Ben bu yaz ayı old orchard beachi fethedenlerdenim... Öncelikle arkadaşlarımızın dediği gibi Bostona 2 saat Portlanta 25 dk.. hatta trenin resmi websitesi
http://www.amtrakdowneaster.com/
Arkadaşlar bende sizin gibi araştırark gittim.. Maine eylati..Nüfus bakımından istanbuldan küçüktür..Ve başkenti olmasada Portland başkenti gibidir.. Old Orchard Beach şu zmanlarda nekadarka boş olsada yazın Kanadadan(Quebec eyaletinden ve hepsi fransızca konuşur) ve yakın eyaletlerden turistik amaç için gelirler... Maine Türkiyeden 3 yıl önce gider ama diğer eyaletlerden 2 yıl geri gider.. Çünkü yerli insanı emekli kesimdir.. Ve gerçekten yeşili seven ve sessiz bir yer isteyenler için çok güzl biryerdir... Alışveriş(kıyafet ayakkabı vb..) sıkıntısı wardır.. ama Portlantaki Mainemalldan halledebilirsiniz.. OOBye yakın 2 adet BestBuy vardır..Gitar almak isteyenler içinde Portlandda Guitar center wardır... Arkadaşlar ben bir daha gitsem oraya giderim..En sonda Bir NY yaparım dönerim.. Bu arada orda bir Türk arkadaşım dil okulunada başladı sölemesi.. Anlatcak şok sey war..
Sorusu olan olursa guraytavsanli[at]hotmail.com
Ama lütfen belirtim.. Aklınızda party deliler gibi gezme tozma varsa size göre dğil...
Birde işyerinizi kesinleştirmeden gelmeyin..Çünkü Maine çok yağmur alan bir eyalet sezon geç kalabilir 2. işlerinizi bulamayabilirsiniz.. Sezon açılmadan patronlar elaman almıyor

Gitar almak isteyenler içinde Portlandda Guitar center wardır... Arkadaşlar ben bir daha gitsem oraya giderim..En sonda Bir NY yaparım dönerim.. Bu arada orda bir Türk arkadaşım dil okulunada başladı sölemesi.. Anlatcak şok sey war..
Alıntı
Bookmarks