hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim.
okul universal english center diye bi okul manhattanda. fiyat acısından uygun bi okul 3 aylık 1160 dolar..
@s-pectacular
amacım dil okulundan sonra da orda kalmak. turkiyeye donmeyi dusunmuyorum acıkcası su an için. amacım orada muhendislik yapmak. bunun için ugrasıcam..
sizinde dediğiniz gibi arkadaslar darısı basınıza...
bu arada sunuda eklemek isterim. gercekten americaya yonelik planları olanlar için work and travelın kucumsenemez bi faydası var. gerek americaya giriş cıkıs yapmıs olmanın sonraki vize alımında sagladıgı kolaylık acısından, gerekse american kulturunu, sistemini tanıma acısından oldukca faydalı bi program...
work and travelda en azından yalnız deilsiniz. aynı kaderi yasayan bi cok insan var. ve yasanan sıkıntılarda boylece buyuk oranda paylasılıp minimize edilebiliyo. fakat bu tur bi deneyime sahip olmaksızın americaya gitmenin zorlugu daha fazla. özellikle egitim masraflarınızı orada calısarak karsılamak zorundaysanız...
bende work and travelda bi cogumuzun yasadıgı sıkıntıları yasadım. ama suan baktıgımda bunların bana deneyim olarak geri dondugunu goruyorum..
america oyle cezbedici bi yerki, bi gidip gordugunuz zaman orada yasanılan hayatı, sistemi, teknolojiyi, vs.. gordugunuz zaman, bunlara sahit oldugunuz zaman, pizzacı, garson, hausekeeper vs. olarak calıstıgınız bu yere tekrar gitmek istiyosunuz. cunku sonsuza kadar orada bu işleri yapmayacagınızı, turkiyede almıs oldugunuz eğitimin avantajlarından yararlanarak orada hakkettiğiniz statuye sahip olacagınızı biliyosunuz...
kısacası, work and travel dan maksimum verim almaya bakın. bi gun gelirde tofasın 900 kişiyi işten cıkardıgı bi anda, kariyer nette verilen ilanların bir elin parmakları kadar oldugu bi zamanda, turkiyede bazı seylerin yolunda gitmedıgını gordugunuz anda, olurda americaya gitmeye karar verirseniz cok işinize yarıcaktır...![]()

Alıntı
Bookmarks