Arkada?lar panama-florida çevresine giden ya da daha önce burada çal??m?? ... vs tecrübeli arkada?lardan bilgilerini payla??rsan?z sevinirim![]()

Arkada?lar panama-florida çevresine giden ya da daha önce burada çal??m?? ... vs tecrübeli arkada?lardan bilgilerini payla??rsan?z sevinirim![]()

k?z arkada??mla gidece?im için bana gelen bilgileri senle de payla?abilirim.
florida genel olarak çiftlere hiç tavsiye edilmezmi?
benden söylemesi![]()

te?ekkürler
çok sevinirim edindi?in bilgileri özel mesajla falalm bir ?ekilde iletirsen sevinirim

?ehir: Panama City Beach
Emerald Falls:E?lence park? ,Mini Golf sahas?
?? Temsilcisinin Ad?: Stephanie Hill
Çe?itli i? yerleri var m? ? : Evet
2.Müsait i?ler: Tan?mlamalar ve ücret:
Ba?lama Tarihi: 5/19/2009 Geç Baslama Tarihi: 6/25/2008
I?e al?nacak ki?i say?s?:16
Cinsiyet tercihi : Ço?unlukla erkek, bazen di?i
?? pozisyonu,?? Tarifi : Kasiyer, e?lence bini? bak?c?lar? ve operatörler
Mü?teri hizmeti, e?lence çal??malar?, emniyet izlemesi, kasiyer, birçok kapasitede park?n herhangi bir parças?n? temizlemek.Ö?renciler hem de, banyolar ve tuvaletleri temizlemek zorunda olabilir, ve kimyasallar? temizlemeyi kullanabilir.
Asgari saatlik ücret: 7.25$ I? saatlerinden çok çal??ma süresi:Bazen Ortalama haftada saatlik çal??ma süresi: 35 saat ,haftada 5-6 gün Üniforma : Var 20$ Varan?n üzerinde sa?lanan düzenli gömlek, senin kendi haki ?ort pantolonunu getirir, sen, kuma? ayakkab?lar veya tenis ayakkab?lar?, hiçbir sandaleti giymemelisin, veya kayma ayakkab?lar? Yemek sa?lan?r m??: Ö?renciler, onlar?n kendi yiyece?ini sat?n almal?d?r. Minimum SLEP skoru: 28

cancan'?n sorusunun alt?na imzam? at?yorum arkada?lar
lütfen gidenler, bir yerden bi?ey duyanlar yazs?nlar buraya, çekinmesinler
Birkac bisey buldum isinize yarayabilir belki ...
http://www.turkishwat.net/florida-de...ht=Panama+city
http://www.turkishwat.net/florida-pa...ht=Panama+city
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017

Bende ad?m? Panama City Beach -Emerald Falls'a yazd?rd?m ama fuar 1 martta bakal?m kabul görcekmeyiz in?allah gitti?imiz yer güseldir. =)

Arkada?lar Emerald a gidiyorsunuz bence büyük yanl??. Geçen sene gittim 2.5 ay çal??t?m. Hiç memnun kalmad?m. Bi kere 35 saat olay? yalan kesinlikle o kadar çal??am?yacaks?n?z. Zaten a?ustos oldu?u zaman i?ler iice bozuluyo. B? kere çok ya?mur ya??yo ve ya?mur ya?d??? zaman mekan kapan?yo yani o gece i? yok demek. Ek i? bulurum yapar?m diyosan?z o zamanda e?lenme?e f?rsat bulam?yosunuz. Bence ii bi tercih olmam??. ?mkan?n?z varsa Utah civarlar?na gidin. her zaman oralar? yani kuzy amerika civarlar? daha avantajl? i para kazan?p sonra çokta ii gezersiniz. Extra bilgi almak isterseniz yard?mc? olabilir.

I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".

Onlar yalan sölemi? gidince göreceksin çok fena ya?mur ya??yo. ?kinci i?i kapal? ortamda bulmaya bak. Zaten emerald?n i?i çok s?k?c? sürekli dikiliyosun bi ?ey yapmadan. Muhtemeln çok ?ikayet edeceksiniz ama art?k yapacak bi ?ey yok. ?kinci i? için sald?r?n derim

Önceden bilgi verebilseydin ke?ke..Ben de Emerald a gidiyorum 17sinde.Yaln?z ben ?u 35 saat olay?na tak?ld?m.Sözle?memiz var ve bizi o kadar saat çal??t?rmak zorundalar minimum..ya?mur konusunda hakl?s?n san?r?m ba?kalar?ndan da duydum bunu.Bi de konaklama hakk?nda bilgi verebilirmisin bir kaç tane ev ayarl?yorlarm?? bi de yurt gibi bi ?eyleri var sen hangisinde kald?n?

slm bende bu yaz emerald falls a g?d?cem 5 ?nde oraya g?d?yorum emerald falls calscak arkdslar msj atsn

rkada?lar bu sene bende emerald falls ta çal??sacag?m yapabilice?iniz tavsiyeleri neler yapmam gerekti?ini yada yasam?n nas?l oldugu hakk?nda görü?lernizi bildirrsenz sevinirim simdiden teskkr ederim![]()

Gidenler buras? hakk?nda hiç geri bildirim yapmazlar m??![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks