Work and Travel
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 21.05.2007 - 08.15 Hazin ve Buruk Bir Vize Süreci (Macera Devam Ediyor 2.BÖLÜM)

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Talking 21.05.2007 - 08.15 Hazin ve Buruk Bir Vize Süreci (Macera Devam Ediyor 2.BÖLÜM)

Evett.Allam beni baþým hiç dertten kurtulmayacak mý !!!! Allah beni seviyomu sevmiyomu buna artýk siz karar verin...Bu sefer ki macera uçak bileti ile ilgili.Sizinle hemen paylaþmak istiyorum ...Bu siteden sadun diye bir arkadaþla tanýþtým bana ucuz bileti hakkýnda yardýmcý olacaðýný söyledi neyse.Mail adresini felan verdi.Bende verdim nese netten konuþtuk.Telimi felan aldý.21 Mayýsda vizeye gittik.Onu zaten birinci bölümde anlattým.Nese bana acenta 756 euroya bilet bulduðunu söylemiþti daha vizeye gitmeden önce.2 hafta önce felan rezervasyon yapýlmýþtý.Bugün günlerden cuma tam biletimi almaya gitcem ahaa dedim bi baktým sadun beni aramasýn mý !!! Abi hayýrlý olsun vizeni almýþsýn felan.Dedi bileti naptýn bende almaya gidiyodum felan.Neyse bana no verdi bunu ara dedi.Aradým neyse.Kadýn çýktý iþte.Kadýn bnmle konuþmuyo , kafayý yicem ayný anda 3 tele felan bakýyo.Neyse bekle dedi.Bekle allah bekle kontür bitti anasýný satayým...Neyse sonra kapattý ben sana ulaþca dedi.Yaw bekliyom 1 saat felan kadýnýn arayacaðý yok .aradým felan gene beni oyalýyo 5 dakka sonra arýcam dedi.Dedim senin satacan biletin taa.Neyse bi küfür tabe orda.Neyse bekleyelim.1 saat bekle gene aramýyo bu sefer gene aradým...Kadýn gene 3-4 telle konuþuyo ayný anda dedim. ben bilet milet istemiyorum dedim.kalsýn.almýcam dedim.nese suratýna kapattým ben bunun.tam gidecem bilet almaya bizim acentanýn 756 euroya boston biletini.Tam çýkacam bu sefer kadýn aradý beni yauf dedi siz nere istiyonuz felan yauf gitmiyorum kardeþim saolsun gitmiyorum felan.kadýn dedi yoðunuz felan.4 defa aradým dedim ayýp yani.durun size müjdem war dedi.bilet buldum size ne kadar felan. 639 euro.Ben tabe hemen yumuþadým tabe.Hadi yaa ciddimisiniz.Yauf aslýnda ben gidecektim felanda ya iþte. nese orda baya bi yumuþadým.duydum tabe 639 euroluk bileti kim yumuþamaz.nese tamam dedim alýyorum hemen.felan nese anlýcanýz az daha 117 euro fazladan kazýk giriyodu .Allahýn iþi iþte.nerde bilebilirsinki.bende macera bitmez.daha bide amerika yolu bakalým daha baþýmýza neler gelecek

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

kardeþ sen maceralarýn adamýþ olmuþsun ya.Amerika tam sana göre ben bunu bilir bunu söylerim

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

idda ediyorum acentana mben bu fiyatta buldum sýzde o fýyattan verebýlýyorsanýz de kesýn verýrler hatta bý 30 40 euro assaýsýn soyle

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

karatesi dönünce senin maceralarý dinlemek isteriz forumca

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Unhappy hehe

Ayýpsýn baba anlatmazmýyým.Ben baþýma gelenleri o gün yazýyorum hemen aklýma ne gelirse....O yüzden gerçekçi...

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

günlük tut günlük unutursun orda ha diince yazamassýn flan ziyan gitme ehueh

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

baba bu aradýðýn numarayý bizede versen bizde bir denesek þansýmýzý.ben daha vizemi alamadým ama arkadaþa yardýmý olur en azýndan.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart ok veriyorum

Baba bu arada ben biletimide o sadun
    un verdiði ida turizmle sorunsuz bir þekilde aldým.Size ben direk numarayý vereyim acentanýn arayýn fakat Sadun'un verdi derseniz Saduna kýyak geçsinler.Fakat bilet fiyatý artmýyor.Korkmayýn.Zaten linki gönderiyor direk size.O yüzden bilet fiyatý her yerde ayný ...Evet numara ida turizm ist. kadýköy þubesi zaten tek þube. ve isterseniz mail adresinize bilet gönderiliyor...
    Ýde Turizm : 05058883559 Bu nodan ulaþabilirsiniz..Hadi hayýrlý olsun....

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Tüh yauf bu 1. si kadar tutmadý.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

saol kardeþim emin oL ariyacaðým.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)

Bookmarks