arkadaşlar moral bozmak gibi olmasın ama imf nekadar yardım yaparsa yapsın dünyadaki siyasi konjektür belirliyor biz gibi ülkelerde doların durumunu;imf yardımı ancak doların yükselişini durdurur 20-30kuruş gibi bir değerde de düşebilir ama Obama varken dolar daha düşmez ıraktan asker çekecekler önümüzdeki aylarda, ayrıca guantanama üssü de kapanacak; hatta israil e de bir kaç bişey söyleyiverirler dolar fırlar gene..Ayrıca Obama nın seçilmesindeki en büyük etken liberal ekonomiden ziyade daha sosyalist bir ekonomi uygulayarak amerikanlıların ekonomik durumunu düzeltecek önlemler alması olacağına duyulan güvendi;sonuçta Obama nın amerika için yapacağı her faydalı yardım bize doların fırlamış hali olarak geri dönecektir :S

Altın kaybettirmez asla her zaman değerlidir sorunuz etrafta yahudi-ermeni esnafa daha da yardımcı olurlar Üstelik doların artışı bizdede altına olan talebi artıracaktır ki bunları takıben şubat krizi gibi devalüasyon gibi kavramlar geliyor yazmaktan bile çekiniyorum :S