Work and Travel
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 4. sýnýflar için iþ sözleþmesi hakkýnda??

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Standart 4. sýnýflar için iþ sözleþmesi hakkýnda??

arkadaþlar ben bu sene son sýnýfým..ve okulumda bitiyor..alttan dersim falan yok yani.bizim vize almamýz biraz riskli oldugundan firmam türkiye de bir firmadan dönunce burada calýsacagýna daýr bý sozlesme getýrmemý ýstedý..aranýzda boyle býr sozlesme hazýrlayan goturen varmý?nasýl býr kurumdan ve ne sekýlde olmasý gerekýyor?
    bok vardý keþfettiniz þu kýtayý..þimdi uðraþ dur vize ,uçak bileti vs..

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Ekstra belgedir kendisi . Vizede ise yarama orani 0.01% kadar dusuktur . Ulkene olan bagliligini gostermek icin ispatlanabilitesi var .[

PS = Konsoloslukta yukariya cikinca ayiricaklar o belgeyi . Ama sen yinede gotur icin rahat etsin .
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

bi isyerinden donuste kendilerinde calisacagina dair bir yazi alacaksin aman akraba sirketi olmasin. bu arada bazilarinin verdigi sirketi arayip kisi ile ilgili sorular sorulmus onceden yani bakiliyo bazen

Wat Profesörü
    Yaþ
    40
    Tecrübe Puaný
    17

ya ayný dert bende de var bnde yaklasýk 1,5 senedir caliþtýgým bi þirket var vize ye gitmeden bnde boyle bi kagýt alacam onlardan.ne olur ne olmaz belki iþe yarar (4. sýnýf olmanýn dezavantajlarý).
    forumda "7 ocak 2009 vize gýrusmem" baslýgýný acan "stephen" arkadasta sirketten bi referans mektubu almiþ bnde ona bu mektubun bi ornegi varmý diye sormustum oda bana sunu yollamýstý.(alýntý)

"To whom it my concern
    we would like to inform you that Mr. ............ ............... will be working for ..................................... as a mechanical engineer, on his return from USA. His english is very important part of the position he has to fulfill. Hence he has to improve his english during his stay in USA and following his return he will be working for our company.

I can be reached during the week days from XX:XX am to XX:XX pm through XXXX XXX XX XX work phone number if more information needed.

your sincerely

bunu bana bu yazýyý yazan muhendis arkadasým kendisi yazdý. yani bi yerden alýntý deildir. sizde uygun gordugunuz biþekilde yazabilirsinz. cumlelerin o kadar onemli oldugunu dusunmuyorum. onemli olan içerik bence..

saygýlar... "

ama "stephen" dil kursu vizesi almiþti zaten mektuptada dil uzerine yogunlasmýslar. ama bizimde buna yakýn birseyler hazýrlamamýz gerektigi kanýsýndayým.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

bide anlamadýgým ornegýn muhendýslýk okuyan býrýnýn muhendýslýk fýrmasýndanmý almasý gerekýyor bu belgeyý..yoksa meslekle alakalý olmasada olur mu
    bok vardý keþfettiniz þu kýtayý..þimdi uðraþ dur vize ,uçak bileti vs..

Wat Profesörü
    Yaþ
    40
    Tecrübe Puaný
    17

bnce gerek yok oyle birseye yani tabi muhendisken gidip bi restorant alýnmaz ama hehangi bi fabrikada mühendise ihtiyac duyabilir.(bu arada bn elektronik ogretmenligi okuyorum ve caliþtigim firma elektronik yazilim ar-ge muhendislik sirketi)ama illa boyle olmasý gerekmez bn kendi iþ yerimden alamazsam otomasyon firmasý olan bi yakýným var ondan alacam mesala..

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

ya istedigin yerden alabilirsin yeterki kendilerini aradiklarinda seni neden ise aldiklarini soleyebilsinler cok alakasiz olmasin yine de bulacaginiz is

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    17

bu belgeyi bazý firmalar öðrenciye werio ben gidcem firmayla konuþtum biz sana belgeyi yolucaz sen çalýþtðýn yere imzalat dedi

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý break Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ekstra belgedir kendisi . Vizede ise yarama orani 0.01% kadar dusuktur . Ulkene olan bagliligini gostermek icin ispatlanabilitesi var
    bende katýlýyorum, yani adam bu ne der gibisine hiç umursamadý, ama kývrak bir bilek hareketiyle aslýnda y.lisans yapacam deyince, sýnavlara(ales,kpds,uds falan) girdin mi, sonuçlarý kaç, sonuç kaðýtlarý nerde falan sordu ve bu durum vize almamý saðladý.
    Fýrsat bulduðunda çýlgýnlýk yapmayan, bilge olamaz.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

son sýnýfým die bir ton yok mal beyaný iþ sözleþmesi yüksek lisans kabülü falan hazýrladým günlerce hiç birine bakmadan verdiler vizeyi

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Ama herhangi bir durumda isinize yarayabilir . Ne olur ne olmaz siz goturunde iciniz rahat olsun .
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)