Profesyonellik kriterimiz ne olmalý.
Eski tiþörtler sadeydi ve renk canlýlýðý çok fazla yoktu.mutlaka maliyet olarak biraz daha ucuz olabliridi..
ancak benim düþüncem biraz da dikkat çekici olmalý sadece yazý olmamalý.
Profesyonellik kriterimiz ne olmalý.
Eski tiþörtler sadeydi ve renk canlýlýðý çok fazla yoktu.mutlaka maliyet olarak biraz daha ucuz olabliridi..
ancak benim düþüncem biraz da dikkat çekici olmalý sadece yazý olmamalý.
Konu watken tarafýndan (30-12-2008 Saat 05:06 AM ) deðiþtirilmiþtir.
2.tasarým hoþ olmuþ gayet
olum war ya bushu secmesseniz bak küserim hea:P
watken süpersin abi yeni tasarýmlarýný ilgiyle beklicez gibi. istersen sen önce kendi t-shirt lerin için bir anket ac bi yoklama yap sonra onu aday göster baský için. sanýrým bir kiþi birden fazla tasarým aday gösteremez. gerci gecen yýlý bilmiyorum bu sene ne olur bilmiyorum. Ýnsallah hayýrlýsý olur ne diyim.
what's up nigga
Tasarýmlar gerçekten çok hoþ elinize saðlýk
baský olayý unutulmasýn arkadaslar
hayata gecirelim su iþi
Evet tasarýmlar güzel olmuþ ama daha ilginç þeyler de bulunabilir. Yanlýz bush t-shirt çok hoþuma gitti![]()
arkadaþlar temsilen küçük bir obamada konulsa bence daha iyi olur.hemde renk gelir![]()
En basta bush dedim hala bush diorum hep bush diyeceðim
bush resimli t-shýrt ü secmezseniz keserim uleyyn dostluðumu:d
peki bu t-shirtleri alabilcekmiyiz ya güzel olurdu watcýlraýn yolda yürürken birbirlerini görmesi ampul gibi parlamasý yolda
AMPUL gibi parlýcaksak Allah korusun almayalým o zaman
ama basýlýrsa tabi cok güzel olur![]()
doðru ampul gibi olacaksa olmasýngeri aldým sözümü
beyler 2. tasarým gayet çok iyi ama bence türk bayraðý daha on planda olan bi þey bulun çok daha güzel olur... canlýlýk konusunda sana katýlýyorum watken geçen senekiler çok sadeydi..
AEK
abi bence bush a ayakkabýyý fýrlatan obama olsun, ayakkabýnýn üstünde de made in turkey yazsýnçok mu aðýr kaçar sizce.ben bu sene ilk defa gitcem wat a ama eðer basýlýrsa ben de almaya hazýrým
Türk bayragý orda gereksiz kaçar bence ya iþgale fln gitmiyoruz koy amerikan bayragýný gez amerikadasýn sonucda ortama uy kamuflaj
vazgectim benim resmim olsun t-shirtlerde![]()
arkadaþlar ben bu t-shirt lerden almak istiyorum ama nerden alabilirim? bana bi yardýmcý olursanýz bu konudaki WATKEN nickli arkadaþýmýn paylaþmýþ olduðu t-shirt modellerindeki ilk modelden almak istiyorum lütfen ilgililer bana özelden ulaþabilirmi acaba??
Vizem kesinLeþsin t-shirtLere taLibimm![]()
bn sene baþýndan beri diyorum
basýlsýn giyeriz gercekten de![]()
ßasýLsn tabi yha qiyeLimde farkýmýz beLLi oLsn !![]()
bilmiyom ki bu aralar yoðunluk var Vize heyecanlarý vs Mayýs baþýnda inþ. halledecez gibi
vizem basýLýrsa 21 mayýsta uçaktayým.O t-shirtLerde yanýmda oLmaLý qiderken![]()
Konu watken tarafýndan (12-04-2009 Saat 04:29 PM ) deðiþtirilmiþtir.
Nerede o kadar tiþört almak isteyen arkadaþlar??
basýn bende alýyorum hayatta kaçmaz
bak ne geldi aklýma t-shirt un bir yerinde de ufak nickler yazsýn amerikada olur ya kader denk geldikmi aaa yeto naber kardesim yaa,wayy watken sende mi burdasýn gibi basalým nidalarýýýý![]()
Better late than never
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html
bence de harika bir fikir
bence forumdaki en aktif üyelerin ya da her neyse bir takým kiþilerin isimleri basýlsa süper olur
atýyorum 1000 üyemi war forumda
onlarýn isimlerini basalým t-shirtlere bence cok harika olur
ben destek veriyorum![]()
walla ben tam olarak onu söylememiþtim ama sen fikiri geliþtirip sundun iþte takým çalýþmasý budur.![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks