindeki gibi çal??anlar türk mü?teriler yabanc? olucak ayr?ca yurtta edinilen arkada?lar türk oldu?u için pratik yapma imkan? pek yok.
-Kamp gibi bir?ey olucak amerikada ya?am?? gibi olmuyacak.
??te bu nedenlerle ben buraya gitmekten vazgeçtim. Ben daha çok pratik yapmak, amerikada hayat? 4 ay olsada ya?amak istiyorum para pek önemli de?il yani ya?ayacak kadar kazand?ktan sonra bana kat?lmayanlar olabilir tabi sayg? duyar?m. Ama benim bulabildiklerim bunlar
Bu arada akadir arkada??ma çok te?ekkür ediyorum msnden filan baya bi konu?mu?tuk karar? vermemde çok yard?mc? oldu.

ben geçen sene kd de çal??t?m karde?o yüsden tespitini cok do?ru buldum
bravo vala cok iyi arast?rm??s?n ke?ke herkes snn gibi arast?rsa sorunlar en aza iner..

Arkada?lar herkese selam, ''Kings Dominion'' e?lence park? konusunda san?r?m benim de yeterince söyleyecek ?eyim var çünkü 2006 yaz?nda ben de orada çal??m??t?m. Size ba?ta ?unu söyleyeyim, e?er hala ?irketinizin bu e?lence park?na kontenjan? bitmemi?se hemen ko?un ve bu i?i seçin. Bu e?lence park?, WAT program? çerçevesinde gidilebilecek en mükemmel i?lerden biridir. Aksini iddaa eden varsa(gidenlerden v..) cevap yazarak bu forumda belirtebilir, tek tek cevap veririm. Birincisi çok zevkli bir çal??ma ortam?n?z olur. Off günlerinizde birbirinden müthi? oyuncaklara roller coaster'lara binebilirsiniz. Çal??ma aç?s?ndan da saat olarak hiç s?k?nt? çekmeyece?iniz bir yerdir. Özellikle WAT program? bünyesindeki di?er e?lence parklar?na göre (Morey's Pier, Six Flags vs..) daha çok çal???rs?n?z burada. (?steyene rakamlarla da konu?urum istenirse.) Çok Türk olmas?na gelince; arkada?lar hangi i? yerinde Türk yok ki!! Her yer WAT'a kat?lan Türk ö?renciyle dolu zaten. Kald? ki bu parkta binlerce çal??an var ve yakla??k 70-80 Türk olmas? çok kötü de?il. (Di?er e?lence parklar?nda daha fazla inan?n ki.)

Ayr?ca kalacak oldu?unuz yurt VCU yurdu ve çok ?irin bir yerde. Daha sonraki a?amada da otele geçiriyorlar sizi. Konaklama konusunda da kendini a?m??t?r Kings Dominion. Benim fikrim çal??mak için en ideal yerlnden biri.

arkadas?m sen bu parkta 2006 senesinde çal??m??s?n ve park?n ozamnki sahibi paramount ?irketiymi? 2008 y?l?nda ise park cedar fair ?irketine devredilmi? ve çal??ma ko?ullar? oldukça de?i?mi? robota ba?lanm??t?r.ben gecen yaz orda cal???rken daha önceki senelerde burada cal??an arkadaslara niye buray? tekrar tercih ettiklerini sordu?umda onlar da paramount zaman?nda herseyin yolunda oldugunu söylemi?lerdi ama cedar fairden sonra .oku c?km??t?r diyebilirim![]()

bu bilgiyi de yenileyelim
2008 yaz? haziran ay?n?n ba?lar?nda kings dominion cal??anlar?n? VCU dormunda konaklatm??t?r ancak park?n yan?nda yap?lan ve wat ö?rencilerinin konaklayaca?? binan?n in?as?yla birlikte çal??anlar oraya nakledilmi?tir.parka 5-10 dakka yürüme mesafesinde olan ve etraf?nda 1 seven eleven ve bir de burger king ten baska bi?ey bulunmayan dolay?s?yla VCU ya göre hareket alan?n?z?n çok daha k?s?tl? oldu?u bir yerdir..!

charlie_ksk sana öncelikle te?ekkürler, her ne kar biz burda bir?eyler anlatarak insanlara yard?mc? olmaya çal??sak da bazen bizler de bir?eyler ö?reniyoruz. öncelikle bilgiler için sa?ol. pkd'nin devriyle ilgili benim de haberim var, yani bu durumdan haberdar?m merak etme.yanl?z ?öyle bi durum var. bu de?i?ikli?in olumsuz sonuçlar do?urdu?unu bana söyleyen olmad?. tabii ki sen benden sonra gitmi?sn o ayr?. sayg? duyar?m. ama park ayn? park san?r?m oyuncaklar ayn? oyuncuklar.
virginia doswell ayn? doswell. çal??ma konusunda da geçen seneki arkada?lar s?k?nt? çekmemi?, 40 saat üstü (çok rahat) isteyenler çal??m??. ama tabii bizimkinden çok daha de?i?ik bi ortam yarat?ld?ysa ki bana böyle bir?ey diyen hiç olmad?, o zaman hakl?s?n karde?im derim ne diyim.

hee unutmadan, türk say?s? geçen y?l ne durumdayd? parkta?? umar?m türk doldurmad?lar park'?benim dydu?um 100'den az türk varm?? geçen y?l. çok büyük bi say? de?ilbu tarz bi e?lence park? için.

ben bu parkta gecen sene 125 turk cal?s?yormus diye duydum ne kadar dogru bilmem.en guzeli 2007 idi.olsa olsa 30 tane turk anca ward?.

dedi?in gibi arkada??m park ayn? park doswell desen oran?n aradan y?llar geçse bile çok fazla de?i?ece?ini sanm?yorumancak park?n insan kaynaklar? direktörü 2008 yaz?nda ohiao daki parktan gelmi? birisiydi ve wat ö?rencileriyle o ilgileniyordu fakat parka yeni gelmi? olmas? nedeniyle departman menajerleriyle diyalo?u çok zay?ft? ve hemen hemen hiçbir sorunumuza çözüm bulamad?lar.(aç?kças? kimse kad?n? takm?yodu
)çal??ma saatlerine gelince 40 saat garanti hatta 60 sa. yapt???m bile oldu ama gel o saatleri bi de bana sor
mutsuz çal??mak baya bi koyuyodu..parktaki Türklerin yo?unlu?u da do?ru hemen hemen her oyuncakta her restoran da 1-2 Türk'e rastlamak mümkün.ilk önceleri 50 Türk diye söylentiler vard? ama say?m?z 100'e kadar c?kt?
tabi bukadar Türk olunca bi de herkes sözle?me tarihinden erken ayr?lmaya ba?lay?nca malum bayan baz?lar?m?z?n vizelerini iptal ettirmeye kadar sorunu büyüttü.o yüzden bu yaz wat'a kat?lacak arkada?lar?n farkl? bi yer tercih etmelerini öneriyorum!

arkdslr uludagdan yokmu hiç kingse gidicekk birilerii..???

bu kadar ?eyden sonra kings'e gidecek birini bulmak zor![]()

yok bizim ?irketin fuar?nda baya ki?iyi dayad?lar o parkain?allah arkada?lar?m?z orda bi s?k?nt? çekmezler....
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks