arkadaşlar öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim bana söyledikleri lise mezunlarınında gidebildiği (yanlış hatırlamıyorsam eğer pazartesi detaylı bir şekilde konuşup buraya yazacağım) ve havaalanından karşıladıklarını konaklayacak yeri + iş imkanlarını onların bulduğunu söyledi yani sen bizden çıkıyorsun oraya gidince dedikleri bu ayrıca bana H2B hakkında hiç bir şey söylenmedi sadece work and travel ben olaya tatil gözüyle bakmıyorum birde orada söyledikleri gibi 8000 dolar falan kazanabilirmiyiz şimdi para alacağından her şey süper diyor her şeyi onlar ayarlıyormuş

ingilizce için şirketin seni mülakata sokması gerekir yeterli görürlerse zaten kayıt yaparlar( tabi gözlerini para bürümemişse)
sizin söylediğiniz daha mantıklı ama bana söyledikleri hiç ingilizce bilmiyenlerde arka planda çalışıyorlar bulaşık paspas vs

Arkadaşlar bu programı bana tavsiye edermisiniz Türkiye genelindeki hemen hemen bütün şirketler ile ilgili çok sorun yaşamışlar geçen seneki kafile
kısacası tavsiye edermisiniz hangi şehir bana daha uygun olur ve hangi iş amacım tatil değil sağlam yer olsun