merhaba arkada?lar. ben Lancaster'da bir otelde çal??cam. bu gruba yeni geldim. hala uçak bileti alamad?m. haziran 15.te gitcem. biraz geç kald?m ama hangi ?irket daha kaliteli ve fiyatlar? uygun? bana yard?m eder misiniz?

merhaba arkada?lar. ben Lancaster'da bir otelde çal??cam. bu gruba yeni geldim. hala uçak bileti alamad?m. haziran 15.te gitcem. biraz geç kald?m ama hangi ?irket daha kaliteli ve fiyatlar? uygun? bana yard?m eder misiniz?

paya giden var da 2 sene öncelancaster amishlerin memleketi ya onlar? gördükçe baya e?lenirsin heralde
ucuz uçak bileti için biraz geç kalm??s?n ama bulursun illaki.direk lancastera gitmen daha da pahal? olur heralde ama new yorka gidip ordan otobüse ya da trene binersen daha uygun olabilir senin için
![]()

te?ekkürler Gskapun. ama hangi ?irketlerden bilet bulabilirim acaba? biliyor musun. birde telefondan bilet alma konusunda bilgin varm??

bn bileti trek turizmden aldm daha uygn dier fiyatlara göre. bn thy ile new yorka gidiorm aktarmasz 700 euro fln...

emaille de al?rs?n bileti sorun olmaz..ekobilet.com a flan bak bulursun ya kesin

SDC turizm.i hiç duydunuz mu? nas?l bir ?irket? nas?l bilirsiniz? ben onlardan ald?m bileti delta hava yollar? aktarmalar?n ço?u. uygun geldi bana fiyat? yakla??k 1.180 ytl filan.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks