Work and Travel
Sayfa 4 Toplam 12 Sayfadan BirinciBirinci 12345678 ... SonuncuSonuncu
Toplam 338 adet sonuctan sayfa basi 91 ile 120 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ocean City , MD

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı gkhn86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkada?lar, md ocean city'ye new york üzerinden mi, yoksa washington üzerinden mi daha h?zl? ve rahat ula??l?r? new york'tan kaç saat, washington'dan kaç saat sürer? bilgisi olan var m??
    biletini new york almak daha pahal? çünkü washington daha pahal? oluyor asl?nda ocean city washingtona daha yak?nd?r ama bilet daha ucuz ama gitmeden önce www.greyhound.com bunu bi ziyaret washingtondan da new yorktan da ocean ctye gitmenn tek yolu greyhounddur tecrübeyle sabit ama otobuslerden cok bi beklentin olmasn firmadan da cok bi?i bekjleme erken gitmezsen bi sonraki sefere bile kalabilirsin ki bu da bi sonraki gün anlam?na gelebilir ben washingtondan gittiimde gece 2 gibi ocean cityde oldum ama new yorktan gittimde ak?am 10 da binmi?tim sabaha kar?? 4te salisburyde durdu otobus 4 saatlik moladan sonra devam etcekti yani sabah 6da ki ocean city salisbury aras? yar?m saattir ben taksiye binmeyi tercih ettim gecen y?lki bilet fiyat? 57$ d? taksiye de 30$ verdim
    nas?l ibo cak?r bu sefer faydal? olabildim mi insanlara?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

te?ekkürler, uçaktan ini? saati iyi denk gelir umar?m fazla beklemeden otobüs bulabilmek için

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart ocean city md ye ula??m

arkada?lar oc ye en yak?n hava alan? hang?s? ve en kolay ulas?m hang?s? s?zce new yorktan otobusle m? yoksa hang? hava alan?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkada?lar ocean c?ty grand hotel var m??zannetmiyorum ama...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

karde? bende oraya gidiyorum.Ankara washington bilet rezervasyonu yapt?rd?m.Ronald reagan havaalan?ndan metroya bincem greyhounda en yak?n durakta inip ordan otobüsle Ocean city ye gitcem.Washington metrosu için www.wmata.com sitesine bakabilirsin.otobüs için greyhound.com sen hangi ?ehirden gideceksin?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Ben de merak ediyorum bu konuyu

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

[QUOTE=omer;2196]OOO arkada?lar oc ciler buraya doluyor. Çok güzel hepbirlikte gitmeden burda tan???r?z.[/QUOTslm.sen gecen sene nerde calismistin.ben bordwalk ta calisiyodum

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Jocker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nas?L gidicem yani onu ögrenmek istiyorum marlyland da bi sevgilim var onun yan?na gitmem gerekiyo yurt d???na nas?l ç?k?cam yaani nas?l yard?mc? olabilrsiniz bana
    sevgilin marylad a nerde.sen work travel vizesi almadin mi

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ibo_cakr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben jolly roger da cal?sm?cam ama yine de sevindim sonucta ikimizde ocean citydeyiz deme
    orda iki tane jolly roger var hangisinde calisacaksiniz ve hangi tarihte gidiyosunuz

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı nisan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selam arkada?lar bizde bu sene 6 arkada? oceancitye gidece?iz elence park?nda çal??aca??z. hepimizin ilk gidi?i olacak. tecrübeli arkada?lardan yard?m ve bilgi istiyorum nedir nas?ld?r çal??ma yerimiz hakk?nda b?iler biliyorsan?z özellikle*
    slm.amma eglence parkina giden arkadas var busene.sizinki hangi park.hersey guzel olur umarim sizinicin.ev bulmak kolay.hayt akici.baska ne sormak istiyosan sor yanitlayim.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı apricot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slm.amma eglence parkina giden arkadas var busene.sizinki hangi park.hersey guzel olur umarim sizinicin.ev bulmak kolay.hayt akici.baska ne sormak istiyosan sor yanitlayim.
    ya jolly rogerda çal???jazda paras? dü?ük biraz 7 dolar saatlik sence bu orda tek i?le geçinmemeize yetrmii harcama durumlar? nas?l ev buluruzda ücreti nas?l insanlar nas?l türklere kar?? haa bide joly rogerda çal??t?ysan yada çal??an ark?n olduysa i? yerinde çal??ma ?artlar? ortam? nas?l raatm?? cevaplarsan sevinirim

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

evet konaklma ve 2.i? önmeli.marylanda giden arkada?lar, tecrübeliler cevaplarsa iyi olur..
    Ya bide bu konu d??? ama bu ?ehirlerin birbirine olan uzakl???(km,mil gibi) ile alakal? güzel bi site var m??kaç saaat hangi ta??tlar var mesela

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart ocean city'e nas?l giderim

selam arkada?lar ocean city' e gitmek istiyorum hangi hava alan?n? kullanmam laz?m nas?l ve nereden gitmem kolay ve masrafs?z olur

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı PaRdaiLLan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    walla gdin gorun diiceim yerlerden biri tam tatil bolgesi ad?ndanda anlas?ld?? gibi.. 10-15 eyaletin tatile geldii bolgelerden biri... kesinlikle tawsiye ederim herkese en az?ndan bi bi hafta da olsa gidp gorn die... resimlerde war da hepsi ark.lar?n foto. da o yzdn atam?orm siteye barlar konusunda tan?m?orm eer 21+ iseniz iki tane unlu bar? war teki alanya bellman ?n min. 4 kat? buyukluunde tekii de hemen hemen 2-3 kat? buyukluunde we hepsi t?kl?m t?kl?m... nese zmn k?stl? daha cok bilgi weremiorm.... simdilk Bukadr eer akl?n?zda herangi bi soru warsa nerde olduu nelerin olduu sorun cwp lar?m!!!

