selam arkadaşlar bizde bu sene 6 arkadaş oceancitye gideceğiz elence parkında çalışacağız. hepimizin ilk gidişi olacak. tecrübeli arkadaşlardan yardım ve bilgi istiyorum nedir nasıldır çalışma yerimiz hakkında bşiler biliyorsanız özellikle*
selam arkadaşlar bizde bu sene 6 arkadaş oceancitye gideceğiz elence parkında çalışacağız. hepimizin ilk gidişi olacak. tecrübeli arkadaşlardan yardım ve bilgi istiyorum nedir nasıldır çalışma yerimiz hakkında bşiler biliyorsanız özellikle*
evet bizde jollyrogerda çalışacağız 6 kişi.arkaşlarr daha önce çalışanlar lütfen blgi versin özelliklede kalıcak yer hakkında iş yerinin bize ayarladığı yerler nasıl ouyor yada ora toplanp ev tutmayı düşüneneler için ev kiraları ne kadar sizce hangisi daha mantıklı vee 2. iş bulabilirmiyiz sizce. biz temmuz başı iş başı yapacağız ve 2. işte istiyoruz bu konudaaa bilgili arklar etayıca yazarlarsa çok sevinirimmm..?????
ya jolly rogerda çalışıjazda parası düşük biraz 7 dolar saatlik sence bu orda tek işle geçinmemeize yetrmii harcama durumları nasıl ev buluruzda ücreti nasıl insanlar nasıl türklere karşı haa bide joly rogerda çalıştıysan yada çalışan arkın olduysa iş yerinde çalışma şartları ortamı nasıl raatmı? cevaplarsan sevinirim![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks