yucar Nickli Üyeden Alıntı
Bende illegal yollarla kalmama taraftarıyım. Her ne kadar wat programındayken kaçak kalmayı düşünsemde sonra vazgeçtim. Beraber kalacağım arkadaş kaldı gelmedi. Şimdi ise evlendi. GC de aldı. Bir benzinci de çalışıyor. Altında mercedes arabası ve evi var. Paraya para demiyor. Amaaaaa! Burada büyük bir ama var. Ben onunla konuşurken bana dedi ki ilk kaldığım da çok sıkıntı çektim. Uzun süre araba da yattım. İş bulamadım. Para bulamadım. Baya sıkıntılıydı dedi. Sonradan düzeltmiş durumu. Ya düzeltemeseydi. Sizce? Bu oyunu oynamak isteyen kalabilir. Ama bana sorarsanız hiç gerek yok. Ayda 200-300 dolara kurslar var. Yazılın birine 1 yıl gidin. Zaten WAT ile SSN alıyorsunuz. Çalışmanıza da mani yok gidin çalışın. Hatta amerika'da akşam kursları daha ucuz ve genelde çalışanlar gidiyor. Onlara yazılın. Sabah çalışın akşam da kursa gidin. Emin olun hem paranız olur hemde sağlam bir ingilizceniz. Bu kurstayken belki biriyle tanışır evlenirsiniz. Belki de başka bir iş bulursunuz ve adam sizin için kalma izni alır. Veya bir üniversite.. Bakın ne kadar çok alternatif var. Tavsiyem illegal'i boş verin arkadaşlar. Ben bunu yapmak isteyenlere her türlü yardıma hazırım.
Bookmarks