arkadaþlar gecen sene abd'ye gidipte bu ayný yere gitmeyi düsünüyormunuz ve kimler düsünüyo?
arkadaþlar gecen sene abd'ye gidipte bu ayný yere gitmeyi düsünüyormunuz ve kimler düsünüyo?
Beni Çekemeyenler,Anten Taksýn
bu sene ilk olucak kýsmetse
herangi bir aksilik olmazsa ben tekrar ayni ise gidiyorum isverene job offerimi yolladm imzalamasini bekliyorum..
ayný iþ düþünüyorum (Subway), ama farklý yerler gezme ve gorme acýsýndan ayný yeri düþünmüyorum..
bu sne ilk olacak
ama memnun kalýrsam kesinlikle secerim ayný iþi![]()
para kazanmak acisindan ayni yere gide bilirim (Maine)
ama gercek amerikan hayatini yasamak icin her hangi bi buyuk sehirde calismak istirdem.(boston,chicago,san francisco)
boston'da guzel bi is ve konaklama bulursam o zaman son Durak Boston kismetse!![]()
Þirket Seçim Yönergesi
VÝZE BÝTÝÞ TARÝHÝ VE MAKSÝMUM KALMA SÜRESÝ
BÝZÝM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEÞÝMÝZÝ YENMEYE YETÝYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKÝYE
why not?...isterim tabi..belkide olucak..ama ariyorum hala yeni yerler
S-pectacular
2.kez ayný yere gitmek þahsen bana göre deðil.daha 1 veya 2.sýnýfta olanlara tavsiyem her sene farklý eyaletlerde çalýþýn ..ve etraftaki eyaletleri bütçenizi zorlamadan gezin.
gezilecek yerleri bu þekilde 2-3 seneye yaymak daha mantýklý gibi
Ayrýca Konuyu Serbest Kürsü ve Anket Bölgesi ne açsanýz daha iyi olurdu.
eger yeri yanlýssa özür dilerim görevli arkadaslar tasýyabilirse ii olur
Beni Çekemeyenler,Anten Taksýn
Ayný yere gidiyorum
eðer oradaki ortamý iyiyse gidilmeli yeniden riskler alýnmamalý
ama ortamdan pek memnun kalmadýysa baþka yerlerde çalýþmalý bence
bende ayni yere gidiyorum bu yil,aslinda bu pek mantikli gelmiyor ama is arkadaslarimi ve ortamimi ozledim sanirim![]()
gitmiyorm ayný yere falanbel fýtýký oldum zaten iþ yüzünden:S:S
güncel.....
ayný yere gitmeyi düþünenler fiirlerini paylaþabilir mi?
aslında farklı yere gitmek isterdim yeni yerler görmek,daha büyük yerlerde çalışmak ama aynı yere gitmek para kazanmak açısından iyi we self 600$ yazıldım şirkete,wergi iadesiyle ödiceğim için pek bi parada çıkmıcak cebimden sadece uçak bileti3 ay çalışıp 10 gün iyi bir travel yaparız artık bizde inş
![]()
Lagoon'da ikinci senem, seneye de gideceğim kısmetse![]()
bi de sadece fuarda mı alım yapıyorlar__???? ben fuara filan katılmadım self gidicem, kabul etmezler mi ki
bi de sadece fuarda mý alým yapýyorlar__???? ben fuara filan katýlmadým self gidicem, kabul etmezler mi ki
O zaman para konusunda lagoon'dan daha iyi bir iş söyleyebilirmNorth Caroline - Duck'ta bulunun Fishbones Sunset Grill. Yaz boyu minimum çalışma haftalık 60 saat. ki 60 saat kadar az çalışan watcı yoktu
(eylülün son haftası bile 60 saat schedule yazmışlardı bana, müşteri olmamasına rağmen adam gibi) ortalama haftalık kızlar için 70 erkekler için 80-85 diyebilirim. ki bu yoğunluk en az 2.5 ay devam ediyor. saatlik ücret, 7,25. lagoon'dan düşÃ¼k ama overtime ödedikleri için 60 saatten sonra saat başı lagoondan 2 dolar fazla kazanıyorsun
edit: Gerçi çalışma olarak muhtemelen lagoon'dan daha sıkıcı ve yorucudur. Ayrıca kira da biraz yüksek haftalık 125$. iki işi kıyasladığımız da burda belki çok az daha fazla kazanabilirsin ama ben de lagoon'u seçerdim çalışmak için heraldeama sağolsun Karen teyzemiz öğrencilere para kazandırıyor fishbonesta da
![]()
Konu ayhn tarafýndan (26-02-2010 Saat 04:11 PM ) deðiþtirilmiþtir.
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
Pozisyon olarak aslýnda aþçý yardýmcýsýsýn. Platter diyorlar. Gelen sipariþlere göre tabaklara side'larý koyuyorsun. Örneðin dolphin jalamango sipariþ edildi. dolphin jalamango rice ve beans'le servis ediliyor. Sen tabaða bunlarý koyup tezgaha koyuyorsun, grill'in baþýnda duran adamda dolphin hazýrlanýnca tabaða koyuyor ve üstüne sipariþ fiþini koyuyorsun, expo'da alýyor. Tabi bu kahvaltý, öðlen ve akþam yemeði oalrak farklýlýk gösteriyor yemekler. Onlarý öðrenmen lazým. Mantýk olarak zor deðil iþ sadece yemeklerin side'larýný ývýrýný zývýrýný öðrenmen lazým. Ama inanýlmaz yoðunluk yaþandýðý zamanlar oluyor. Haziran, Temmuz, Aðustos çok yoðun geçiyormuþ. Ama Eylül ortasýndan sonra çok durgunlaþýyor iþler. Buna raðmen düzel saat veriyorlar. Bana son hafta 60 saat schedule yazmýþlardý hem de expo olarak ki tamamen 0 çalýþacaktým, hiçbir þey yapmayacaktým müþteri kýtlýðýndan dolayý. Maalesef o hafta çalýþamadýmÝþin kolay yaný zaman aslýnda çabuk geçiyor, çünkü yoðun olduðun için devamlý bir þeylerle meþgulsün. Ha en iyi yanýný unuttum. Mutfakta aklýna gelen her þeyi yiyebilirsin
Zaten sen ocak baþýnda olduðun için her istediðini yapýyorsun. Zor yaný ise hakkaten yorucu iþ. Bedenen yoruluyorsun. Ben 2 Eylülden 21 Eylüle kadar çalýþtým. 1200 dolar net para kazandým
Kiralar ve tax'lar çýkmýþ hali ki sadece kiraya 350 dolardan fazla ödedim.
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks