Arkadaslar Makine Muhend?s? Staj Yap?p Kars?l???nda Para Alabiliyor Mu ?

Arkadaslar Makine Muhend?s? Staj Yap?p Kars?l???nda Para Alabiliyor Mu ?
amerikada bransin ne olursa olsun , staj yapiyorsan parani alirsin..burda onemli oldugun nasil gittign oraya..yani work and travel ile giderde bulursan adam sana staj izni verir ama para vermez ama intershiple gdersen zaten aliyosun gb
S-pectacular
?nternship program?na katld?ysan tabii ki maa? alacaks?n..
maa??nda belli ölçüleri var
yok kiran maa??n?n en fazla 1/3 ü olabilir vs..
benim gibi her mühendis için yurtd???nda Staj her aç?dan zor say?l?r.
sponsor ?irketin makine mühendisli?i dallar?nda yer bulmas? .satj yolculu?u cidden tan?d?klar?mdan biliyorum oldukça zor ve stresli bir yolculuk..

fazla g?den olmad??? ?c?n b?lg? almakda zor neyse sa?bel? b? ?se benz?yor yalan olmayal?m orda s?md? staj yap?caz d?ye :S

Internship program?ndan maximum verimi alabilmek için öncelikle mezun olman?z gerekiyor. Mevcut ekonomik krizide gözönünde bulundurursak turizm ve IT alanlar? haricinde yerle?tirme yapmak oldukca zaman al?yor.
Ama kendi çabalar?n?zla i? bulursan?z Internship program?nada ayn? WAT ta oldugu gibi self placement format?nda kat?labilirsiniz.
Internette i? aray?s?nda bulunucak arkadaslara örnek bir mail format? yollayabilirim.

turkex bi?ey sorucam. yukarda yazm???n staj için self placement durumu varm??zira ben staj istiyorum. amerikada ma eyaletinde bi türk prof var bana yard?mc? olacak. ne yapmam gerekiyo. hangi belgeler laz?m. onlar? nas?l toparlicam? yard?m? olursan çok sevinirim
selam bende alabilirmiyim bi tane mail?..kolay gelsin..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks