aslinda denildigi gb tarihimize baksak sahip oldugumuz guc ve guven cesaret ortada..ama bu bizde var sadece..sen kalkipda ben filistini kurtaim diyemessin tek basina..her ulkenin orda stratejik planlari var..herkes sana karsi cephe alir..israil kalkmis , islam ulkelerinin icinde tek tek herkese kafa tutuyor..nasil yapiyor bunu..arkasindaki stratejik gucle..koskoca islam ulkeleri kendi icinde bir butun olamiyorsa israil sana kafada tutar tabiki..bugun islam ulkesi olmayan bir ulkeye bir baska ulke cephe acsa hemen komsulari buna mudahale ede, cunki bilirlerki bgn komsusuna cephe aciliyorsa yrn neden kendisine acilmasin..ama islam ulkelerinde boyle bisiy yok..afedersiniz ama ahmakca dusunmekten baska bisiy yapmiyorlar..arabistan ikiz kulelerinden once adamlarda bono tahvil diye bisi yoktu , haram diye faiz..sonra islami cekler bonolar cikardilar paraya para demediler..adamlarin borsa tavan yapiyor..islam ulkesine savas acmis millet, adamlar borsayla ugrasiyorlar..arabistandan bahsediyoruz burda..hep dusunmusumdur , bu arabistan nezaman ise yaricak diye, ama bisey goremiyorum nedense ben..adamlar zengin olmaktan baska bisi dusunmuyorlar..islam birligi kurulsa inanin onunuzde kimse duramaz..dunya titrer..zamaninda islam birligi kurmak icin caba harcayan basbakanlar da vardi...ama amerkan emperyalizmi bunuda engelledi dogal olarak..yapilacak yorum cok..ince detaylarda cok..bir gercek varki islam dunyasi birlesemiyor ve bundan cesaret alanlarda yapacagini rahatcaaa yapiyor..