meraba ya ben bi?i sorujam bnde oceancitye gidicem ve 88liyim yane 20 barlara giremicemmi yoksa 21 ya? alt? oldugumu gösteren bi bileklikle girebilcemmi*?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı koncoloz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tyllq baltimore suç oran?n?n en yüksek oldu?u ikinci ?ehirdir ABD de baltimore nüfusunun %80 i zencidir ayr?ca.Ama hay?rl?s? tabi.
    süpermi? yaa. gideyim ben oraya. zaten hep harleme gitmek istedim NY'dayken

----
    Edit: Zenci oran? %64 imi?. Sevmedim buray?. Ayr?ca en tehlikeli ?ehirler s?ralamas?nda 12.olmu?. Ülke cinayet ortalamas?n? 6'ya katlam??
    Kan?m ?s?nd? benim buraya.
    Metropol dedi?in böyle olacak.
    Konu faruk tarafından (16-04-2008 Saat 12:49 AM ) değiştirilmiştir.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

md oceancity'de ve yak?n çevresinde gezilecek görülecek neler var? arabayla yada arabas?z otobüs vs. ile? tatil günlerinde nerelere gidilebilir?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaslar Bende Arkadas?mla Fish Tales De Cal?scam , Orda Paslas?r?z ... B?rl?kten Guc Dogar ..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

KONCOLOZ SENDE FISH TALES DEMISIN , HATTA ISIMIZ DE AYNI :s SENIN GIDIS TARIHIN NE ZAMAN .. BEN DE ARKAADASIMLA FISH TALES DE DOORMAN LIK YAPCAZ ...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Her Sene Orda Cok Turk Oluomus Da Bu Sene Daha Da Cok Olucak Gal?ba ...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Otobusler Kacta Kalk?o ?
    Yan? B?z?m Kacta ?stanbuldan Ucag? B?nmeme?z Yada Kacta New York Da Olmama?z Laz?m ?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

evt arkada?lar ben de ocean city e gidicem bu yaz.arabas?z olarak nereleri gezebiliriz?bir de ocean city e giden arkada?lar al??veri? yapabilece?imiz uygun fiyatl? ma?azalar? söylerse sevinirim

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkada?lar tam iki yaz?m? o blgede geçiren biri olarak söylüuorum amerikada 3 tane ocean city war biri maryland da biri new jerseyde new jerseydeki abiyane tabirle çakma olan? ast olan? ocean city marylandd?r bu sene biraz fazla türk ak?n? olucak olmas?na ra?men okadar güzelki bozulamaz

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ocean city e gidicek arkada?lar otobusle dw deki devasa outlet centerlara yada salisbury deki mall lere gidebilirler ikiside ucuzdur ikisinide görün ayr?ca ocean city nin kendine ait outlet mall center ?da war araa gidin ama fazla ürün bulamazs?n?z ocean de raha tolun tam bir work and travel cenneti herkes sizin gibi talep çok arzda çok geziler intternet cafeler organizasyonlar rahat olun

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Cool ocean city md

daha önce giden gören gidicek olupta oras? hakk?nda bi?eyler ö?renen varsa anlatabilirmi daha önceden bi?eyler yaz?lm?? ama özellikle ny ta indikten sonra oras? otobüsle ne kadar sürer oraya bileti nerden buluruk 1 ay? ortalama nekadara geçiririz gibi konularda bilgilendirirseniz süpper olur

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

forever ocean city arkada?lar 2 y?l?m? orda geçirdim fagers island club çar?amba geceleri avrupal? gecesi hepimiz orday?z bu yaz delawere deyim ama o.c. ye 30 dakka arabayla her çar?amba ve cumartesi geceleri orday?m haa bu arada cumartesi geceleri party block bu sene içine havuzda yapm??lar 10 numara olmu? orda sorun ç?karan olursa gecen yaz burda korumalar art? zenci break dansc?lar? döven polise gider yapan cadde boyunca red neck kovalayan Türklerin arkada??y?z diyin bizi alamad?lar sizi tutuklas?nlar :P

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Forumda arama yapmam??s?n bu konuda bir sürü bilgi olan ba?l?klar var incele istersen bi...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

eyw usta verdi?in bilgiler için...
    içimi rahatlatt?n walla ya ?imdi
    Beni Çekemeyenler,Anten Taksın

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ya ben de bu yaz kesin olarak ocean city MD ye gidiyorum, ama konaklama i?ini çözemedim önceden giden arklar warsa bana biraz bilgi verebilir mi?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ayn? soruyu bende merak ediyorum

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

arkada??m?n yazd??? mesaj? aynen yap??t?r?yorum,umar?m yararl? olur:

"sen jfk'da indigin zaman seni bir suru adam shuttle'la binecekmisin diye soruyorlar. ben de evet dedim. ucaktaki konusutugum amerkali bi kadin demisti. evet dedim. o adam benim gibileri topluyor ve manhattan'daki port authority'ye goturuyor.

orasi bizim asti gibi bir yer. amtrack ve greyhound otobuslerinin kalktigi yer.

her neyse ocean city'ye saat sabah 8'de ve oglen 13.30'da otobus var.
    bu yuzden eger ki sen saat 13.30'dan sonra inersen newyork'a, o gece orada kalmak zorunda olursun."

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks