Work and Travel
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: not ortalamam çýkmýyor yardýmm

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Standart not ortalamam çýkmýyor yardýmm

ben mustafa kemal universitesinde turizm otelcilik bolumunde okuyorum ancak hazýrlýk okudugm için transkript çýkmýyor hazýrlýk bolumunde.okuldan istedigim zaman hazýrlýk sýnýflarýnda çýkmaz transkript diolar..1. vizeden 60 2. vizeden 70 aldým..vize elçilikte transkript istiyor nasýl yapabilirim okuldan antetli bir kagýda yazdýrýp bunun notlar 60 ile 70 dir altýnada imza flan attýrsam yeterli olurmu vize için..??yardýmlarýnýzý bekliorumm??

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

hazirlikta cogu universite transkript vermez onun yerine not dokumu verirler.Not dokumu alip kapali zarfa koydurtman yeterli olacaktir zaten vize yetkilileri de bu durumdan haberdarlar..

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

peki bu not dokumu dedigin internette baktýgýmýz notlarýn cýktýsýmý oluyor??yoksa o not dokumunu okulmu verio??yoksa benmi cýkartýcam interntten cýktýsýný goturup zarfamý koydurtcam?

Hayalperest Watçý
    Yaþ
    35
    Tecrübe Puaný
    0

not dokomu olmadan vize alamazmýyýz?
    bende hazýrlýktayým. þimdi bide not dökümü alamk için okula mý gitcem;?

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý zeratulhak Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ben mustafa kemal universitesinde turizm otelcilik bolumunde okuyorum ancak hazýrlýk okudugm için transkript çýkmýyor hazýrlýk bolumunde.okuldan istedigim zaman hazýrlýk sýnýflarýnda çýkmaz transkript diolar..1. vizeden 60 2. vizeden 70 aldým..vize elçilikte transkript istiyor nasýl yapabilirim okuldan antetli bir kagýda yazdýrýp bunun notlar 60 ile 70 dir altýnada imza flan attýrsam yeterli olurmu vize için..??yardýmlarýnýzý bekliorumm??
    Hazirlikta transkript cikmaz . Yabanci Diller Bolum Baskaninin yanina git ben Work & Travel 'a katilicam mumkunse 'bugune kadar aldigim notlari imza onayli bicimde verebilir misiniz ?' Soyle birsey olacak , kendi aldigin notlarin ortalamasi alinip yazacak birde gecme notun yazacak kagitta . Yine problem yasarsan pm atarsin ya da buraya yazarsin

@selcuuk
    Okuldan almaniz lazim . Hatta aldiginiz kagidi kendi bolumunuzde muhurlletip zarflaticaksiniz Ege Uni. 'de oyle yapmistim ben . Muhuru bolum dekanligimda yaptirdim .
    Konu break tarafýndan (04-02-2009 Saat 11:10 PM ) deðiþtirilmiþtir.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Hayalperest Watçý
    Yaþ
    35
    Tecrübe Puaný
    0

saolasýn. peki bu not dökümü vize görüþmesine giderken yanýmýzda olmasýmý gerekiyo? benim görüþmem pazartesi. görüþmeden sonra yollasam olmuyomu. ds formunu yollýycaz nasýlsa.

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

ya arkadaþlar kafama bir þey takýldý benim okul ingilizce transkript vermiyor ögrenci belgesinide vermiyor ingilizce... bana dediler ki gidip bunu yeminli tercumandan cevirt götür dediler ama öle zarfa koyma mühürleme gibi þeler duymadým bu nasýl biþi bi anlatýr mýsýnýz ...
    PLANÖRLE AMERÝKAYA UÇMAK....

BU KADAR ÇILGINCA ÝÞTE BU WAT..!!!!

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Alýntý dingin1 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ya arkadaþlar kafama bir þey takýldý benim okul ingilizce transkript vermiyor ögrenci belgesinide vermiyor ingilizce... bana dediler ki gidip bunu yeminli tercumandan cevirt götür dediler ama öle zarfa koyma mühürleme gibi þeler duymadým bu nasýl biþi bi anlatýr mýsýnýz ...
    kim sana bunlarý söyledi ki?
    Transkriptin Türkçesinide götürebilirsin konsolosluða herhangi bir sorun çýkmaz..Ancak transkripti alýrken öðrenci iþlerinden kapalý bir zarfa ve mühürleterek almalýsýn..transkriptte oynama yapýlmasýný engellemek için vs..

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

iii de bana öyle vermediler transkripti yani normal ögrenci belgesini alýr gibi aldým elimde duruyorlar suan zaten.... ne yapmam gerek peki okula gidip bana bunu zarf içinde vermeniz gerekiyor mu demeliyim..?

Tecrübe Puaný
    10

Alýntý dingin1 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    iii de bana öyle vermediler transkripti yani normal ögrenci belgesini alýr gibi aldým elimde duruyorlar suan zaten.... ne yapmam gerek peki okula gidip bana bunu zarf içinde vermeniz gerekiyor mu demeliyim..?
    Bolum sekreterligine gideceksin elinde zarfla zaten transkriptinin ustune muhur vurmuslardir . Transkriptini guzelce koy zarfa yala ve kapat . Sonra kapattigin yerin sonuna muhur vurdur hepsi bu . Tam resimdeki yere vurdurt muhuru .

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

ya arkadaþlar bu trankripti ingilizceye cevirtmeye gerek olmadýgýna emin misiniz peki yani türkce götürmemiz sonra konsolosluk görevlileri için sorun cýkarmasýn..??

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

[QUOTE=break;48728]Hazirlikta transkript cikmaz . Yabanci Diller Bolum Baskaninin yanina git ben Work & Travel 'a katilicam mumkunse 'bugune kadar aldigim notlari imza onayli bicimde verebilir misiniz ?' Soyle birsey olacak , kendi aldigin notlarin ortalamasi alinip yazacak birde gecme notun yazacak kagitta . Yine problem yasarsan pm atarsin ya da buraya yazarsin

aklýmda bi soru daha var break..pekii bu notlarý boþ bi kagýdamý yazdýrayým yoksa ogrenci belgesi alýp onun altýnamý yazdýrayým??

Hayalperest Watçý
    Yaþ
    35
    Tecrübe Puaný
    0

arakaþlar pazartesi günü görüþmem var ama not dökümüm yok. görüþmeye giderken yanýmda olmasý zorunlumu? ona göre yarýn okula gidip alcam.

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

ben pazartesi girdim görüþmeye türkçe transkript verdim bi sorun da çýkmadý yalnýz bizm okul böyle mektup zarfýna deðil de sarý renk evrak zarfýna koyup mühürlemþti

Tecrübe Puaný
    10

[QUOTE=zeratulhak;48796]
    Alýntý break Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Hazirlikta transkript cikmaz . Yabanci Diller Bolum Baskaninin yanina git ben Work & Travel 'a katilicam mumkunse 'bugune kadar aldigim notlari imza onayli bicimde verebilir misiniz ?' Soyle birsey olacak , kendi aldigin notlarin ortalamasi alinip yazacak birde gecme notun yazacak kagitta . Yine problem yasarsan pm atarsin ya da buraya yazarsin

aklýmda bi soru daha var break..pekii bu notlarý boþ bi kagýdamý yazdýrayým yoksa ogrenci belgesi alýp onun altýnamý yazdýrayým??
    Yabanci Diller Bolum Baskaninin yanina git deki bana aldigim notlarin ortalamsini yazin ve altinada okulumuzun gecme notu 70 'dir (70 sallama not sizinki kacsa artik) ibaresini ekleyin de . Yani tum notlarin yazmayacak ortalamsini alsin ve gecme notunuz kacsa onu eklesin . Work & Travel 'a katilicam vize gorusmesinde lazim dersin . Ingilizce olsun de bide !! Sonra aldigin belgeyi kendi bolumune (Orn:Elektrik Muhendisligi) giderek bolum sekreterliginde zarfa koydur ve muhurlet !!

PS = Bu not dokumu ayri bir kagida olacak tabi .

Alýntý selcuuk Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    arakaþlar pazartesi günü görüþmem var ama not dökümüm yok. görüþmeye giderken yanýmda olmasý zorunlumu? ona göre yarýn okula gidip alcam.
    Olsun yaninda tabiki . Maviyesil nickli arkadasta goturmus , yinede sirketine danismani oneririm .
    Konu break tarafýndan (06-02-2009 Saat 03:25 AM ) deðiþtirilmiþtir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)