only GoD CaN JuDgE me!!!!!
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
LaNeT OlSuN İçiİmdeKi İnsAn SeVgİsine
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar
Mesela benimde ingilizcem kotu . Hazirliktim , gecme notu 70 'ti benim ilk donem 71 'di . Konsolosun sordugu tum sorulari anlamistim ve guzelce yanit vermistim zaten sorular belliydi . Ekstra olarak 'ailen nerede yasiyor' diye sordu bana onuda anlayip yanit vermistim . Fakat 1.52 gercekten dusuk bi ortalama fakat ikna gucu ve akici konusma ile vize alinacagini dusunuyorum . Alt tarafi 4 dk bir gorusme (max) . Akici ingilizce ile alinabilitesi yuksek bence .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
http://www.turkishwat.net/vizede-sor...orulan+sorular bi bakin bu konuya sorulan sorular burda var ...
"Happiness Only Real When Shared"
Electricity Paralyses..!
Electricity Paralyses..!
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Electricity Paralyses..!
ya bunun nedeni su demekki ortalamanin neden dusuk olduguna inandirici bir sebep bulamamis ve ingilizce olarak karsi tarafi cok da fazla tatmin edememis. yani gecen sene 1.95 le vizeyi yaklasik 45 saniyede alan biri olarak konusuyorum o kadar da ortalaman 2. nin altinda diye zorlamiyorlar. yani sonucta 1.93 2 nin cok altinda filan da degil...
ya yanlis anlasilmasin ama bir arkadasimda yasamisti boyle bir sey. eger ortalamaniz 2 nin altindaysa bolumum zor okulum zor diye her zaman bahane uretmeyin yani her okulu zor olarak kabul etmiyorlar.. belli basli universitelerde okuyanlarin bu bahanesi kabul goruyor ama diger universitelerdekilere sorun yaratabiliyorlar.. benim arkadasim ktu makine muhendisliginde okuyor ve 1.89 ortalamasina bahane olarak okul ve bolum zor dedi ama inanmadilar acikcasi sonra ikinci kez vizeye girip aldi orda biraz tapu para filan gosterdi oyle alabildi...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks