central parkın metro girişine bakan yüzü bu donald trmpın kulelerinin olduu taraftam orda geziniyos bi baktım birisi ana avrat düz gidio.. dedim selamun aleyküm kardeş
tabi utandı biraz
ayak üstü konustk . müşterisini çalan birine yardırıyomuş
![]()
öncelikle pedicap kirasının 200 küsür deel haftalık 750 1000 falan olduunu söledi fiyatlar çok fahismiş ondan dert yakındı ama onuda kazanıomş yani 5 senelik j 1 vizesi basmıslar bu arkadaşa yanlışlıkla o da orda kalmıs 2 senedir burdayım falan demişti .
ayrıca bu işi yapıcak arkadaşların ingilizcelerinin de iyi olması gerekir en azından parkı tanıtcaksın bişiler gösterceksin muhabbete koyulcaksın ki o kadar çok bahşiş gelsin
sonra habire çeviren polislerle iyi geçinceksin . yasak yerde müşteri almak pedicapn en büük zevklerindenmişbunu gözlemledik
zabıtadan kaçan işportacı gibi oluosn
ayrıca rekabetten söz edilmişti. bu kominist rejimden gelen ruslar çinliler nedir Allahım adamlara iş vercez size ama 24 saat kesintisiz çalışcaksınız deseniz vallahi billahi çalışırlar . millet pazarlık yapıo 50 60 dolar die elemanın teki gelio heyy it just 40 dolars lets try dio müşteriyi kapıo
yardımcı oldysam ne mutlu

tam orda geziniyos bi baktım birisi ana avrat düz gidio.. dedim selamun aleyküm kardeş
Alıntı
Bookmarks