istanbulda vala bi çekik gözlü adam ,bi sarışın adam bi de bi kadın var sarışın adam çok güzel konuşuyo sesi gür çıkıyo çekik gözlü adam sessiz biraz ,dier kadın ise acemimidr nedir anlamadım.
benim biraz farklı oldu aslında çinli bi kadın vardı parmak izi alan.benim numaramı yakmayı unuttu benden sonrakini yakmış.ben de sıra bende die ayaklanmıştım zaten numaraya da bakmadım öle göz ucuyla işte.sonra parmak izi verdim. ayrıldım ordan fakat arkamdaki çocuk dedi hata oldu falan . sonra gittik tekrar kadına o da anladı zaten hata olduğunu . tekrar parmak izi vermek zorunda kaldım. sonra ben bu benim kadın vize memuru benim numarayı yaktı.gittim sanırım bu parmak izinden kaynaklanan bi problem oluştu.1 dakika bekle dedi.zaten hiç hi falan diemedik birbirimize kadın onu halletmeye çalıştı pc den. daa sonra işte neyse onu sorarım dedi. başladı sorulara
nerde okuyosun ,hangi bölüm ,kaçıncı yılın ,amerikada nereye gidiyorsun,işin ne orda
sorular bunlardan ibaretti. gano ve ailemden hiç soru sormadı .sonra yeşil kağıdı verdi ds le birlikte pasaportu gönder dedi . sonra beni parmak izine gel dedi gittim kadın dedi işte onun tamam dedi . ok gidebilirsin dedi o kadar