Evett.Allam beni baþým hiç dertten kurtulmayacak mý !!!!Allah beni seviyomu sevmiyomu buna artýk siz karar verin...Bu sefer ki macera uçak bileti ile ilgili.Sizinle hemen paylaþmak istiyorum ...Bu siteden sadun diye bir arkadaþla tanýþtým bana ucuz bileti hakkýnda yardýmcý olacaðýný söyledi neyse.Mail adresini felan verdi.Bende verdim nese netten konuþtuk.Telimi felan aldý.21 Mayýsda vizeye gittik.Onu zaten birinci bölümde anlattým.Nese bana acenta 756 euroya bilet bulduðunu söylemiþti daha vizeye gitmeden önce.2 hafta önce felan rezervasyon yapýlmýþtý.Bugün günlerden cuma tam biletimi almaya gitcem ahaa dedim bi baktým sadun beni aramasýn mý !!! Abi hayýrlý olsun vizeni almýþsýn felan.Dedi bileti naptýn bende almaya gidiyodum felan.Neyse bana no verdi bunu ara dedi.Aradým neyse.Kadýn çýktý iþte.Kadýn bnmle konuþmuyo , kafayý yicem ayný anda 3 tele felan bakýyo.Neyse bekle dedi.Bekle allah bekle kontür bitti anasýný satayým...Neyse sonra kapattý ben sana ulaþca dedi.Yaw bekliyom 1 saat felan kadýnýn arayacaðý yok .aradým felan gene beni oyalýyo 5 dakka sonra arýcam dedi.Dedim senin satacan biletin taa.Neyse bi küfür tabe orda.Neyse bekleyelim.1 saat bekle gene aramýyo bu sefer gene aradým...Kadýn gene 3-4 telle konuþuyo ayný anda dedim. ben bilet milet istemiyorum dedim.kalsýn.almýcam dedim.nese suratýna kapattým ben bunun.tam gidecem bilet almaya bizim acentanýn 756 euroya boston biletini.Tam çýkacam bu sefer kadýn aradý beni yauf dedi siz nere istiyonuz felan yauf gitmiyorum kardeþim saolsun gitmiyorum felan.kadýn dedi yoðunuz felan.4 defa aradým dedim ayýp yani.durun size müjdem war dedi.bilet buldum size ne kadar felan. 639 euro.Ben tabe hemen yumuþadým tabe.Hadi yaa ciddimisiniz.Yauf aslýnda ben gidecektim felanda ya iþte. nese orda baya bi yumuþadým.duydum tabe 639 euroluk bileti kim yumuþamaz.nese tamam dedim alýyorum hemen.felan nese anlýcanýz az daha 117 euro fazladan kazýk giriyodu .Allahýn iþi iþte.nerde bilebilirsinki.bende macera bitmez.daha bide amerika yolu bakalým daha baþýmýza neler gelecek
![]()

Allah beni seviyomu sevmiyomu buna artýk siz karar verin...Bu sefer ki macera uçak bileti ile ilgili.Sizinle hemen paylaþmak istiyorum ...Bu siteden sadun diye bir arkadaþla tanýþtým bana ucuz bileti hakkýnda yardýmcý olacaðýný söyledi neyse.Mail adresini felan verdi.Bende verdim nese netten konuþtuk.Telimi felan aldý.21 Mayýsda vizeye gittik.Onu zaten birinci bölümde anlattým.Nese bana acenta 756 euroya bilet bulduðunu söylemiþti daha vizeye gitmeden önce.2 hafta önce felan rezervasyon yapýlmýþtý.Bugün günlerden cuma tam biletimi almaya gitcem ahaa dedim bi baktým sadun beni aramasýn mý !!! Abi hayýrlý olsun vizeni almýþsýn felan.Dedi bileti naptýn bende almaya gidiyodum felan.Neyse bana no verdi bunu ara dedi.Aradým neyse.Kadýn çýktý iþte.Kadýn bnmle konuþmuyo , kafayý yicem ayný anda 3 tele felan bakýyo.Neyse bekle dedi.Bekle allah bekle kontür bitti anasýný satayým...Neyse sonra kapattý ben sana ulaþca dedi.Yaw bekliyom 1 saat felan kadýnýn arayacaðý yok .aradým felan gene beni oyalýyo 5 dakka sonra arýcam dedi.Dedim senin satacan biletin taa.Neyse bi küfür tabe orda.Neyse bekleyelim.1 saat bekle gene aramýyo bu sefer gene aradým...Kadýn gene 3-4 telle konuþuyo ayný anda dedim. ben bilet milet istemiyorum dedim.kalsýn.almýcam dedim.nese suratýna kapattým ben bunun.tam gidecem bilet almaya bizim acentanýn 756 euroya boston biletini.Tam çýkacam bu sefer kadýn aradý beni yauf dedi siz nere istiyonuz felan yauf gitmiyorum kardeþim saolsun gitmiyorum felan.kadýn dedi yoðunuz felan.4 defa aradým dedim ayýp yani.durun size müjdem war dedi.bilet buldum size ne kadar felan. 639 euro.Ben tabe hemen yumuþadým tabe.Hadi yaa ciddimisiniz.Yauf aslýnda ben gidecektim felanda ya iþte. nese orda baya bi yumuþadým.duydum tabe 639 euroluk bileti kim yumuþamaz.nese tamam dedim alýyorum hemen.felan nese anlýcanýz az daha 117 euro fazladan kazýk giriyodu .Allahýn iþi iþte.nerde bilebilirsinki.bende macera bitmez.daha bide amerika yolu bakalým daha baþýmýza neler gelecek
Alýntý

Bookmarks