2 büyük bavul götürmeliyiz birde sırt çantası
THY icin 2 bavul : 2x23=46 kg sırt cantası : 8kg
1.bavul yemek için
2.bavul kiyafet,ihtiyaclar vs..
2.bavl ::: Kıyafet : çok fazla almamakla birlikte baslıca alcagımız seyler sunlar olabilir
bol miktarda Çorap boxer atlet
T-sihrt,short ,mayo,eşofman ,bitane sweat ,yağmurluk tarzı (mont)kapsonlu,bir kotpantolon,bi gömlek
terlik, ayakkabı ,havlu,nevresim takımıı birtane(geri dönerken atılcak)
tırnak makası ,traş takımı,parfum deodarant güneş kremi,ilaç(reçeteli),dikiş takımı,şapka,güneş gözlüğü,türk bayrağı,sözlük
kağıt kalem,dönüştürücü,şarj aleti,dişfırçası,diş macunu,şampuan,kol saati,kolonya,çakmak,ıslak mentik(taharet musluğu yerine)
iskambil kagıdı,özel ürünler,boş cd,
1.bavul ::: Bol miktarda hazır çorba(tek içimlik)+3 ü 1 arada kahve,poşet çay,şeker,tuz,vakumlu zeytin,kaşar,peynir,bardaklık makarna
hazır corba için bardak,kalın plastik bardak,tabak,catal,bıcak,piskevitvs ...konserve yiycekler(barbunya,ton balığı vs..)
vakumlu lavaş,ekmek vs..,peçete. ilk 2 hafta yiyebilceğiniz bozulmıcak ;börek,kek,kurabiye vs...,türk kahvesi,
sırt çantası ::: -Laptop,belgeler(ds vs..),kalem,mendil,ıslak mendil(kücük),fotomak,1 dolar bol miktarda
Free Shop : 2 karton Sigara,Rakı
gidince alıncaklar : GPS,araba(gerçek)(oldsmobile alero''benim alcağım'')telefon hattı,banka kartı,Sosyal güvenlik numaarsı,su,illegal ürünler
bisiklet,
yanımızda götürülen : 1 paket sigara,cüzdan,cep telefonu,mp3,
not:kafama göre yazdım ,yorum istemiyorum

. ilk 2 hafta yiyebilceğiniz bozulmıcak ;börek,kek,kurabiye vs...,türk kahvesi,
Alıntı
Bookmarks