WaTa kaçýncý sýnýfta katýlmanýn bir avantajý yada dezavantajý var? bunu merak ediyorum?
yani mesela 3. sýnýfta gittiniz keske daha önce, hazýrlýkta gitseydim dediginiz oldu mu? Gerek ingilizce gerek diger þeyler..
WaTa kaçýncý sýnýfta katýlmanýn bir avantajý yada dezavantajý var? bunu merak ediyorum?
yani mesela 3. sýnýfta gittiniz keske daha önce, hazýrlýkta gitseydim dediginiz oldu mu? Gerek ingilizce gerek diger þeyler..
valla en erken ne zaman gidebiliyosan kaçýrma derim ben 4 yýl gidemedim masterda gidicem inþallah bu sene yani pasaport iþlemleri bitti
ne kadar erken gitsen o kadar iyidir derim...Neden mi?
erken giden kiþi dünyayý daha erken tanýmýþ olur wat tecrübesiyle..
ardýndan hayata bakýþý önemli bir ölçüde deðiþir mutlaka..Önündeki 3 yýlýn önemini anlar ve ona göre hayatýný bir plana sokar.
Yapabileceklerinin farkýna varýr bir anlamada kendini aþar
.......
hazirlik sinifinda baslicaksiniz en iyisi gitmeye..ver hersene devam mezun olana kadar..suan keske ole yapsaymisim diorum..ama gec kaldik bikere..yaslandik artik..yas 35 dante gb yolun ortasindayiz![]()
![]()
![]()
![]()
S-pectacular
bizim zamanýmýzda wat vardý da biz mi gitmedik..gençler çok þanslýsýnýz siz bilmezsiniz buralar kurt inerdi![]()
bok vardý keþfettiniz þu kýtayý..þimdi uðraþ dur vize ,uçak bileti vs..
teþekkür ederim en iyisi gidebildiðin kadar erken gitmek galiba
bence öyle bi sýnýrlama koyma kendine aceleye getirme..kaçýncý sýnýfta ben bu wat ý anladým bana faydasý olacagýna ýnanýyorum dersen iyice araþtýr ve git..artýk imkanlar hýzla geliþyorher sene daha da cok ogrencý gýdýyor abd ye. ben 1. sýnýftayken wat olayý bu kadar geliþþmiþ olsaydý , turkiswat var olsaydý belki o zaman giderdim
bok vardý keþfettiniz þu kýtayý..þimdi uðraþ dur vize ,uçak bileti vs..
Hazirlikta gittim yani 2008 'de . Bu yazda gitmeyi dusunuorum hadi hayirlisi ... Gecen sene olmadi ama bu sene ins guzel gecicek .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
keþke daha önce karar verseydim de gitseydim diye piþmaným
3.sýnýfta aklýmýza dank etti
yaþ sorununuz yoksa yazýn 2.üniversite olarak 4 yýllýk fakülte katýlýn wat'a.Ýþletme vs yazýn þahsen ben öyle yapmayý düþünüyorum..açýk ögretimde var ancak malum wata katýlamýyrolar.en mantýklýsý bu gibi..Bir mühendisinde ayný zamanda iyi bir iþletmeci olmasý gerekir diye düþünüyorum..
Bu dediðim tabii ki "keþke daha önce katýlsaydým" diyenler için
ben ilk olarak gecen yil hazirlikta gittim ve iyikide gitmisim diyorum bu sene ikinci yilim olucak ins![]()
wat oyle birþeydirki ne zaman katýlýrsan katýl hep "keske daha once katýlsaydým diceksin" :P:P![]()
+100000000000000000000000000000
ne kadar erken yol olan o kadar bilmem ne olurduneydi o laf
he iþte ondan
ama kötü yaný da var biliyor musuninsana aþýrý ÖZGÜVEN veriyor
ve bu aþýrý ÖZGÜVEN ile türkiye ye gelince böyle sýnavlar olsun finaller olsun bi rahatlýk oluyo
'amaaan alt tarafý sýnav be' diyip sonra 'ulan kalacam bu dersten' galiba korkusunu yaþamak var þekil a : Ben
zaten cok rahat bi insandým özgüvenim saglamdý wat a katýldým geldim daha da arttý bu özgüven ama okul ve dersler için ayný þeyi söyleyemem artýk burda okumayý sacma bulur gibi oldum. yani düþünsene orda amelelik diye tabir ettigimiz iþlerle günde 100 dolar kazanýyorsun ama burda o kadar yýl okuyup öðretmen mühendis oluyorsun bu paranýn yarýsýný anca kazanýyorsun. Sonra da insanýn zoruna gidip okulu sýnavlarý sallamýyor
![]()
benim imkanlar yuzunden gidiþim son sýnýfa kaldý ama bu durumdan þikayetçi deðilim hatta okul sorunum olmadýðý için bu olaydan memnun gibiyim oraya gidince ne yapacaðým belli olmaz belkide geri dönmem, tek sorun vize þimdilik gerçi vize görüþmesi sonunda uzak doðu kökenli vizeci ablamýz good luck in usa demiþti ama hala sonucu bekliyorum bakalým ne olcak![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks