Arkada?lar pasaportun kapa??na iki tane alakas?z z?mba vurulmu? bunun amac? nedir sizde var m??Mektup için de?il yaln?z mektubu arkaya z?mbalam??lar.

Arkada?lar pasaportun kapa??na iki tane alakas?z z?mba vurulmu? bunun amac? nedir sizde var m??Mektup için de?il yaln?z mektubu arkaya z?mbalam??lar.

Ark. S?ra ald?g?n fi? yokmu biri sende biri onlarda ondan ?k? tane c?kar?yorlar i?te birini oraya z?mbal?yorlar demekki biri tutmam?s iki tane z?mbalam?slar sonrada sökup sana yolluyorlar.

Ok ?imdi anlad?m bende diorum ne kast? var pasaportaeyw

Valla ya pasaport mu dayan?r 4 tane z?mba vurmu?lar bir vize görü?mesine bare vurdun ç?kar o da yokNeyse bende vizeyi alm???m bide söyleniyorum
![]()

Hay?rl? olsun karde? sen advisle gidiodun dimi nereye yolculuk nerde cal?scaks?n

Saol.Benim advis de?il colorsofusa los angeles da güvenlik eleman? olarak çal???cam.Senin nereyeydi yolculuk

Alaska ya trident seafoods vizeye girdim ama ds gelmedi henüz gelince yolla ded?ler bakal?m hay?rl?s? in?. al?caz vizeyi.

karde? kafan? takt???n ?eye bak ya. !
?imdi vize alamay?p da ke?ke benimkini 10 kere delselerdi diyenleri duyar gibi oldum :d

in? kaplannn.
özgürs59 doru diosun valla sonradan fark?na vard?m canlar? saolsun.

Ya arkada?lar ben de bir ?ey merak ediyordum bu z?mbalarla ilgili. Vize al?nd?ktan sonra ds formunun içine konuldu?u zarf?n z?mbas?n? pasaporttan ç?kar?p zarf? ayr?yetten ta??mak bir sorun yarat?r m?? Yok pasaportun boyu iki kat?na ç?k?yor da, hem bizi az çok rahatlat?r hem de görevlilere de yard?mc? oluruz belki diye. Te?ekkürler...

ark. böyle ufak tefek ayr?nt?larda tak?lmay?n bence vize alamayan ark. sitemlerini hisseder gibiyim...bu arada bende hala alm?s de?l?m ds yolu gözluyorum
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks