Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 5 Sayfadan 12345 SonuncuSonuncu
Toplam 144 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: E?lence Park? - Moreys Piers

Wat Profesörü hati - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    19

Standart E?lence Park? - Moreys Piers

Arkada?lar ben NJ / Wildwood 'da Moreys Piers e?lence park?nda çal??t?m. Tough sormu?, ayr?nt?yla anlatay?m. Moreys Pier o ?ehirdeki en büyük ekmek kap?s? Yüzlerce ö?renci çal???r. Çal??anlar?n neredeyse tamam?n?n yabanc? ö?rencilerden olu?uyor olmas? çok büyük bir avantaj. Bunun yan?nda wildwood okyanus k?y?s?nda küçük bir tatil ?ehri. Daha çok Kanadal?lar ve yerli turistler gelir buraya.
    Gelirler ve giderler konusuna gelince, Moreys çok yormaz ama çok para da vermez. Geçen sene son ald???m?z bonusla beraber saat ücretimiz 6$'a falan gelmi?ti. Ama moreyste en büyük avantaj çal??ma saatlerini kendin beleirleyebilirsin. Yani moreysin yan?nda 2. bir i?te çal??abilir -ki wildwood'ta ararsan 2. i? bulursun- ya da 2. i? olarak ta yine moreyste çal??abilirsin. istersen farkl? bir departmanda yada kendi i?ini sabah-aksam "duble shift" olarak yapabilirsin.
    Konaklama konusuna gelince ya ev tutars?n?z ya da motel odas?. Ev kiralar? çok de?i?kendir o yüzden ?u an hiç bir ?ey diyemem. ?ans?n varsa 80-300$'a (ki?i ba??,haftal?k) bile bulabilirsiniz. otel odas? dersen, ki bunlar da fiyat ve içindeki e?yalar konusunda çok de?i?iklik gösterir. Fiyat olarakta 50-150$ aras? de?i?ir.
    Kesinlikle kalma diyece?im yer olarak Craig House ve Kesinlikle kal diyebilece?im yer ise Arlington House. Arlingtonun sahibi Yunan iki karde?. Ama zannedildi?i gibi Türk dü?man? de?il tam bir Türk dostudurlar. Sizinle saatlerce Türkiye muhabbetleri yapar ve benim gördü?üm Türk paras?n?n geçti?i tek yerdir Arlington. Dino paran?n üstünde Atatürk resmini görünce gözleri ???ldar, ve ?uurunu yitirmi?cesine Ataturk, Ataturk diye sayiklar Çok güzel pazarl?k yapar 2 ki?ilik oday? 50?er $ a kapatabilirsiniz. Bu fiyat? da de?il wildwoodda amerikan?n herhangi bir yerinde çok zor bulursunuz, hatta bulamazs?n?z. Pazarl?ktan önce Mr.Dino'ya (Constantino'dur da herkes Dino der) Hati bizi yollad? derseniz emin olun pazarl?k daha da kolay geçer.
    Her türlü istek, görüş ve şikayetlerinizi hayatikilic@turkishwat.net adresine iletebilirsiniz.

Profesyonel Watçı fatih26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    19

peki ne kadar kar ile döndün dostum?yani net olarak kar?n neydi?sadece moreys piersten.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Ooo bu güzel oldu iste eyw kardesim

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

hatinin pek kar'? olmad? moreysten. o paray? bir ara moreyse gitmedi?i 3 haftal?k dönemde restaurant tarz? bir yerde vurdu. sonra moreys buna mail çekti niye gelmiyosun diye bu da hastayd?m gelece?im dedi sonra moreyse gitti kendi anlatt?.

o mr dino gözlüklü bir yunan. constantino diye ba?ka bir ismi oldu?unu ya da lakab? oldu?unu ilk defa duyuyorum. pansiyonu ilk gitti?imizde pislik içindeydi hatta ilk gecemizi arkada?larla üzerimie battaniye örtmeden geçirdik. o kadar yoldan sonra deh?et kötü bir?eydi ama ertesi sabah dimdik aya?a kalkt?k
    admin (at) turkishwat.net

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Cool Morey's Piers. Nas?l bilirsiniz?

Arkadaslar Morey's Piers da ride operator olarak olarak cal?sacam. Saatlik 7.15$. 75$ konaklama(haftal?k). Hersey yurume mesafesinde. Bana minimum cal?sma saatini soz verdiler. Ne kadar istersem o kadar cal?sabilirmisim. Ama saaatlik ucretten overtime ucreti diye bise yok. Eger istersem 2. is icinde yard?mc? olacaklar?n? soylediler. Sizce nas?l? Daha once gitmis gormus olanlar?n fikirleri onemli. Bana uygun gorunuyo. Saatlik ucreti biraz az ama istedigim kadar cal?sabilecegim sonucta dediklerine gore

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

istedi?in kadar çal??ma garantisini nas?l veriyolar anlamad?m. geçen senelerde oraya gidenlerin yaz?lar?n? okuman? tavsiye ederim. mesela tan?d?klar?m var game operator ride operator gibi onlar ya?murlu havalarda çal??m?yordu

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı lost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istedi?in kadar çal??ma garantisini nas?l veriyolar anlamad?m. geçen senelerde oraya gidenlerin yaz?lar?n? okuman? tavsiye ederim. mesela tan?d?klar?m var game operator ride operator gibi onlar ya?murlu havalarda çal??m?yordu
    Yani mesela 8 saatlik minumum sure veriyolar diyelim gunluk. Ben diorum ki ise baslamadan once ben gunluk 12 saat cal?smak istiyorum. Ona gore bir program haz?rl?yorlar. Ve o programa uymam isteniyor. 12 dediysen gunluk 12 saat cal?sacan. Bana denilen ve is profilinde yazan bu.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

burak159 mrb bnde bu yaz moreys piers te çal??cam tan??al?m derim
    mail adresim yeapdude gmail.com
    gr?rz mail atarsan msn adresimi veririm orda gri?rz

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Morey's Piers Hakk?nda!!!!!

Arkadaslar cesitli forumlarda okudum, eglence parklar? (benim icin Morey's Piers) cok eglenceli imis ama paras? iyi degilmis. Bende oturup hesaplad?m. Haftada 6 gun cal?s?lacak ve saati 7,15$. Yaklas?k 12 hafta cal?sacam ve gunde 12 saate kadar cal?sabiliyorum. Simdi bu durumda hepsini carparsak 6177,6$ ediyor. Yan?mda 1000$ gotursem. Gunluk 10$ yemege versem. Konaklama ve yemege yaklas?k 1800$ veriyorum. Ee bu durumda elimde 5292$ civar? bi para kal?yor. Bence bu iyi bir miktar. Simdi bu hesapta bi yanl?s var m?? Varsa uyar?n ona gore plan?m?z? yapal?m

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Haaa eklemeyi unuttum vergi var bide. Onu da dussek yine iyi bir miktar kal?yor

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Haftada 6 gün , günde 8 saat çal??t???n? dü?ünmelisin ( 12 saate kadar çal??abiliyorsun ama her zaman overtime vermezler)

8 x 7.15$ = 57.2 (günlük)
    6 x 57.2$ = 343.2 (Haftal?k)
    343.2 x 12 = 4118 ( sezon boyu)

Konaklama ve yemek masraflar?n? bu miktardan ç?k.Sana kalacak para ortaya ç?kar ( Overtime ve tip hariç! )

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Fiorex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haftada 6 gün , günde 8 saat çal??t???n? dü?ünmelisin ( 12 saate kadar çal??abiliyorsun ama her zaman overtime vermezler)

8 x 7.15$ = 57.2 (günlük)
    6 x 57.2$ = 343.2 (Haftal?k)
    343.2 x 12 = 4118 ( sezon boyu)

Konaklama ve yemek masraflar?n? bu miktardan ç?k.Sana kalacak para ortaya ç?kar ( Overtime ve tip hariç! )
    Overtime yok zaten. Profilde max cal?sma saati icin No limit yaz?yor. Ben gene 12 dedim. Yane ben solicem arkadas 12 saat cal?sacam die onalrda buna uygun bir schedule haz?rlayacaklar. Yazan bu. Bende de bu programam uymam? bakleyecekler. Onun d?s?nda hesap dogru mu?

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Sezon boyu full 12 saat çal???rt?r?rlarsa seni ve tabi haftada 6 gün ; 2019$ daha ekle toplam miktara.yani düz hesap 6100 ama konaklama ve yeme?i ç?karman laz?m.Bu ?artlarda çal??aca??na garanti veriyorlarsa hiç kaç?rma hemen git derim.Çünkü bu tür i?lerde bu kadar para ç?km?yor genelde.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Fiorex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sezon boyu full 12 saat çal???rt?r?rlarsa seni ve tabi haftada 6 gün ; 2019$ daha ekle toplam miktara.yani düz hesap 6100 ama konaklama ve yeme?i ç?karman laz?m.Bu ?artlarda çal??aca??na garanti veriyorlarsa hiç kaç?rma hemen git derim.Çünkü bu tür i?lerde bu kadar para ç?km?yor genelde.
    Tmm kardes saol. Ben gene de bi daha sorayim. Biliyom ama tedbir olsun

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart moreys piers 2009?

Bu yaz Moreys Piers'ta çal??may? dü?ünüyoruz ama geçen sene giden arkada?lar yorumda bulunurlarsa ona göre karar verelim diyoruz. Sizce do?ru bir seçenek mi? Ne gibi zorluklarla kar??la??r?z ya da olumlu taraf? nedir?
    pamela

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Kaç arkada?s?n?z, öncelikle onu ö?renelim
    Turkishwat - WildWood / New Jersey Şubesi

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

istedi?in her?eyi sorabilirsin geçen sene Moreys teydim

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Question

Alıntı federer7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istedi?in her?eyi sorabilirsin geçen sene Moreys teydim
    moreys pier hakkinda braz bilgi verirmisn
    S-pectacular

**Newyork-boston-massachusetts-philedelphia-atlantic city-new jersey-washington**

--------------------------------------------
    did you start to feel it!!! by@S-pectacular

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Morey's Piers di?erleriyle kar??la?t?r?nca ufak çapl? bir e?lence park?.
    Bulundu?u yer gayet güzel plaj?n üstünde, ?ehrin içinde.

Problem:
    1-Ufac?k bir ya?mur ya?sa park direk kapan?yor.Tabi çal??mad???n?z için o süre para da alam?yorsunuz.
    2-Hernekadar benimkiler iyi de olsa "Supervisor"lar?n?n uyuzlu?undan ?ikayet eden çok arkada? vard?.

3-Wildwood'da gezecek yer, yapacak çok bir ?ey yok."Denize girerim" diyorsan?z unutun.
    Haziran 20'den Temmuz 4'e kadar ordayd?m okyanusun hem çok dalgal? olmas?ndan hem de çok so?uk olmas?ndan dolay? giremedik bütün hayallerimiz suya dü?tü.

4-Ev fiyatlar? haftal?k 100 dolarda fiks gibi bir?ey.Çok arad?k ama heryer anla?m?? gibi ayn? fiyatt?.

5-Yiyecek çok pahal?. Düzgün doyabilmek için günde en az 10 dolar harcaman?z laz?m.Evde yapsan?z bile pahal?ya geliyor.

6-?kinci i? derseniz unutun.O kadar çok WAT ö?rencisi var ki en geç gelen Türklere hiçbir?ey kalm?yor.Haziran 1'i geç say?yorum.Mesela Bulgarlar May?s 10-15'de geliyorlar.Bütün i?leri kap?yorlar.

7-?? ç?kar?lma ihtimali çok yüksek çünkü hakikaten çok ö?renci var.Bir?ey ?ekilde ba?lar?ndan savmaya çal???yorlar fazlal???.??ten ç?kar?lsan?z da i? bulmak hayal.
    ??ten ç?kar?l?p i? bulamad??? için vizesi iptal edilip Türkiye gelen Türk k?zlar? vard?.
    8-Ö?renci çok o yüzden az saat veriyorlar.Benim haftada 36 saatdi bana ?ansl?s?n diyordu baz? arkada?lar.

?yi taraflar?:
    1-Di?er eyaletlere göre New York'a daha yak?n.?ki otobüs aktarmayla 3.5-4 saatte gidiyorsunuz.
    2-Yak?nda Atlantic City var.Oraya gezmeye gidebilirsiniz.
    3-Arkada? ortam? çok geni?.Belki Amerikal?dan çok WAT ö?rencisi var.Muhabbet edecek insan çok.

Sonuç: Ben iki hafta çal??t?ktan sonra ne para kazanabilece?imi ne de bir yer gezebilece?imi anlay?p Morey's Piers'den ayr?ld?m. Kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmiyorum.Nadiren de olsa baz? arkada?lar memnun olabiliyor. Sak?n gaza gelmeyin. Ço?unluk sürünüyor.

Yok para önemli de?il diyorsan?z en az?ndan denize girebilece?iniz daha güneyde bir yer seçin derim.
    Şu WAT olayı bana zehir olsun da beş kuruş kazanamadan, Amerika'yı gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsanız Wildwood -New Jersey tam size göre.

ABD'de eğitimle ilgili geniş bilgi için:
    http://www.turkishwat.net

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

tecrubeler?n? paylast?g?n icin tesekkurler

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

thanks for eveything

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

millet moreys dei?ik bi yerdi
    gokcekin dedigi ?eyleri hepsiii dogru!!!wildwoodun en gusel yan? arkadas
    ortam? herkes ogrenci ufak yer
    b?z?m ruslar maria olesya vova natalia elena bulgar bi kaç arkadas çal?st?
    çal??anlar? aç kalm?yor!!ama doymuorda ama erken gidip ikinci i?i de ayarlarsan?z güsel ?eyler yapabilirsiniz..ama wildwood köy gibi kardesim yaw
    ondan ufak bi yerr..pek bir eglence beklemey?n
    yukar? moreysteki ismini unuttum o havaya f?rlatt?klar? topa binin facia deh?et bi?eee
    biraz ...... istior ama superr
    only GoD CaN JuDgE me!!!!!

"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
    TheN YoU GoT ThE PoWeR
    WheN YoU GoT ThE PoWeR
    YoU HaVe ThE WoRLd
    YoU HaVe ThE WoMeN...

LaNeT OlSuN İçiİmdeKi İnsAn SeVgİsine

nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

vay be gercekten NJ hak?nda daha dogrusu wildwood hak?nda iyi bilgi.cok tskr eder?z.zaten su an ?c?n kafamdak? 2-3 eyaletten b?r?s?.
    tek sorun saat ucret? 6 dolar az g?b? sank? ama b?lm?yorum yan? :S

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Kafandaki mi ? :S
    Kimse onermiyorki Wildwood ?
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı dark Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hatinin pek kar'? olmad? moreysten. o paray? bir ara moreyse gitmedi?i 3 haftal?k dönemde restaurant tarz? bir yerde vurdu. sonra moreys buna mail çekti niye gelmiyosun diye bu da hastayd?m gelece?im dedi sonra moreyse gitti kendi anlatt?.

o mr dino gözlüklü bir yunan. constantino diye ba?ka bir ismi oldu?unu ya da lakab? oldu?unu ilk defa duyuyorum. pansiyonu ilk gitti?imizde pislik içindeydi hatta ilk gecemizi arkada?larla üzerimie battaniye örtmeden geçirdik. o kadar yoldan sonra deh?et kötü bir?eydi ama ertesi sabah dimdik aya?a kalkt?k
    Zaten shinoda yazm?? orda yapmad? o paray? diye.

Yanl?? anla??lmas?n ama anlayana sivri sinek saz....yeter.
    Şu WAT olayı bana zehir olsun da beş kuruş kazanamadan, Amerika'yı gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsanız Wildwood -New Jersey tam size göre.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

amaç illa para kazanmaksa morey's olmaz tabi.
    daha yarat?c? i?lerde çal???n. kimsenin çal??mad???n? çal???n.
    farkl?l?k yarat?n. hehe :P
    Turkishwat - WildWood / New Jersey Şubesi

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arlinghton house da 3gece kald?k dinonun yan?nda!
    dostum gusel diildi pek baya pisti tuwalet du? ortak!!
    wildwood cresttt wildwoooda en gusel ewler orada
    ciddi güsel ewler..b?z?mk?de fena diildi rio grandede..wildwooda para yapabilcein bi adam war o da SANY
    ben?m hintli patron süper kafa adamd? ben kumarhaneden c?kt?ktan sora orada çal?st?m haftal?k 400dolar al?yordum..gunluk 8saat haftada 6gun çal?st?g?n zaman..wildwodda gore iyi parayd?..ama lida die bi rus k?z ward? b?z?m patronun yan?nda 3.yaz? 600dolar al?ordu haftal?k...
    only GoD CaN JuDgE me!!!!!

"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
    TheN YoU GoT ThE PoWeR
    WheN YoU GoT ThE PoWeR
    YoU HaVe ThE WoRLd
    YoU HaVe ThE WoMeN...

LaNeT OlSuN İçiİmdeKi İnsAn SeVgİsine

nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

sevgili pamela,ilgimi iki sey çekti..2007 yaz?nda bende cedar pointteydim,ve bu sene moreys piers a gitmek istiorum..sen 2008 yaz?nda sanr??m g?tt?n..cedar po?nte gore kars?last?rmas?n? yaparm?s?n?ben?m ?c?n cok oneml? de.cunku farkl? b? yer olsun d?e moreys p?ers ? ?st?orum ama cedar po?ntten de gayet memnundum..deg?st?rmesem m? ?s?m??

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı yelist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgili pamela,ilgimi iki sey çekti..2007 yaz?nda bende cedar pointteydim,ve bu sene moreys piers a gitmek istiorum..sen 2008 yaz?nda sanr??m g?tt?n..cedar po?nte gore kars?last?rmas?n? yaparm?s?n?ben?m ?c?n cok oneml? de.cunku farkl? b? yer olsun d?e moreys p?ers ? ?st?orum ama cedar po?ntten de gayet memnundum..deg?st?rmesem m? ?s?m??
    Paray? çok sallam?yorsan ba?ka biryer istiyorsan içerisinde daha çok "ride" ve etkinlik olan Six Flagslar? seçebilirsin.

Virginia Bush Gardens diyen arkada?lar var mesela.

Ama sak?n Moreys Pier's a gitme....Emin ol pi?man olursun.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

moreys'te cankurtaranl?k yapan var m? arkada?lar?biz grup olarak gidicez,e?lence park? istiyoruz.cedar point,six flags ya da moreys aras?nda bi karar vericez.ne dersiniz?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks