@watken strongmoon herseyi anlatmis.
isverenle kesinlestirmeden gitme derim bende yoksa benim gibi 3 hafta issiz kalip travel tatil yaparsin![]()

@watken strongmoon herseyi anlatmis.
isverenle kesinlestirmeden gitme derim bende yoksa benim gibi 3 hafta issiz kalip travel tatil yaparsin![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE

E?er çok yak?n arkada??n?zla gitmek isterseniz daha iyi olur..
Çünkü arkada?lar orda sizi Türkiyedeki evinizin s?cakl??? ve huzuru beklemiyor.. Zorluklar ya??caks?n?z..Can?n?z s?kacakta.. Ama bence bu zorluklar?n üstesinden geldikten sonra alaca??n zevk her?eye bedel.. En önemli sorunlardan biri e?er çal??mazsan 1-2 hafta para azalmaya ba?l?yr para kazanam?yon ewde filan huzursuzluklar ba?l?yor.. Bunun gibi ?eylerle ka??la?caks?n?z tabiki bunlar geçici daha sonra Türkiyedeki bir asgeri ücretten daha fazla maa? al?yorsun :S
bir ?ey daha merak ediyorum sonuçta hani serin bi yer ve sezon geçde ba?layabilir..sezon sonu içinde gecerli bu de?il mi?
sezon ne zaman kapan?yor normalde?

OBB, bence senin tanimlarina uyan mukemmel bir yer
sessiz sakin bir yer bunun yaninda is imkanlari fazla olan,tabi aramanlazim bunun icin, mesele ordaki eglence parkinda mutlaka ikinci is olarak calisabilirsin birde eger araba alirsan sana daha fazla yere ulasma imkani verir boylece ulasim sorunun olmaz 75 dakikada 10-15 dolar benzine para vererek bostona atarsin kendini...su konuyada deginmem lazim aslinda OBB gece hayati gayat canli olan bir kac club ve barin oldugu bir yer haftanin bir kac gunu gercekten cok canli olur clublar felan ama ger araban olursa zaten portlanta 10 dakikada gidersin..Bunlardan en onemlisi isi genelde ordaki halkin cok iyi niyetli, yardim sever amerikalilar olmasi, herkesin mukemmel aksanli bir ingilizce konusmasi, eger tek gidiyorsan ve ordada yabanci ve amerikalilarla takilirsan ingilizcende gercekten cok gelisir(ingilizce ogrenirsin demiyorum eger zaten bir seviye ingilizcen varsa cok gelistirirsin eger ingilizcen iyi deyilse biraz resil olursun )...
Birde eklemek istedigim MAINE nin genelinde seson 4th of july da baslar septemberin ilk pazartesisi biter...ama bu kagit ustunde olani bunun yaninda su anki ekonomik krizi felan gecen seneki duruma gore soylersemde gercek anlamda sezon bu yukardaki tarihlerin ortasindaki 5-6 hafta olur benim tecrubelerime gore...

birde eklemeyi unuttum mainede genelde cok kullanilan, araba almak icin uncleherys.com diye bir site var istersen dergisinide benzin istasyonlarindan marketlereden felan 2 dolar karsiliginda alabilirsin

hayir aslinda cok uygun olur ama tai gidecegin isede bagli birde 15 haziranda gidip ikinci is buldunmu tummuzdan once cok gusel olur birde, zaten aliskin deyilsen calismaya daha iyi isler yogun olmaz ilk gittiginnde yavas yavas alisirsin ortama, ise felan ama isini gitmeden ara iyicce sor ne zman baslar, ne zman biter, iyice ogren

gitmeyin maine saco old orchard'a arkadaslar.Gece hayati denilen bir sey yok haftasonu bile bar denilen yer 2de kapaniyor.Halki evet cok iyi ama bayici bir yasam var.Funtown gibi bir parkta calisirsan yagmurdan dolayi haftanin 2 gunu is iptal oluyor.Okyanus buz gibi giremiyorsunuz.Hic tavsiye etmem.

bn 2 iste birden calistim.Ilk is otelde kuru temizlemedeydim.2 is funtownda operatorluktu

1.is icin funtown fln dusunmeyin bagirarak soyluyorum. Saco cu arkadaslara yardimci olabirim
the_beyaz(et)hotmail

Arkada?lar ben orchar beach te ride operator olarak çal??aca??m buradan haberle?elim gitmeden ve gitti?imizde neler yapabilirz nas?l yard?mla?abiliriz konu?al?m.

bizde üç arkada? gidiyoruzsurf6 diye bir restaurant da çal???caz
![]()

bende muhtemelen bi restaurantta daha i? bulaca??m amusent parktay?m

nezaman gidiyorsun peki? biz 22 haziranda amsterdam-boston![]()

bende 22 haziran roma boston bostondan oraya nas?l gidece?imiz hakk?nda fikrin varm?

8 haziranda old orchard day?m palace playland de ride operator olarak çal??aca??m

boston dan trenle gidi? varm?? yaklas?k 2saat sürüyomu? san?r?m

herkese slmold orchard beach te bu sene 3.senem olucak, ne istiyorsaniz bana sorabilirsiniz
palace playland ve Funtown da ride operator olarak calistim 2 sene..

ozaman sunu soral?m sana bostondan oob'ye nas?l gidebilirz?

oob ye gidecek olanlar için ?unu soral?m en iyi nas?l konaklan?r ben fern park cabins de kalaca??m 1 arkada??mla ayr?ca nas?l gidelece?ini detayl? anlatabilirmisin.Bir de bende ride operator olarak çal???cam çok ya?murlu oluyor kapal? olur ya?mur olunca dediler 2. i? bulmak gerekirmi ve gerekirse kolay bulunurmu nereye ba?vurmal?. Al??veri? nerede yap?l?r nerelere gidilir anlat?rsan sevinirim.

gitarist bende gidece?im ama 22 haziranda gitti?inde buraya girecekmisin yine orda yard?mc? olursan sevinirim tecrübeni bize aktar?rs?n art?k

Arkada?lar 22 haziranda orada olaca??m gidenler varsa nerede kal?n?r boston logan dan nas?l en kolay gidilir bir de fern park cabins le ilgili bilginiz olupta yard?mc?olursan?z sevinirim
arkada?lar burda kalacak yer nas?l bulabiliriz? fiyat aral??? nedir
burada kalcak yer nas?l bulabiliriz?fiyatlar nas?l

old orchard beach e giden var m? bu sene varsa haberle?elim

Old Orchard Beach e gitmeyi dü?ünüyorum arkada?lar önerir misiniz?

Old Orchard Beach e gitmeyi dü?ünüyorum arkada?lar önerir misiniz?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks