@necro,
Öncelikle uzun süren aradan sonra bu şekilde dönüş yaptığın için teşekkür ediyorumBelirttiğin tüm sorunları ve yapılabilecekleri tek tek okudum. Forumda gerçekleştirmeyi planladığımız tüm projeleri tek tek kağıda döktük ve gerçekten gözüne çarpan eksikliklerin/çarpıklıkların farkındayız. Bu projelerin hayata geçirilmesi için şu ana kadar somut adım atamadık. Bunun nedenleri :
- Forumdan kaynaklanan teknik sorunlar,
- Korsan yazılım kullanmayı göze almadığımız için lisanslı yazılım kullanma arzumuz ve buna yönelik maddi sıkıntılar,
- Son olarak da gerek iş gerekse okuldan kaynaklanan yoğunluğumuz nedeni ile çok fazla zaman ayıramamız.
Bu saydığım sorunların hemen hemen hepsi dün itibari ile çözüldü. Forumda gerçekleştirmeyi düşündüğümüz radikal değişimler olacak. Bunun için belirli bir bütçe ayırdık. En kısa zamanda forum baştan aşağı yenilenecek, konu düzenlemeleri, yeni bölümler, farklı temalar, şimdi açıklamak istemediğim (sürpriz olsun) bir kaç farklı proje hayata geçirilecek. Bu konuda elbette forumda görevli bulunan arkadaşlarımızın yardımına ihtiyacımız olacak. Bunun için bir toplantı yapacağız ve muhtemelen yapılacak işlerin yoğunluğuna göre forumu 24 / 48 saat kapatacağız. Bütün işler bittiğinde, kullanıcılar, senin de yazdığın tüm çarpıklıkların giderildiği, yepyeni yüzü ve farklı bölümleri ile işlevsel hale getirilmiş bir forumla karşılacak. Düşüncelerini bizlerle paylaştığın için teşekkür ediyoruz
P.s : Online süreni biraz daha arttır ve sana ulaşabilelim. Zira yardım alabileceğimiz, bu işin üstüne düşen sayılı arkadaşlarımızdan birisin..
Görüşmek üzere..

Belirttiğin tüm sorunları ve yapılabilecekleri tek tek okudum. Forumda gerçekleştirmeyi planladığımız tüm projeleri tek tek kağıda döktük ve gerçekten gözüne çarpan eksikliklerin/çarpıklıkların farkındayız. Bu projelerin hayata geçirilmesi için şu ana kadar somut adım atamadık. Bunun nedenleri :
Alıntı
Bookmarks