Work and Travel
Toplam 574 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: giderken ne götürülür

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet yemek vari isaretlicen de , ne gibi sorun oluyormus ilk gunler ben anlamiyorum ya bu yemek sorunu var diyenleri. Havaalaninda da ulkenin heryerinde de Turkiye de bildiginiz , tadini bildiginiz alistiginiz fastfood zincirleri mevcut. Illa ki en kotu bunlardan birini bulursun. Ayrica supermarketlerde de ne istersen var , gider alirsin. Kasmayin bu kadar yemek olayina.
    Sorun dediğim girişte yemek var mı diye soru sorulduğunda varsa ceza yiyebileceğini söylediler ya da çöpe attırıldığını. Uçakta verilen formada yazıyorsun zaten getirip getirmediğini. Var mı böyle bir şey başına gelen diye sordum.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı tıvorluismail Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sorun dediğim girişte yemek var mı diye soru sorulduğunda varsa ceza yiyebileceğini söylediler ya da çöpe attırıldığını. Uçakta verilen formada yazıyorsun zaten getirip getirmediğini. Var mı böyle bir şey başına gelen diye sordum.
    pismis yemek sokmazlar ulkeye, ayrica hamurisinin ne geregi var Rahat ol , ucakta karnin doyacak zaten , cikinca da yiyecek yer bulucan boyle seylerle ugrasma.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks