Work and Travel
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Cankurtaranlık

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Tarihe dikkat ettiyseniz, geçen wat döneminden kalma. Arkadaşın akıbetini merak ettim. Ama abi şimdi üniversite okuyan koskoca adamlarız.. Akıl var mantık var, böyle bir işe nasıl girmeyi bile düşÃ¼nebilir bir insan anlayamıyorum. Sonra Amerikadaki en basit şey bile bize ' vay anasını adamlar sistemi oturtmuş' dedirtiyor. Biz ülke olarak bu gibi durumlara alışık olduğumuz için adamların en ufak şeyini sistemin oturtulmuşluğuna yoruyoruz. İngilizce bilmeyen bir turizm bakanımız oluşu zaten gerek mesleki olsun gerek makamsal olsun, seçimlerimizi ne derece vasıflara göre yaptığımız ortada...

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ayhn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tarihe dikkat ettiyseniz, geçen wat döneminden kalma. Arkadaşın akıbetini merak ettim. Ama abi şimdi üniversite okuyan koskoca adamlarız.. Akıl var mantık var, böyle bir işe nasıl girmeyi bile düşünebilir bir insan anlayamıyorum. Sonra Amerikadaki en basit şey bile bize ' vay anasını adamlar sistemi oturtmuş' dedirtiyor. Biz ülke olarak bu gibi durumlara alışık olduğumuz için adamların en ufak şeyini sistemin oturtulmuşluğuna yoruyoruz. İngilizce bilmeyen bir turizm bakanımız oluşu zaten gerek mesleki olsun gerek makamsal olsun, seçimlerimizi ne derece vasıflara göre yaptığımız ortada...
    secım olayına polıtıkaya hıc gırmeyelım bu konularda wat konularındakı gıbı ıyımser bır tavırda degılım benı forumdan suresız atarlar

ama soyledıklerınde haklısın sana hakverıyorum bu konuda !!!

Üstad
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı ayhn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tarihe dikkat ettiyseniz, geçen wat döneminden kalma. Arkadaşın akıbetini merak ettim. Ama abi şimdi üniversite okuyan koskoca adamlarız.. Akıl var mantık var, böyle bir işe nasıl girmeyi bile düşünebilir bir insan anlayamıyorum. Sonra Amerikadaki en basit şey bile bize ' vay anasını adamlar sistemi oturtmuş' dedirtiyor. Biz ülke olarak bu gibi durumlara alışık olduğumuz için adamların en ufak şeyini sistemin oturtulmuşluğuna yoruyoruz. İngilizce bilmeyen bir turizm bakanımız oluşu zaten gerek mesleki olsun gerek makamsal olsun, seçimlerimizi ne derece vasıflara göre yaptığımız ortada...
    Sana katılıyorum, Türk milleti olarak alışığız bu tar şeylere.
    Ben de yüzme bilmediği halde lifeguard olan arkadaşlar tanıyorum.
    Aslına bakarsan bunun sebebi,
    Amerikadaki havuzlardaki su seviyesinin maksimum göğüs hızasına gelmesidir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)