arkada?lar wat 2009 ?le g?tmey? dusunuyorum. f?rmam bana virginia da h?lton otel?nde housekeeperl?k ?s? ayarlad? ancak g?den arkadaslar?n tavs?yeler?n? almadan tamam demed?m s?rkete. g?den arkadaslar yard?mc? olursa ?y? olur.

arkada?lar wat 2009 ?le g?tmey? dusunuyorum. f?rmam bana virginia da h?lton otel?nde housekeeperl?k ?s? ayarlad? ancak g?den arkadaslar?n tavs?yeler?n? almadan tamam demed?m s?rkete. g?den arkadaslar yard?mc? olursa ?y? olur.
Duanla Yaşamadım Ki Bedduanla Öleyim!![]()

Eger virginia beach ise bende oradaydim Hiltonda calismadim ancak orada calisan arkadaslarim vardi soyle solim cok fazla saat alamioyorlari tabi sezonun yogunluguna gore degisiyordu ancak otel harikaydi her gun onunden geciyordukbi arkadasimda hiltonda oda servisinde calisiyordu bahsislerle birlikte muthis para kazanmisti hem de cok az calisarak.Belki pozisyon degisikligi yapabilirsin oraya gidince.Viriginiada calisilabilecek en iyi oteli secmissin digerlerine nazaran daha rahat edersin diye dusunuyorum.

tesekkurler arkadas?m. ben?m ?c?n cal?sma saat? cok onelm?. olmad? ?k?nc? b? ?s bulay?m d?yorum acaba orda bulab?l?r m?y?m?

virginia beache gidiceksen gidi? tarihin cok onemli erken gidersen yani haziran?n ilk haftas? gibi ozaman guzel i?ler bulabilirsin ama gec gidiceksen hiç tavsiye etmem cok kalabal?klas?yo hersey problemlesiyo. ayr?ca ingilizcen cok kotu deilse hausekeeper olarak cal?sman?da tavsiye etmem daha farkl? i? seceneklerini arast?rman? oneririm..

ingilizcem cok ?y? deg?l o yuzden housekeeper plarak g?deceg?m. v?rn?a beach h?lton ded? bana s?rket?m. ama oraya g?d?nce bana farkl? b? otel ver?rler m? onu b?lemem. oyle b?rsey yapacaklar?n? da sanmam belk? farkl? ?s vere b?l?rler. oraya g?tm?s arkadaslarla ?rt?bata geceb?lsem ?y? olacak

hangi ?irketle gidiyosun..
bana ?irketini soyle sana ne olacag?n? soyleyeyim:P

?irketin ismini vermek yasakm?? ?irket yasaklam??. a...s bu kadar?n? soyleyey?m sen anla![]()

anlad?m. konaklama konusunda nas?l bi hizmetleri var bunu iyice arast?rman? tavsiye ediyorum. forumu incelemi?ssen virginiada konaklama s?k?nt?s? oldugunu gormussundur. dedi?im gibi erken gidersen problem olmaz siret s?k?nt? yaratsada kendin bulursun ama gec gidersen ayn? seyi soyleyemem..

maalesef gec g?deceg?m 1 temmuzda orda olab?l?r?m. kalma konusunda pek b?rsey b?lm?yorum. arkads?m?n surekl? kald?g? b? yer var haftal?k 600 dolar ?sten?yo hersey dah?l yemek falan belk? orda kal?r?m. ben ?s ayr?m? yapmam ama yeterk? ?s saat? fazla olsun. s?rf h?lton d?ye oraya g?deceg?m yamuk yapmaz g?b?me gel?yo

i? sözlesmendeki bilgileri yazarsan daha rahat bi?eyler söyleyebiliriz. haftal?k kaç saat minimum. ne zamandan ne zamana istiyo. bah?i? + kaç para saatin. bunlar? söyle yazal?m bi?eyler.
bu kadar yazd???n ?eye göre söyleyebilece?im tek ?ey mekan olarak iyi bir yer. onun d?s?nda bi?ey diyemem.
what's up nigga

ayl?k 600 dolar yanl?s yazd?m arkadaslar. ?irket ortalama 30-40 saat aras? aras? dedi. saat ucret? tam net olmamakla beraber 7.5 - 8 dolar aras? olur ded?. ?s fuar?nda kes?nles?r ded?. yard?mc? olursan?z sev?n?r?m arkadaslar forumdak? arkadaslara sormadan sozlesme yapmad?m.

housekeeping oldukça iyi bir i?tir dü?ünülenin aksine. bu tarz i?lerde 4$+tip olunca minimum çal??mak uygundur diyebilirim. yaln?z kücük otellerde bu i?leri yapman?z? önermiyorum alt s?n?f insanlar geliyo tip falan olmuyo. housekeeping dü?ünüyosan bu i? oldukca iyi.
bu arada gecen y?l bir arkadas?m maryland de saati 7$+tip haftada minimum 60 saatlik housekeeping i?ine gitti. senin çal??ma saatin az biraz. ilk y?l?n galiba social security number da yoktur sende 1 ay? bulabiliyo c?kmas?. o olmadanda ek i? yapmak biraz zor oluyo.
yinede birçok i?ten güzel fakat konaklaman çok pahal? gibi ama hersey dahilse ve garanti olur biryerse gidebilirsin.
benden tavsiye konaklamay? halletmeyen amerikaya ad?m atmas?n. benim gibi otelde kal?r kazand??? paran?n alay?n? otele verir gelir yine benim gibi![]()
what's up nigga

yok konaklayacag?m yer turk ogrenc?ler?n kald?g? ev. 3 arkadas?m kal?yo ve 600 dolar ayl?k topluyorlarm?s eve. ev guzel ded? yemek falan h?cb?r masraf olmayacak ekstradan. h?ltona ben?m kafam tak?l?yo acaba nas?l b? cal?sma kosullar? var. sonradan yamuk yapab?l?r m??

