Ben istanbul üniversitesinde okuyorum ama geçen sene vize sürecimden birazcık bahsedim, belki biraz içiniz rahatlatır
geçen sene 2.sınıftım ben, fakat 2.sınıf 1.dönem derslerini almayı başaramadımdüşük ortalamam yüzünden.Tekrar 1.sınıf 1.dönem derslerimi ( başarısız olduklarım) aldım.Vize görüşmesine gittiğim transkripte sadece 1.sınıf 1.dönem ve 2.dönem notlarım vardı. ( tabi tekrar yaptıgım için düzelmişti ortalamam)
Görüşmeye gitmeden önce içim içimi yiyordu tabiki,Adam çıkıpta bana, senin transkriptinde 3 dönem olması gerekiyor, neden 2 tane var, nasıl 2.sınıfsın gibisinden birşey söler diyeyalanlarım hazırdı tabi ama hiçbir aksilik çıkmadı. Kaçıncı sınıfsın dedi, 2 dedim
transktpte baktı, 2 sınıf 1.dönem notlarım olmamasına rağmen vizem basıldı.
Bu sene tekrar başvurdum,Şuanki transkriptim çok daha komik .. geçen sene 3.dönem yerine 1.dönemi aldıgım için, transkriptimde yer alan notlar şöyle:
1.dönem
2.dönem
4.dönem
3.dönem doğal olarak yokortalamam zaten yerlerde , ama umutluyum ben fazlasıyla, büyük ihtimal tekrar basılcak vize, bunda daha önceki amerika vizemin ve avrupa vizelerimin etkisinde olcağını düşünüyorum..olmazsa ne olur .. canı sağolsun amerikanın, bu yazda antalyaya giderim =P hem daha ucuz xD

Alıntı
Bookmarks