starfire Nickli Üyeden Alıntı
nevresim fiyatlarını bilmiorum pahalı mı değil mi ama ilk gittiğiniz gun nasıl bi yerde kalacagınızı bilmiosunuz sonucta.ben mesela işverenin buldugu bi otelde kaldım 2 gun sonra eve gectim ve biraz bu konuda hassas oldugum için hemen kendi çarşafımı kullandım gider gitmez almaya fırsatınız olmicaktır. zaten bi çarşaf bi yastık kılıfı ne kadar yer kaplayabilirki bavulda? evet havluda götürmüştüm otelde gerekmedi ama evdeyken kendi havlumu kullandım,laundry e gittiğimde yıkıodum çarşaflarla havlumu da içim rahat kullanıodum baskaısnın elinin yuzunun değmediğine emin olarak. tek kalma gibi bi luksunuz olmicak sonucta ortak paylaşıcaksınız evi ve herkes sizin kadar hassas olmayabilir... ben banyoda duran havluyu her girenin kullandıgını gördüm,herkesin kişisel tercihi tabi. laptop konusunda bişey diyemicem bende gayet iyi bi laptop kullanıyorum ve götürdüm,yine götürücem.
kıyafet için eğer outlet centerlara yakın değilseniz ilk 1 hafta 10 gun belki daha uzun bi süre ssn,işe alışma,jet-lag atlatma ve etrafa alışmayla gececeğinden alışverişe gitmek külfet olabilir.her ihtimale karsın yedek şart. geceleri yaz ortası bile serin olabiliyor uzun kollu bişeylere kesin ihtiyac duycaksınız.
Bookmarks