600 dolar normal öyleyse ne ucuz ne pahal?.
i? sözle?meni iyi oku yada okuttur güvendi?in birine ?irketler üç ka??t yapabiliyo anlat?rken. mesela benim i?imde cetusa meshur sponor ezbere yazm?? job offeri patron yazan çogu seyden haberi olmad???n? söyledi. bence mail yolla i?veren yada ilgili kimse amerikada ona sor gercekleri ö?ren. taklaya gelen çok oluyo. misal 250 pedicab var diyip kücücük san diego ya 650 pedicab sokanlar var. herkese inanmay?n. ?irketlere asla.
what's up nigga

Va beache gideceksin gercekten erken gitmen gerekiyor cunku mayis ayi gibi giden ruslar butun isleri kalicak yerleri kapatiyor ben gecen yil 10 haziranda gittim ikinci isi birak issiz kalsan hicbiyer bulamazsin hem kucuk yer hem de cok kalabalik oluyor.ayrica yanlis tahmin etmediysem a...s sirketi aklima gelen unlu sirket.. gecen yil otel islerinde cok kisiyi kandirdi va beache yolladiklarindan.gold keyle anlasmalilar ve ayni pozisyona onlarca ogrenci yolladilar ve gec kalanlar issiz kaldi sana tavsiyem bu sirketle gidiorsan otel islerine guvenme.henuz zamanin var daha erken farkli is secenekleri vardir onlari da dusunebilirsin.bu sirketle va beache giden arkadaslarla irtibata gec onlar otel islerinde ne gibi sorunlar yasadigini anlatirlar sana.

evet bende ?irketlere hiç güvenmedi?imden ara?t?rma yap?yorum. taklaya gelmek istemiyorum. gidece?imiz otel tutupta bize o i?i vermeyebilir mi? burda çal?samazs?n diyeb?l?r m??

soyle dusun sen isveren olsan kendi cikarlarini mi dusunursun yoksa sezonun en yogun oldugu donemde bilmedigi bir ulkeden bilmedigi birinin gelip calismaya baslamasinimi beklersin.job offerin olmasi sozlesme yapmak hicbir sey ifade etmiyor.yani erken giden isleri kapiyor.ancak sirketin gercekten tecrubeli calistigi sponsorlar guvenilir ise boyle bir durumda sana en kisa surede baska bir is buluyorlar.dedigim gibi arastirmani cok iyi yap iyi bir yaz gecir..

ne cok ?y? ne de cok kotu ?s genelde kolay ama para olarak belki sen? tatm?n etmeyeb?l?r

?irket?mle ilgili karar?m? deg?st?rd?m armande grande y? dusunmeye baslad?m eger onda varsa h?lton onunla anlasmay? dusunuyorum

arkadaslar virginia beach e gitmek istiyorum. ikinci tercihim olarakta new jersey i di?ünüyorum. bulalardaki güzel otelleri soylerm?s?n?z. h?lton dan baska?

o hilton hotelleri bildi?imiz hilton otelleri gibi de?ilmi?![]()

nasi yani?![]()

yani bizdeki hiltonlar çok lüks ama ordakiler o kadar da de?ilmi?
sadece zenginlere hitap etmiyomu?
hedef kitlesi bizimkilerden farkl?ym?? yani benim duydu?um bu gidenler görenler daha iyi bilir
Konu hellguard tarafından (22-12-2008 Saat 12:27 AM ) değiştirilmiştir.

valla virginiadaki ole diildi gayet turkiyedekinin 10 kati lukstu.Gelen musterileri kapida 5-6 kisi karsiliyordu ayrica yemek yemek icin restauranta giderken birkac kisi eslik ediyordu.Viriginiada mariottlarla birlikte en iyi otel diyebilirm hilton icin..

dedi?im gibi ben duydu?umu söyledim
gidip görenler daha iyi bilir

orda otel gruplar? ?irketler var neredeyse büyün oteller bu gruplara dahil. örne?in:hilton hotels, choice hotels gibi.
i? listesinde gördü?ün hoteli ara?t?r hilton olmay?p ta hiltonun grubunda birsürü otel var. iyi bir yer olsun böyle gruplar olursa otel yöneticileri istedi?i gibi hareket edemiyor. bence dbu ?ekilde ara?t?r daha rahat edersin.
bir örnek daha hilton grubudur görsen isinmden anlamazs?n ama çok kalite biyer. linke t?klay?p otelin sitesinden bakabilirsin.
otelin ad? double tree fakat hilton grubundan.
http://doubletree1.hilton.com/en_US/...ornia/index.do
the hilton family dir bunlar.
umar?m yard?mc? olabilmi?imdir.
what's up nigga

hilton inn diye bir kaç hotel vard? listeler içinde ara?t?rd?m ve bildi?imiz hiltonlar gibi olmad???n? ö?rendim ama normal hiltonlar da vard?r kesin ara?t?rmak laz?m tabi

o dedi?in otel THE HILTON FAMILY içinde yer al?yosa kötü biryer olaca??n? sanm?yorum.
what's up nigga

arkadaslar tesekkur eder?m ama orada yeter?ce para kazanab?l?r m?y?m. wat ucret?n? c?karay?m yeter bana. cal?sma kosullar? ned?r acaba o otel?n
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks