Work and Travel
Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Sandýðýmdan daha zor oldu !!!

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Angry Sandýðýmdan daha zor oldu !!!

Ardakaþlar bugün Ankara da vize görüþmesine gittim ve þimdi size baþýmdan geçenleri anlatacaðým.Bunlarý anlatmamýn sebebi henüz vize görüþmesine gitmemiþ arkadaþlara yardýmcý olabilmek.

Bu forumdan ve daha baþka sitelerden de okumuþ olabileceðiniz gibi vize görüþmesi sýrasýnda sorularýn çok basit olduðu ve görüþmenin kýsa sürdüðü söylenir.

Ben inþ. müh. 3. sýnýf öðrencisiyim ve ortalamam 3.04..Bana sorulan sorularý da aþaðýya yazýyorum, ingilizcelerini tam olarak hatýrlamadýðýmdan türkçe olarak yazýyorum..

1-)Kaçýncý sýnýftasýn ?
    2-)Hangi bölümdesin ?
    Ben civil engineering deyince "civil" kelimesinin nerden geldiði ?
    3-)Yapý statiði dersinden neler öðrendiðim ?
    4-)Yüksek bir yapýnýn güvenli olabilmesi için nelere dikkat edilmelidir ?
    5-)Beton nasýl bir malzemedir ?
    6-)Alüminyum sert midir yumuþak mýdýr ?

Þu anda hatýrlayamadýðým ve arada geçen konuþmalar da cabasý...

Ben vize görüþmesinin ingilizcemi test etmek olduðunu düþünüyordum ama yanýlmýþým demekki.Daha ziyade benim meslek bilgilerimi test ettiler bana göre..

Eðer siz de Ankara'dan girecekseniz umarým JAPON olduðunu düþündüðüm bayana denk gelmezsiniz.....

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

inþ. ben 3 gun önce sarýsýn bayanda gerceklestirdim görüþmeyý býde onun solunda kývýrcýk saclý vardý ýkýsýde sevýmlý ýnsanlardý cok kýsa ve öz soruolardý forumda yazýlan cýzýlen seyler yaný bana 3 soru sordu 40 sn surdu
    senýnký sanssýzlýk ayrýca ing. bildigin için kendýný sanslý say ýste anlamýs cevablamýssýn netýcede

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

deseydin amerikaya bina dikmeye gitmiyorum evet senn talihsizliðin bnm görüþme sýrasýnda herkes 3 4 soru ile geçti hatta bi kýz açýk açýk ingilizce bilmiyorum dedi Türkçe sonra da belki de siyahi ablaya denk gelmesi sayesinde onla türkçe konuþarak vizeyi verdi

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

konu sabitlenmiþtir
    admin (at) turkishwat.net

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

sonuçta bence hiç de adaletli bir seçim olmuyor.Ýnsanlarýn bu kadar önem verdiði bir konuda daha dikkatli davranýlmasý gerektiðini düþünüyorum...

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

ya sorular o kadar saçma deðil ne de olsa kadýn ingilizceni test etmek için bi konu açmaya çalýþmýþ sen orada elinden gelen en iyi þekilde anlatmaya çalýþacaksýn, aynýsýný okulda biz de yaþýyoruz hocalar bazen ne sorular soruyo ingilizce anlatmak için cebelleþiyosun ama tabi bi de bu sorularý ingilizce jargon kullanarak cevaplaman gerektiðinden durum bazen baya zor olabiliyor ne diyelim inþ. hakkýnda konuþamayacaðýmýz saçma sapan sorular gelmez

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

yuh tani çok saçma abi bence seni ikiz kulelere mühendis olarak filan almasýnlar abi iyi baktýnmý iþine

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    36
    Tecrübe Puaný
    17

bence inþaat müh. bilgisi yada ilgisi var seninde ingilizceni beðendi ise muhabbet etmek istemiþtir diye düþünüyorum
    ben gittiðimde görüþmeye vardý öle sohbet ettikleri (ist.)

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)

Bookmarks