dostum bende Va beach te Goldkey le çalıştım. Ben boardwalk hoteli seçmiştim ev arklarım Hiltonu seçmişlerdi. Bahşişlerle çok iyi para kazandım. Ulaşım sıkıntı olmaz ev iş arası. 15-20 dolara çalıntı bisikletçiler var her yerde sana sorarlar ilk günden bisiklet lazımmı diye. Yabancılarla özellikle işsiz güçsüz zencilerle muhattap olmayın fazla. Sizin hakkınızda bilgi topluyolar eylülde sizin gitme zamanınız yaklaştımı da hırsızlık yapıyolar çok dikkatli olun. Tracy yapmış olmalı sözleşmeni hafiften zenci ve çok az kilolu bi kadın.
Dikkatinizi çekmek istediğim bi nokta daha var. İşyerinde ilk saatiniz kolay olmayabilir. İri yarı zenciler sizi korkutabilir hatta ilk başlarda dalga da geçebilir adınızla ama birebir konuşmaya başladığınız zaman inanılmaz tatlı insanlardır. buna alışık olun. gözünüzü hiçbişey korkutmasın, rahat olun kendinize güvenin. sınıftan kız arkımla gitmiştim. mükemmel ortamımız vardı evde de işte de.
Walla kıymetini bilin. Şimdi sizin yerinizde olmak için neler vermezdim ama mezun oluyorum iş durumları yüzünden gidemedim![]()

Alıntı
Bookmarks